April 8th, 2015

Pelakon Zul Ariffin yang namanya semakin popular sekali lagi telah dihimpit kontroversi dimana beliau dikatakan menjalinkan hubungan cinta secara rahsia bersama aktres Elfaeza Ul Haq dan kelihatan begitu mesra bersama pada majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014.

Walaubagaimanapun, Zul menjelaskan gosip tersebut adalah mengarut dan menegaskan tidak mempunya kekasih lain selain Gayatri Su Lin Pillai. Spekulasi  Zul dan Elfaeza bercinta timbul selepas terbabit dalam penggambaran drama Janji Adam.

Saya dah banyak kali cakap kekasih saya hanya Gayatri dan satu Malaysia sudah tahu benda itu. Yang mereka hendak tambah lagi kekasih saya kenapa?

Menurut beberapa sumber, Zul dan Elfaeza juga sebelum ini dilihat pernah keluar makan bersama di sebuah restoran di Damansara Perdana pada lewat malam.

Saya hairan orang masih bercakap begitu? Padahal tidak ada pun kami lepak (berdua). Kenapa suka-suka main tuduh, agak agaklah sebab mengarut saja. Kalau orang nak kupas benda macam itu dan kalau ada benda nak sorok, takkanlah saya nak buat depan orang ramai?

 Rasanya sudah biasa jika seseorang artis itu kelihatan mesra dengan pelakon lain, apatah lagi jika mereka pernah menjayakan sesebuah drama bersama. Dengan penjelasan oleh Zul Ariffin ini, harapnya tiada lagi spekulasi atau tuduhan yang timbul mengenai kisah percintaannya.

Sumber Berita: Harian Metro

 

 


Comments are closed.

Loading...