Written by Bella | August 8th, 2018

Sejak mula berkenalan dengan Aidil Aziz, wajah pelakon jelita Fasha Sandha tidak pernah lekang dengan senyuman yang manis dan memang boleh nampak betapa bahagianya beliau sekarang. Benarlah kata orang, cinta baharu boleh menyembuhkan semua luka dan derita lama.

Sebelum ini, Aidil ada mengatakan beliau sudah bersedia untuk memperisterikan Fasha, namun pihak perempuan lebih bersikap peribadi mengenai hala tuju hubungan mereka.

Terbaru, Fasha memberitahu beliau dan Aidil sudah pun bertemu dan mengenali keluarga kedua-dua belah pihak.

Saya dan Aidil dah saling mengenali keluarga masing-masing. Saya pernah jumpa keluarga dia dan dia juga pernah bertemu keluarga saya. Anak-anak saya pun selesa disamping Aidil. Malah, Aidil antara lelaki yang paling rapat dengan Rayfal dan Jemaima selain bapa mereka.

Kalau ikutkan anak perempuan saya susah nak rapat dengan orang tapi dengan Aidil ni senang saja. Mungkin sebab Aidil ada aura budak-budak.

Ehem, mesra dan ‘sweet’ juga aksi Fasha dan Aidil kan? Kalau dah bahagia bersama dan berjumpa dengan orang yang sesuai serta rapat dengan anak-anak, apa tunggu lagi? Kata orang benda baik itu kalau dipercepatkan apa salahnya. Apa-apa pun, kami mendoakan yang baik-baik sahaja untuk mereka berdua.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Aqo Imran

20 responses to Saya Dan Aidil Dah Saling Mengenali Keluarga Masing-Masing -Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    headgear aidil tu untuk ketua padre atau king kristian kan….. handsome dia pakai

    1

    10
    • Anonymous says:

      Semoga Bahagia la fasha. mula kan hidup baru. yg lain2 pun semua dah mula hidup baru. suda tiba masa nya kamu jugak. buang segala hal yang keruh, ambil yang jernih

      3

      0
    • Beras Nasional says:

      Design crown tu mmg mcm tu.. sukati engkau je ckp ketua padre/king christian.
      What’s your main point tanya benda mcm tu?
      Alergik ngan “t” ke?

      7

      1
  2. Enter Your Nama says:

    hati body masing2 da kenal?

    5

    1
  3. Anonymous says:

    muka fasha dgn aidil ni seiras I guess mereka ni bejodoh suatu hari nanti,gd luck fasha

    6

    1
  4. Anonymous says:

    bukan lah suka dengan Cik Fasha Sandha ini tapi orang yang bersalah tidak semestinya sentiasa salah, orang yang baik tidak semestinya baik. hanya orang yang tidak pernah melakukan dosa atau kesalahan dalam dunia ini saja layak menghakimi dan kita hanya manusia biasa. kita doa yang baik2 saja sudahlah, insyallah kalau ada jodoh ada kalau tidak insyallah akan ada jodoh yang lebih baik, Allah swt itu maha maha adil.

    9

    0
    • Anonymous says:

      InsyaAllah.. sesame kita doakan yang baik2. Permulaan jahat x semestinya pengakhiran nya pun jahat. Di sana nanti yang di kira pengakhiran hidup kita. Kena ingat tu.. yang rasa diri baik sekarang ni.. teruskan istiqomah hingga akhirnya.

      3

      0
    • Anonymous says:

      kan…kalau diorang nikah kan senang. doa yg baik je la.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    CPT KAWEN YE PASHA…BKN PE..DH BEKEPIT SANA SINI BEPELOK SAKAN TU..ELOKNYE KAWEN LAH YE…

    4

    1
  6. Jgn tnjuk miang sgt says:

    Brcerita pn mcm tgh angau..sumo baik dn indah blka,kwin je la.klu fasha diam brtke teki sdangkn aidil srius nk kwin ngn ko..jgn la gtal brcinta dn show off kt org bgai.kwin je toruss

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Moga berbahagia dgn pilihan mu fasha..ada masa sesuai gi nikah X yah nk serabutkn otak kg

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Harap laki tu lupakan kes lama dia tu..

    1

    0
  9. fishball says:

    menyampah nye ngan si FS ni. haritu cakap nanti orang lain amik gelaran janda hot bagai pastu skg ckp dah kenali hati body masing2 YE LAH TU. annoying nak mampos

    2

    1
  10. Dia says:

    Belum apa2 lagi dah lentuk sana, lentuk sini, mana hidup nak berkah.

    4

    0
  11. mamaraniaraisya says:

    kawin cepat plz.. muka memasing ada iras.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    asal muka mamat ni ada iras corrie lee

    0

    0

Leave a Comment

Optional