Written by Bella | October 18th, 2017

Semalam penyanyi Shahir AF Megastar 2017 menafikan beliau kini sedang bercinta dengan seorang pramugari susulan tersebarnya foto mesra beliau bersama wanita tersebut di Internet. Shahir dalam penjelasan beliau mengatakan wanita tersebut yang dikenali sebagai Mona cuma peminat beliau yang menyokong Shahir sepanjang program AF Megastar 2017 berlangsung.

Terbaru, Mona tampil menjelaskan perkara sebenar dan memberitahu beliau bukan peminat Shahir mahupun program realiti yang disertai oleh penyanyi tersebut. Mona dan Shahir sudah sebulan berkenalan menerusi laman sosial Instagram dan mereka kerap keluar bersama.

Saya bukan peminat atau penyokong dia seperti yang didakwa. Saya tak minat pun program realiti tersebut. Kami berkenalan kira-kira sebulan lalu menerusi Instagram dan boleh dikatakan kerap juga keluar berdua dan ada kalanya beramai-ramai. Cuma sekarang saya sibuk dan dia pula sibuk dengan final AF Megastar.

Entahlah kami mungkin dalam fasa berkawan lagi. Apa-apa pun tanya dia semula tentang hubungan ini. Jangan sampai ada bukti lain pula keluar cukuplah.

Kalau benar ada hubungan kenapa Shahir hendak menafikannya? Emmm..

Sumber Berita : mStar Online

55 responses to Saya Bukan Peminat Shahir, Kami Sudah Sebulan Berkenalan Dan Kerap Keluar Bersama – Mona

  1. minah latoya mulot longkang vazzzz says:

    Spare part shahir je dia ni. Shahir main2 je ngan dia. Kalau x jadi dengan erra, perempuan ni sebagai ganti. Kalau ak jadi perempuan ni, dah lama ak tnggalkan si shahir ni. Bukannya dia x boleh nak dapatkan mana2 pilot yang keje skali.

    40

    0
    • Anonymous says:

      Best women win…janda…dara…kalau bijak mesti pilih D

      0

      3
      • Anonymous says:

        Confirm ke Dara..

        14

        1
        • Miss Unibes says:

          Dah agak dah mesti gaduh lepas ni sorang ngaku sorang nafi. Pengganti kes HH dan JR. Shahir ni jenis penipu ke mcmana? Ke perempuan ni syoksendiri? Mungkin betul just kawan2 seperti yg didakwa Mona. Tapi kenapa Shahir kata mcmtu? Lol.

          3

          1
        • Anonymous says:

          Tengok instagram dia dengan semua org dia nak. Pemain bola terengganu la. apela. cam murahan je

          27

          0
        • missJ says:

          ye lah.. anak dara xtentu lagi dara.. janda sudah semestinya janda.. auuuwww!

          0

          0
      • Anonymous says:

        Confirm ke Dara.. Ckp je ibu tunggal anak satu atau yg masih muda dan single

        8

        1
        • minah jambu say NO to drugs says:

          tk semesti nye dara dia anak dara..kadang2 dara pon macm janda jugak so pandai2 la fikir yg mana satu yg si shahir pileh..yg dara atau yg janda..pileh dara takot tk tau nak kemas rumah tak tau masak ada yg pengotor wang hantaran tak agak2 jugak..pileh yg janda makan minum pakaian kemas rumah terjaga..amcam shahir yg mana kau pileh ? cakap cepat !!!! huh !!

          0

          1
      • OrangBiasa says:

        Yang janda dh tentu janda… Yg dara, confirm ke? Sekadar bertanya…tak semestinya ‘bijak’ pilih dara. Jodoh tu kan rahsia Allah.

        4

        1
    • Anonymous says:

      Hahaha. Tah tah kalau dengan pilot pun jadi spare part je jugak. Mana diorang nak serious dengan murahan cenggitu.

      13

      1
    • Anonymous says:

      pilot x glamer dik non..shahir ni walaupun sendu tetap retis jugekkk
      so paham2 la apa motip minah ni

      5

      0
  2. Anonymous says:

    Ini masalah laki & pmpn. Kdg laki tu anggap kwn je tp lynn dia tu buat pmpn perasan dorang in a relationship. Kalau si Shahir tu mesej2 rindu ke apa, itu x maksud dia nak kau jd awek dia dikmona oi.

    29

    0
    • zueeeee says:

      Betul, hati jangan tisu sgt senang nau lemah dgn air liur lelaki. Kita ni perempuan byk jd mangsa, even kita buat plot twist kengkonon kita yg ckp rindu bagai, nnti di cop perempuan gatal, miang. Jadi pandai pandai la jaga diri. Hati kene kental

      13

      0
    • Anonymous says:

      Memang betul, org laki2 ni dia buat baik dgn org pompuan x semestinye dia suka nakkan awk..org pompuan plak x kira muda ke tua ke ada je yg cpt perasan, org laki2 buat baik skit..dia igt org tu nakkan dia..

      0

      0
    • Anonymos says:

      Betul3. Aku ada ramai kawan yg perasan gitu. Utk aku sendiri, org dok kenen2 aku dgn org itu ini TAKKAN SEKALI KALI aku tumjuk aku suka jgk Kat laki tu or buat2 malu. Selamba sudah. Org nak ngusik tu biasalah. Prinsip aku selagi laki tu xcakap dia suka ko, jgn lah sekali kali ko melayan sgt perasaan tu, jgn sekali Kali rasa dia suka Kat ko. Buat malu je.

      2

      0
  3. Pekerja Gomen says:

    Jawapan shahir menjelaskan…

    Erra no 1…
    Pmpn ni stok geli2

    29

    0
    • jantan sial says:

      Kalau pompuan ni stok geli2..kalau sy jadi erra..cabut je lh kn..nnti jadi bini shahir mkn hati lg..napelh erra ni asyik dpt jantan rupa sial je..kau gi mandi bungalh erra..dlm Islam pun diharuskn asalkn jgn jumpa tokmoh dh lh..

      1

      0
    • Anonymous says:

      Kalau btl ni stok geli2..lari jauh2 lh erra..x kn nk hadap jantan species yg cengini lg..buat mkn hati je…nnti org kata awk jgk yg x btul…napelh erra ni asyik jmp jantan camni..brtabahlh erra…
      Zmn skrg ramai pomouan muda dh x de segan silu lg kuar ngan jantan beritau satu dunia .bangga sgt ..

      10

      0
  4. kreuk says:

    sb background family kot. shahir ni bukan family background alim2 skit ke. mesti nk isteri kurang2 patuh syariah kan? tp kalau dah jodoh pun apa salahnya. tp ni baru sebulan, tgh knal hati budi la tu. lepas ni kalau ada jodoh, kira jadi lah tu.

    10

    1
  5. Bobo says:

    Pempuan ni nak cover malu kot. Xyahla nak kejar popluariti sgt.maybe lepas ni nak tukar keja jd artis kot tu yg sengaja upload gamba dgn shahir..tp nmpk gaya mcm shahir anggap die mcm kenalan biasa je…haha.br sebulan kenal dah love love bagai..

    15

    1
  6. Bobo says:

    Pempuan ni nak cover malu kot. Xyahla nak kejar popluariti sgt.maybe lepas ni nak tukar keja jd artis kot tu yg sengaja upload gamba dgn shahir..tp nmpk gaya mcm shahir anggap die mcm kenalan biasa je…haha.br sebulan kenal dah love love bagai..

    3

    1
  7. Mak Jemah says:

    Huh, drama versi Shahir vc pramugari terlampau ke. Siap nak keluar bukti bagai. FB hit dah berapa juta dik?

    7

    0
  8. Koirana says:

    Dah tau shahir tu ngan erra, watpa nak layan. Byk lg lelaki kat kuar sana. Nak tumpang glamour, kot nnti leh jd artis plk.

    19

    0
  9. KIrana says:

    Jgn kacau org punya, nak tumpang glamour kot2 leh jd artis plk pasni. Byk lg lelaki kat luar sana

    7

    0
  10. lola says:

    mona..aku hrp ko bkn jd spt kes shah jaszle dgn awek dia yg kne tgkp bsh tu.
    kalau orglaki xngaku ko bf dia,ko tgl je,ko cntik,buk lg laki baik n masa depan elok.xpyh menegakkan benang yg basah.tkot ko yg malu lebih.

    4

    0
  11. Anonymous says:

    aku pecaya ngan pempuan ni..shahir ni je yang tak nak mengaku..kalo ngan erra sengih2 pula dia mau mgaku gf..cuma erra jak yang diam2..apa punya jantan..

    4

    2
  12. LuHang GuaKepe says:

    Orang tua pesan jgn percaya org yg dagunya panjang ala kuda…banyak auta

    5

    0
  13. BEAUTIFULBARA says:

    dh malu ke tu? ko buat benda ni bukan baru hari ni..dgn syamel pun ko buat, dgn sharul pun ko buat, ewal pun kne…pas shahir ni spe pulak?footballer tu ke…ko ni melebih betul cari perhatian kan sejak menjando ni…no wonder la satu fireflyz panggil ko sl*t..

    10

    1
  14. mawar x akan berduri says:

    si mona ni nak jugak ertis.. nnt leh cakap ngan kengkawan aku bercinta ngan ertis korang hado?? hahah poyo jer.. wat malu..

    1

    0
  15. Mak Jemah Pemalu says:

    Baru je sebulan berkawan..tak kisah betul atau tidak mereka berkawan, kalau lelakidah nafikan lebih baik la move on jek.
    kdg kite pompuan ni ter sensitif dgn layanan dorang ni

    4

    0
  16. Si fulan says:

    Dah tak payah bagi perhatian kat si mona ni. Nanti meroyan kita tak larat nak hadap. Bukan retis pun. Perasan je lebih pompan ni.

    5

    0
  17. Ainto says:

    Syahir jgn wt gini…hrp setia brsma erra

    8

    0
  18. OrangBiasa says:

    Yang janda dh tentu janda… Yg dara, confirm ke? Sekadar bertanya…tak semestinya ‘bijak’ pilih dara. Jodoh tu kan rahsia Allah.

    2

    0
  19. espresso kopi says:

    Jangan kacau shahir la mona!! kau nak carik publisiti murahan je kan..bila masa shahir nak kat kau..perasan nyeee..dia dah buat kenyataan balas ckp ko hanya peminat..sedar lah sikit diri tu..berpijak bumi yg nyata..jgn kau berhalusinasi sendiri pulak

    4

    1
  20. Nad says:

    Alarrrr pramugari FireFly je pun -,- Sorry ar mek, Erra jauh lagi lawa dari awak. Yang pasti kepala lutut Erra tak hitam.

    6

    0
  21. Der says:

    Mesti kakcik era meraung, ngamuk, nangis bengkak mate mau nya,
    si shahir ni attention seeker nakkan dari erra kott
    Cau byeee.

    0

    3
  22. Lelaki jujur says:

    Shahir so slow kalau berkenan dengan Erra apa lagi dah single sama single. Cinta dibuktikan dengan nikah.

    5

    0
  23. Mona says:

    Shahir ooooooooo shahir.. Ngko pun tergolong dlm golongan lelaki sampah jg ka?

    5

    0
  24. Aida says:

    Kalau betul ikhlas dgn erra, cepat2lah halalkan hubungan.. Dahlah buat dia tunggu lama.. Semoga cepat bertemu jodoh supaya xda lg fitnah

    7

    0
  25. tomi says:

    Erra meraung… tolonglah tak ada maknanya. Kenapalah dah dekat final AF mega ni nak keluar cerita2 mcm ni.

    1

    0
  26. bb says:

    i rasa mcm x kene je ngan isu pempuan ni…first I stalk ig die n I saw that mmg die ni asik brgambr ngn artis je n I believe frenz die among artis je..die kate di bukan fan shahir but its ok la kann.maybe die trjumpa mase die g konsert artis lain yg die minat…tp its so fishy for me…like she wanna seduce the guy on purpose.. second,I bet mst as org yg mmg brkwn ngn artis , she knows teh rumours about erra n shahir…even shahir sndiri mengaku kan..so xkan she blindly accept nk brkawan..so so not wise for her…and I believe one thing here ..klu shahir nk pilih she’s not the one worth for u ls..if this kind of girl..sbb I da stalk her ig..i mean her lifestyle..people surrounding her…better for shahir plih erra..wlpon ada gap usia..but nowadays bukan bnde baru so…doesnt matter at all..n d last I rse die nk femes cpt kot.coz die pon sibuk post kat ig pix ngan artis..so x heran la..hihi..opion only..sbb mmg nmpkm mcm mgarot la ape isu yg pempuan ni up kan..hehe

    10

    0
  27. Anonymous says:

    Nak tanya shahir ni kerja apa menghilang hr tu? Buat bisnes apa? Kalo aku jd erra X yah pikir lg dgn shahir ni..break off je. Shahir pun satu selalu je kata berusaha nak bsatu dgn erra dr thn bila ntah X jgk.

    0

    2
  28. Ku memerhati says:

    pst..nk tanya..nape statement dr shahir je yg kata serius dgn erra?..erra cm ne?..harap sngt erra jumpa suami yg menyayanginya hingga ke akhir hayat… Walau bkn dgn shahir pun..hrb imam erra tu yg blh menerima dan menghormati erra sewajarnya… Erra..bertabahlah…

    1

    0
  29. Attention seeker says:

    Pompuan ni gila talak kot.klu aku jd ko bla da jntan ckp cmtu..trik dri la.yg ko trhegeh2 sgt ni knp smpi nk klur bukti bgai.mlu je.mntak prhatian yekk.dlu sblm shahir msuk mgstar af elok je ko snyp.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Macam terserlah jantan hidung belang pulak dia ni….

    0

    0
  31. Anonymous says:

    udoh2 la….kalu dh cmtu gayanye..lupekn je la erra oiiii, cmni nk buat laki nyosa nnt

    0

    0
  32. EEEERA says:

    Apela korng ni..korng tau x ni la strategi diaorg nak naikkn nama shahir balik. and then bila nama dah naik vote pun byk.x mustahil boleh jd juara af.

    0

    0
  33. mimos says:

    perempuan perasan… bye

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Tak tau lh yg mana satu ckp btl..si shahir ni pn asyik acah2 serious ngan erra tp tertangguh2 je..tu yg org rasa ngan bdk mona ni btl gak nya..dh kantoi turn & twist..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    tingglkan je la si shahir ni erra oiii… nnt jd mcm sy plak… blm khwn lg da mkn hati kantoi sna sni.. da khwn lg la.. penai weii asik nk mkn hati je.. nnt dia bt lg lg n lg.. kalo da name nye perangai tu mmg x bole nk u bah gatal nye tu.. org mcmni x kn berubah.. da kne kat batang hidung sendri

    0

    0

Leave a Comment

Optional