Written by Bella | October 27th, 2017

Walaupun kontroversi hubungan beliau bersama Kamal Adli masih belum selesai, timbul pula gosip baru mengatakan Emma Maembong sedang menjalin hubungan dengan seorang ahli perniagaan bergelar Datuk dan berdarah kacukan Melayu- Inggeris.

Emma tidak mahu mengulas lanjut mengenai hubungan rapatnya bersama ahli perniagaan tersebut tetapi menjelaskan beliau sudah solo dan terbuka hati untuk berkawan dengan sesiapa sahaja.

Rasanya, saya sudah berterus terang yang saya tidak terikat dengan sesiapa buat masa ini. Jadi, saya terbuka untuk berkawan dengan sesiapa saja. Saya tidak memandang status atau paras rupa, namun budi pekerti saja.

Sebagai manusia, saya berhak menjalin persahabatan dengan mana-mana pihak. Memandangkan saya sudah solo, jadi saya bersedia membuka hati untuk berkawan dan tidak mahu menoleh ke belakang lagi. Tidak perlu untuk mensensasikan perkara ini kerana ia memberi impak negatif kepada saya yang baru putus cinta.

Emma juga memberitahu beliau tidak mahu memberikan sebarang lagi kenyataan berhubung kontroversi putus cinta bersama Kamal dan kemelut bersama Zahirah Macwilson yang dikatakan sebagai orang ketiga dalam percintaan mereka.

Sumber Berita : BH ONLINE

26 responses to Saya Dah Solo Dan Berhak Berkawan Dengan Sesiapa Sahaja, Tidak Pandang Pangkat – Emma Maembong

  1. Kobes Bunga says:

    lama sgt ngan kamal.. ubah angin la kot. cepat2 la halalkan hubungan. insyaAllah semua ok

    11

    0
    • mimi says:

      kamal ni jenis x nk komited ke ape, sebelum dgn intan pn dia dh lama kapel dengan shera ayob wife zahiril adzmin taik lalat tu..

      2

      0
      • Anonymous says:

        hahaha zahiril adzmin taik lalat. Mmg Kamal sejenis tak nak commit dgn marriage rasanya. Emma ni plk sejenis asyik canang kisah cinta. Pdn lah mereka berdua itu.

        3

        0
        • dahan rapuh says:

          Kamal ke yg x nk ajak kahwin..ke perempuan tu tunggu kamal x kaya2..tu yg bosan mcm x de masa depan

          2

          0
  2. em says:

    bosan, asyik menggatal je tahu padahal umur muda lagi
    kejar la dulu kerjaya.. jangan asyik bercinta je tahu
    betul tak aku cakap?
    ke salah..

    10

    4
  3. hahahaha says:

    sebab dah ade pengganti..tu cari pasal dengan kamal tu….

    17

    0
  4. Anonymous says:

    Sah perempuan jalang..bru sminggu putus, dh ade org lain..mmg patut la zizan n kamal putus ngn ko..perempuan pndidikan tahap pmr je mmg murah cmni erk???

    8

    2
  5. ikan kembong says:

    sebenar nya emma ni memang cari alasan nak putus dgn kamal sebab dia tgh kenal2 dgn seorang vvip.

    9

    1
  6. EMMA Miang says:

    sebab kamal dengan zizan tak sentuh emma..tu yang emma reject mereka dua.
    emma nie suka jantan yang sentuh2 ….emma miang sangat.
    dah terbiasa..dari muda remaja dah miang.

    begini lah hasil nya. gedik miang kan.

    4

    5
  7. nok gebuzzz says:

    tapi emma kawan ngan vvip boleh kew…awak tu kuat jeles,almaklumla dato’2 ni ramai kenalan..kang keluar lagi statment jeles hang tu…x abis2 story putus cinta saja……

    8

    0
  8. prihatin says:

    impak putus cinta?? ko masih ngan pakwe ko pun ko keluar gk ngan jantan lain… beramai2??? bkn sorang?? pakwe ko buat cam tu ko meroyan2 marah… mental ah dia.

    7

    0
  9. rebound says:

    baru putus terus ganti duda anak dua, awak anak dara cantik, fikir dulu. jangan sibuk nak kahwin tak menyempat nyempat. anak tiri itu tanggung jawab

    3

    0
  10. Anti Drama says:

    dah dapat gading bertuah, tanduk tak lagi berguna …. ok nextttt~

    1

    0
  11. Koirana says:

    Emma kena matang, cpat sgt putus hubungan bila ada masalah sikit. Klu kawin camna, dugaan Allah kita xtau, br di uji sikit cpat wat kptusan drastik. Fikir la dulu br wat kptusan

    .

    0

    0
  12. wekkkkkkk says:

    ala, bukannye dulu tunangan org atau bini org..siap ckp sudah solo.
    Apa dh.
    Dulu x mengaku bercinta. Skrg gossip dgn ahli perniagaan ni begitu cepat pulak. Nk bagi hati org di sana tu panas lh.

    0

    0
  13. melati says:

    alakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ikan kembong ouiiiiiiiiiiii insaf lah….dah lah bodoh bengap pulakkk ni mesti kes cacat otakkkk ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    nara hang boleh tak put better stori like repair your gigi…

    2

    0
  14. ERGHHH says:

    BARU PUTUIH DAH ADA PENGGANTI, SAMALAH DULU PUTUIH NGAN ZIZANG TUP TUP DAH ADE KAMAL, YANG NI PUTUIH NGAN KAMAL, DAH ADE ORG LAIN.. PASTU NAMPAK LAH BELAH SANA YG SALAH.. PUIII LAH KAU EMMAAA..

    1

    0
  15. noni says:

    dia keluar dgn laki tu wpun beramai boleh pulak ye..kamal mcm tu xboleh pulak..ngek la emma ni.saja cari alasan nk putus..xsabar sgt nk kawen kot.muda lg kot.

    2

    0
  16. Anonymous says:

    MURAH SANGAT DIRI TU…TAK PAYAH NAK WAR2 BAGAI.. ADA JODOH KAWIN…. NI TAK TERGEDIK2.. STUPID EMMA

    1

    0
  17. Anonymous says:

    ADIK BRADIK GEDIK N KAKI JANTAN

    0

    0
  18. Rania says:

    Nak kawin vvip. Maklumlah berkawan dgn semua datin datin gila harta.jenis berlakon X berapa laku. Tangkap jerung2 dptlah bersuka ria 24 jam mcm 2 datin muda bff dia tu

    1

    0
  19. Jojoba says:

    Apa yg boleh dibanggakan ole beliau ni? Asyik2 cerita tentang jantan ..desperate sangat nak berlaki.j

    1

    0

Leave a Comment

Optional