Written by Bella | December 7th, 2017

Setiap pasangan selebriti yang berkahwin pasti tidak akan terlepas dengan soalan tentang cahaya mata apatah lagi jika mereka adalah pasangan popular seperti Fazura dan Fattah Amin. Sejujurnya, Fazura memberitahu beliau dan suami belum bersedia untuk menimang cahaya mata dalam waktu terdekat kerana masih sibuk dengan jadual kerja masing-masing.

Walaubagaimanapun, Fazura tidak menolak ketentuan takdir sekiranya beliau diberikan rezeki lebih awal untuk bergelar ibu.

Saya tahu jawapan yang saya berikan agak klise iaitu kami tidak menolak rezeki yang Allah tentukan. Cuma buat masa sekarang, kalau boleh kami nak tangguh dulu kerana masing-masing memang sibuk sehingga tahun depan. Lagipun biarlah kami habiskan masa bersama dulu.

Difahamkan, Fazura dan Fattah bakal terbang ke United Kingdom pada musim bunga dan menikmati percutian bulan madu mereka di beberapa buah negara Eropah yang lain tidak lama lagi. Fazura turut memberitahu mereka merencana untuk mengadakan majlis resepsi perkahwinan pada bulan Mac ataupun April tahun depan.

Sumber Berita : Utusan Online

111 responses to Saya Dan Fattah Belum Sedia Timang Cahaya Mata Dalam Waktu Terdekat – Fazura

  1. Anonymous says:

    sama cantik..nampak happy selesa bersama.

    47

    0
  2. stailistok says:

    honeymoon dulu. anyway, fattah buat rambut mcm ni mmg sesuai. tak suka rambut kak-pop nmpk cm bapok.

    7

    2
  3. oh baby says:

    elok lah kerja time masih laku, nanti dah tak laku salahkan producer pulak mcm model tikar getah. kah kah kahhh

    8

    0
  4. Haru says:

    Semalam baru kawin ..hari ni dah tanya soalan anak ..?????????

    34

    0
  5. Martha Tilaa says:

    memang tak boleh dipertikaikan lagi.
    dua2 nampak segak, sweet weyyyy.
    slayyyy!

    29

    0
  6. achik cleaner says:

    ok first

    1

    3
  7. Anonymous says:

    dah kenapa nara tak cerita pasal achievement faz kat jakarta tu? hanya orang2 tertentu je ke boleh cerita?

    24

    0
    • Anonymous says:

      nanti lopak merajuk…..dah tak sayang kat nara ..walaupun geli nengok,

      18

      3
    • Anonymous says:

      mane berani nk tulis achievement retis lain nnti.. nara dlm genggaman lopa.. lain mcm bekas han isaac bekas rms ni tau…

      13

      1
    • aku perati je kau says:

      xyah la bace beautifulnara ni lg wei.. pegi Cari Forum lg bagus latest news. Nara ni pilih bulu. Story yg boleh nak membahan artis yg dia tak suke je up. achievement artis tu dia xup pun..lainla kalau lopa. Selamanya la abg nara prangai cmni oi..cam pondan! Bye BN!

      5

      2
    • Anonymous says:

      apa achievement fazura kt jakarta..takat jd pelakon tempelan pun nk ckp achievement..lain la klau jd heroin…adehhhh…

      2

      1
  8. Anonymous says:

    bila pernikahan mdapat restu org2 tua dan peminat2.
    izreen si ikan kering bontot leper..siap digelar penyondol kebun…hahaha

    10

    2
  9. Anonymous says:

    lopak layak jdi bini no2, 3 je lah..

    11

    8
  10. Anonymous says:

    kalo kawen ngn lopa mesti xmacm ni kan…yela lopa kan bertudung wpon singkat..tapi tetap bertudung…comel kalo jawab mcm mana pon tetap org rasa comel…wpon ketawa berdekah tak ingat dunia..apala nasib lofa

    6

    11
  11. jattjura says:

    Mula2 aku suka la jgk tgok kesawitan diorg…blk umrah patah xjaga aurat wifey…tp now bila duk sana sini tayang hubby..n si patah pon duk membontot je pajura dah knp nk show off sgt ni. Over la pulakk… AADC2 ni event pajura, dh knp mcm patah lak overshadow main actor…Kata low key? Less is better lah.. more will muak.. manusia bila terlebih dipuji mula la riak…ok done bebel.. now i am not mana2 pasukan retis. lebih kurang je semua!!!

    12

    28
    • Anonymous says:

      nampak sangat dia show off sekarang. awal-awal hari tu sawit juga nengok, makin hari makin over pula.

      9

      13
      • Anonymous says:

        Bia la..sekurang2 nya dia show off laki dia sendiri..bkn laki org..ko da kenapa? Laki ko mana?

        28

        0
        • Anonymous says:

          Haha..Yg fanatik pon sama over lah semua..Kata br pg umrah..Ni lah dia ujian Istidraj namanya..sedor dgn xsedor aje…Awl2 dh nk tenggelam dgn nikmat dunia…Kesian…Hidup ni tak selalu indah yek…Stay private life sudahh…

          4

          0
    • Anonymous says:

      Mana2 isteri kalau dapat suami macam Fattah pun akan show off ler….. Apa yg susah hati sangat. Bukan nye Fazura duk tayang suami orang lain. Suami sendiri. And dah lah baru jer kahwin. Sudah semestinye nak bersama jer.
      Tak dengki tak boleh ek. Gi lah hadap duta air Asia tu….semak arr

      2

      0
      • Jattjura says:

        Ko je yg HADAP sgt artis2 KONTROVERSI semalaysia ni…smpi nk bersama pon nk tjk kt org…??? Yaksss
        Motif nk riak je lbh..bajet suci murni ke..
        Joongki n hyekyo yg non muslim bejuta kali femes pon xberperangai mcm ni kt media sosial…seek respects laa not attention..soo typical malays korg ni…choiii…

        1

        0
  12. WickEd says:

    Korang ni kalau dah suka korang jilat habis baik punya walaupun dorang ni pun bukan malaikat dua2 dulu pun macam2 scandal. Jgnla bodek sgt manisla gula la nak muntah komen!

    22

    0
    • Anonymous says:

      Cantik kan fazzz.. jgn putus asa ea dik. Hidup ko Blum berakhir. Usaha lg

      11

      3
    • luli says:

      Biasala manusia..agaknya yang puji bagai nak rak ni dulu yang kondem fazura pasal kimK kot..punya la masing2 puji melangit.agak2 la kot korang..tapi namapun peminat diaorg kan..ofcourse akan puji sampai kelangit tujuh..

      8

      1
    • Anonymous says:

      Ingat dulu fazura ni takde fan sangat. dulu orang kutuk-kutuk fazura ni. tak sangka sekarang ni orang puji melambung. kenapa yer? cuba nara siasat.

      ada satu blog fiksyenshaha.com sekitar bulan April 2017 ada cerita satu famili ni pergi makan kat Pavilion. Dalam restoran tu ada la satu artis. Cantik la juga artis ni. Tapi sayang, ada ‘Natang’ yang mendamping. Bila orang tu wassap dalam family group, Pak Lang dia kata dia tahu pendamping jenis tu. ‘Natang’ kuat tu. Sama ada ambil di Indonesia atau Thailand. Nanti si pemakai akan sentiasa nampak cantik, orang akan sentiasa memuja and selalu teringat kat dia. Dia ni pelakon, sekarang dah mula menyanyi. Dia ada satu butik di Bangsar kalau tak silap.

      rasa-rasa siapa yer artis tu? tu dah kategori syirik. nauzubillah..

      1

      1
      • Anonymous says:

        Puiiiii.. Apa punye cerita lah. Nak ckp Fazura lah tu. Orang tu aman2 jer gi buat umrah. Dah mmg dia cantik sejak kecik mcm tu muka ler. And she lead healthy life style mesti lah glowing jer.

        1

        1
        • Anonymous says:

          fanatik tetap fanatik. buta kot cakap muka zura cantik sejak kecik. muka dia kategori biasa-biasa jer. hidung pun buat. kau baru kenal fazura kot. yang buta je duk cakap dia cantik. please laa

          0

          0
    • Anonymous says:

      Puji luli la…. Die kurang kasih sayang. Sakit ati die bila org puji fazzy

      0

      3
  13. Anonymous says:

    fazura ni makin cantik lepas kawin… naik sungguh seri pengantin… doa yg baik baik utk fatttzura

    24

    1
    • Anonymous says:

      giler tak berseri. hari-hari telan air mani fattah, mesti la berseri. dulu telan air mani mat saleh, negro, kerabat. opppss i did it again.

      1

      15
  14. Ex-Amnet Forumer says:

    Better bersedia because age is catching up. Nanti fertility drop.

    8

    0
    • Anonymous says:

      Apa hal fertility drop. Mengandung di usia 30-40 tahun lagi tinggi possibility dapat anak kembar. Saintis yant cakap, bukan aku cakap.

      Nenek2 je yg buat sains sendiri umur lepas 30 fertility drop. Hahaha.

      8

      6
    • Anonymous says:

      Kawan akak 40an pun bersisi lagi. Karot..baru keluar gua mana ko nehhh??!!!

      3

      3
  15. Anonymous says:

    Haha… Suka plak tngok faz gedik2 ngn fattah. Sblum kawin semua control. Sekarang Gedik ngn laki sndirik. Haha kiut je

    22

    1
  16. Anonymous says:

    Ok.lah tu KimK tak payah ada anak cepat nanti tak dapat ikut masuk tandas sebab anak nanges… tunggulah nanti masjid boleh extand… boleh beri anak…. buat ivf lepas klu dah tua betul ok juga tu…. tapi sekarang jangan ada anak

    4

    5
  17. Anonymous says:

    lopak dok kumpol victoria secret utuk bakal laki stim….

    4

    6
  18. Anonymous says:

    Apa hal fertility drop. Mengandung di usia 30-40 tahun lagi tinggi possibility dapat anak kembar. Saintis yant cakap, bukan aku cakap.

    Nenek2 je yg buat sains sendiri umur lepas 30 fertility drop. Hahaha.

    2

    4
    • Ex-Amnet Forumer says:

      May i know which scientist? Can you pls give me a link regarding this so that i can look it up. Coincidently i’m doing a study on fertility and and mortality. What i know women who have difficulty conceiving are often given fertility pills. These pills activate their eggs thus triggering the chance of forming more than one fetus. That explains why women in their thirties & forties have twins because they are the ones who usually consume them. But of course you may know better from your readings. Please assist me.

      12

      0
  19. Anonymous says:

    Berjimak pertama kali sakit tak?

    1

    5
  20. Anonymous says:

    kalau tanya fazz, tak sakit rasanya hahaha

    0

    3
  21. Mak Becok says:

    Sakit sakit sedap…pedih2 nikmat… pancut2 lazatttt!

    2

    0
  22. Anonymous says:

    Kentut Sharmaaz busuk tak?!!

    1

    1
  23. Rania says:

    Alah fake nya 2 ekoq ni. .kata xnak show off ni Makin galak. .nak pujian .BALACI asyik rekod je. .apapun Fatah tanggungjawab dosa Bini tayang aurat. Knp eh kuku hitam 24 jam faz period ke

    16

    6
  24. Yawnzzz says:

    Fans Lopak dah masok weyyy. Meroyan mcm kucing mati anak la kejap lgi zzz

    4

    5
  25. Pia Alonzo says:

    It has proven here some women are so vile and bitchy. Men not so…

    4

    0
  26. Anonymous says:

    kesian patah, lambat la kau dapat anak, kau dah tua bongkok, anak baru nak masuk tadika.

    2

    5
  27. Anonymous says:

    Dah kawin tu bior cepat dapat anak. Fatah tak apa. Tapi Faz dah 30 lebih. Elok dapat baby cepat.

    7

    1
  28. Anonymous says:

    Biar la puas berasmara dulu. Bukan mcm korang, beranak setahun 2 kali.

    7

    2
  29. tipah horny says:

    sejak dah kawin ni asyik keras jer bonjol fatah ni nmpak jelas pulak tu untung kak faz rugi kak aji sebab tolak cinta abg fatah kannn

    0

    4
  30. Kakfake says:

    Fatah horny la selalu . .main isteri lebih pengalaman opppsss

    2

    3
  31. Anonymous says:

    10.07. Who are you and what are you to judge others ad disgusting Muslims? Awak tu Muslim betul sesangat ke? Please grow up! Jangan senang senang nk branding others ya!

    1

    1
  32. Hunchback says:

    Kimk la xnk anak. Aku rase patah mesti nk klu x wat pe kawin kn. Kimk perasan gorgeous. Ce x pki makeup tebal tgok muke ko.nampak sgt tua dr patah. Patah makin x handsome aku tgok.

    4

    7
  33. putri says:

    bila org tu blum kawin,sibuk tanya bila nak kawin. bila dah kawin tanya pulak bila nak dpt anak. dah dpt anak tanya bila nak tambah anak.sibuk hal org tak abis2..cuba tanya pulak pada org yg bertanya tu. BILA KAU NAK MATI..

    5

    0
  34. Anonymous says:

    Tanniah..biasala tu,skg tgh syok timang bola dan buah betik.sabar.sabar ye.

    0

    1
  35. Anonymous says:

    Over giler fans fazura ni. Taksub dekat artis tahap cipan. Geli wehh. Kau dapat apa tabsub dekat artis? Kahkah. Orang kampung! Mesti macik2 gemok kertu dan housewife je ni. Tau mengata dan kangkang dekat rumah jee , pastu nyusah suami.

    4

    1
    • Anonymous says:

      sedara mara lopa dah mai… orang kelantan ni bukan jer busuk hati busuk mulut juge… patut laa family lofa keturunan cerai berai…

      2

      0
      • Anonymous says:

        ala, orang yang komen ni pun mulut dan hati busuk lebih kurang je. mulut busuk dan hati busuk ni tak kira negeri.

        0

        0
  36. Anonymous says:

    hahaha. kannn.. makin over. kalau tegur sikit retis dia, berduyun-duyun fans datang backup. siap buat esei panjang-panjang bajet orang nak baca. macam artis dia tu maksum takda wat salah. memang tak boleh nak tegur. tapi aku perasan fans fazura ni ramai yang bolat2 kertu. tu yang excited tengok orang kawin, sweetnya sweetnya, puji melambung haha

    1

    1
    • Anonymous says:

      diorang ni bukan minat fazura pun..tapi terminat sebab x suka lofa…diorg ni yg sebenarnya frust bila lofa reject fatah..x dpt terima kenyataan..so konon2 fazura tu lebih bagus dari lofa…walaupun kenyataannya fazura tu nan hadoooo…plak tu sebelum ni…fazura dah suam2 kuku..followers pun x berapa ada..siap private IG …ms kes kimK tu…

      1

      1
  37. Anonymous says:

    kep going loving birds-stay cool show to all u two r so inlove-don listen to negative thoughts mereka ni semua pendengki sngat mcm ta pernah mengalami alam perkhawinan.Asik na mengata -ngata noworry fazz-fatta u wil get the credit the more merrier mereka mengata more pahahala u all and rezeki dapat apaapapon be happy and have a sweet moments.Gd luck fazz-fatta.May allah bless u two.

    2

    1
    • Jojo says:

      Seek respects not attention la peeps…soo cheap fanatik korg ni…kesiann…ahahaha…ada kami kesah ker??? May God Bless Palestinian…

      1

      0

Leave a Comment

Optional