April 17th, 2013

Abang Nara respek 2 perkara mengenai Anzalna. Perkara pertama, Anzalna tidak segan silu menyatakan yang dirinya sudah mempunyai kekasih. Perkara kedua, Anzalna tidak langsung melayan ajakan-ajakan yang mampu membuatkan dirinya terjebak di dalam skandal. Memang bagus si Anzalna ini.

anzalna

Berkata kepada Berita Harian, Anzalna memberitahu yang sejak bergelar artis, banyak ajakan telah ditolak. Kata Anzalna:-

Memang saya tidak nafikan, sejak bergelar artis, ada yang cuba mendekati, tetapi saya sedaya upaya mengelak. Walaupun cuma untuk keluar makan tengah hari atau makan malam, saya akan tolak. Bagi saya, jika kita melayan, ia akan menjadi titik permulaan untuk terjebak dengan skandal.

anzalnaPasti hati kekasihnya, Haniff Zaki tenang mendengar pengakuan daripada Anzalna. Bukan senang nak menjaga awek yang secun dan se”hot” Anzalna ini. Boleh bikin kepala pening. Anzalna turut mengakui yang dia mahu berkahwin secepat mungkin.

Kami sudah bercinta dua tahun dan saling mengenali sejak usia 15 tahun, jadi kami sepakat mahu disatukan segera. Begitupun, setakat ini kami belum memilih tarikhnya. Sepatutnya keluarga teman lelaki datang merisik tahun lalu, tetapi rancangan itu tidak menjadi

anzalna

Semoga Anzalna dan Haniff akan dipermudahkan untuk mendirikan masjid. Doa banyak-banyak agar dibuka jalan olehNya. Lagi 5 keping gambar Anzalna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Bahasa SMS yang sukar difahami

anzalna

anzalna

anzalna

anzalna

anzalna


Comments are closed.

Loading...