Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Dan Neelofa Serasi, Tak Pelik Peminat Nak Kami Bercinta- Zul Ariffin

Kehangatan gandingan Zul Ariffin dan Neelofa dalam drama Ti Amo Sweetheart 100 Hari kini sedang membara. Malah, hashtag #Zulofa juga semakin popular meskipun drama tersebut belum ditayangkan.

Advertisement

Setiap foto mereka berdua pasti akan membuatkan hati peminat cair sehingga ada yang berdoa agar Zul dan Neelofa ada jodoh bersama.

Buat Zul beliau tidak hairan jika peminat mahu beliau dan Neelofa bercinta kerana ia bukan kali pertama peminat mahu “menjodohkan” beliau bersama heroin.

Ini bukan kali pertama, bila drama dapat sambutan ia akan terjadi, sebelum ini pun pernah ada juga. Jadi saya tak hairan bila muncul hashtag (tanda pagar) #Zulofa seperti yang dicipta peminat. Soal ini saya tak boleh nak kawal peminat, itu diluar kawalan saya dan kita sebagai pelakon hanya menjalankan tanggungjawab sebaiknya

Kami ada chemistry yang okay dan tak rasa pelik atau janggal. Sebelum shooting, kita duduk berbincang dan tanya apa yang boleh buat dan tidak supaya tak adalah nanti kekasih atau keluarga marah.

Advertisement

Terdahulu, foto Zul dan Neelofa berpelukan dalam satu babak mesra dalam drama tersebut menjadi viral. Ramai yang mengakui pasangan ini sangat sesuai bersama dan alangkah indahnya jika mereka benar-benar bercinta. Kita nantikan sahaja drama tersebut ditayangkan dan lihat sejauh mana keserasian mereka berdua.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 Comments

  1. Pattah Amon

    March 8, 2018 at 4:05 pm

    Wow! Banyak nye macai Couple Jamban merempat kat sini, mesti dapat upah mahalnye dok mengata , menfitnah dan mencaci org…

    Kakak Fake dan gang kunyit kan ketua di Forum…kantoi ko..hahaha

    Jangan ingat aku x tahu korang, semua semua ni dlm tangan aku cai….

    Kesian aku tengok ko ni cai…merangkak lah ko mencari si polan ni di padang mashyar.

  2. Anonymous

    March 8, 2018 at 3:29 pm

    Dua2 take pandai berlakon…sorang gigolo sorang mak ayam kelantan ajar bdk2 perempuan masuk kelab…great combo of cheap people

  3. Alanice

    March 7, 2018 at 10:29 pm

    Lopak zmn seksi krg kontrovesi. Sjak btudung jd mkin sewel. Tkut ade motif je nk btudung ni

  4. Dally

    March 7, 2018 at 8:02 pm

    Neelofa kayu

  5. joshua

    March 7, 2018 at 5:44 pm

    Hmmm….takyah nak cuba2 bercinta dgn si katek plain jane ni, keluarga dia takkan pandang ko pun zul, wlpn dgn sebelah mata. Mak dia berangan semua anak2 dia kawen dgn vip je. Tapi aku hrp2 sngt dgn kuasa tuhan, biar semua adek beradek dia kawen dgn org2 biasa je. Biar padan muka mak dia.

Loading...
To Top