Saya Bukan Suka-Suka Bersolek Jadi Wanita – Nazim Othman

Hiburan

Saya Bukan Suka-Suka Bersolek Jadi Wanita – Nazim Othman

Ramai yang terpegun dengan “kecantikan” pelakon Nazim Othman apabila dia memuat naik foto dirinya bersolek seperti wanita dan memakai rambut palsu. Sekali pandang, tidak dinafikan memang “cun”.

nazim othman bersolek

Advertisement

Kecoh juga jadinya sehingga ada netizen yang mula mencetuskan pelbagai spekulasi dan mengecam Nazim.

Enggan terus dihimpit kontroversi, Nazim tampil menjelaskan ketika itu dia menghadiri sesi uji bakat bagi sebuah projek yang memaparkan kisah kehidupan seorang mak nyah.

Saya bukan suka-suka bersolek seperti wanita. Orang mengenali saya sebagai pelakon. Jadi, sebagai pelakon, saya terbuka untuk apa saja watak selagi tak jatuh syirik.

Video dan gambar itu diambil ketika saya menghadiri satu sesi uji bakat untuk sebuah projek drama. Cerita itu bakal mengetengahkan tema ‘paper doll’. Ia bukan watak wanita, tetapi mak nyah yang hidup dengan dua identiti berbeza apabila berada di Kuala Lumpur dan di kampung.

nazim othman

Saya tak mahu dikenali sebagai pelakon stereotaip yang cuma mampu membawa sesetengah watak saja.

Biasalah, sebagai seorang pelakon kenalah cabar diri untuk membawakan pelbagai watak. Barulah ‘versatile’. Harapnya dengan pejelasan Nazim ini, netizen berhenti mengecam dan mengaitkannya dengan kegagalan rumah tangganya sebelum ini.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. Maya

    September 10, 2019 at 7:42 am

    Versatile pla hotak hang

  2. anonymous

    September 9, 2019 at 10:12 pm

    kesiannnn aku simpati dgn kau jah…lgbt memang tak akan diterima dlm apa jua bidang yg berhubung dgn medsos this is malaysia ok pls be realistic

  3. Anonymous

    September 9, 2019 at 4:33 pm

    Dah agak

  4. Brunes

    September 9, 2019 at 11:29 am

    dahagakan controversi.. biasalah artis suam kuku memang cenginni

  5. hhorraayy

    September 9, 2019 at 9:00 am

    melayu kutuk sana sini pasai LGBT tapi kat belakang merekalah “penganut” LGBT terulung

    • Anonymous

      September 9, 2019 at 2:16 pm

      Ko penganut apa? Penunggang bergosip tegar? Eh malu la sket… suluh cermin dulu la pantat ko yg hanyir bau bangkai ikan paus tu wey!

    • Anonymous

      September 9, 2019 at 2:17 pm

      Semak la blog ni iklan2 sakit mata!

    • Maria Kari

      September 9, 2019 at 10:52 pm

      dia ni plu bottom… mmm jadi pempuan muka x cantik. jadi lelaki pun muka x hensem…

Loading...