Written by Bella | September 3rd, 2019

Perkahwinan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila antara topik paling hangat diperkatakan sejak minggu lalu. Tindakan isterinya memfailkan perceraian menimbulkan pelbagai spekulasi mengenai termaksuklah mendakwa sikap panas baran Sharnaaz menjadi punca rumah tangga mereka bergolak.

sharnaaz ahmad bercerai

Dikenali sebagai seorang yang lantang bersuara meluahkan pendapatnya, Sharnaaz menafikan sikap panas baran dirinya menjadi punca keretakan hubungan dengan Nabila.

Dalam nada berbaur sindiran, Sharnaaz mendoakan kebahagiaan individu tersebut yang melemparkan tuduhan tidak benar.

sharnaaz ahmaad baranRata-rata netizen turut menyelar tindakan wanita itu yang sewenang-wenangnya mencetuskan spekulasi dan mencampuri urusan rumah tangga orang lain.

sharnaaz ahmad noor nabila

Sebelum ini, timbul desas desus kononnya perkahwinan Sharnaaz dan Nabila berdepan masalah, namun perhubungan mereka dilihat kembali pulih sejak Februari lalu. Kisah rumah tangga mereka kembali menjadi perhatian apabila Nabila mengesahkan sudah memfailkan perceraian terhadap suaminya itu pada 29 Ogos lalu.

20 responses to Saya Boleh Jamin, Bukan Soal Baran Jadi Masalah – Sharnaaz Ahmad

  1. miowmiow says:

    abis sebab ape?

  2. Anonymous says:

    When someone rejects you, for whatever reason, it’s because you two aren’t a good fit—they just saw it first. Eventually, you would have seen it as well. The fact that they acted on this early realization is actually a blessing, because they are saving both of you from wasting time.~Amanda Graham

  3. Anonymous says:

    DUIT…DUITT PUNYA HAL LA NI…

  4. Anonymous says:

    bukan kah sharnaz pun dari family yang berduit juga?

    • joe says:

      haha…mana ada dik oiiii…tgk mcm mawar juga lah dik oiiii….kalau duit takde, astro pun kena potong dikkkk ooiii

    • gendut says:

      sharnaz back ground family dia biasa2 jer….. mak dia nurse pencen bapak dia permain muzik rtm penang dulu….

      • Anonymous says:

        sharnaaz family kaya la. bkn bapak dia je datuk (datuk basir ahmad, businessman), mak dia pun sama (datuk marina putih). tapi x sekaya family lofa la. dua2 kaya tapi on different level, still bkn marhaen cam kita2 ni

        • Anonymous says:

          nabila tu kaya sgt ke?

        • Anonymous says:

          nabila tu kalo kaya dh lama beli umah sendiri… xlah merempan dgn parents & adik beradik dlm satu rumah.. family paki ni sikit byk ade sikap bangla indon jgk bole kongsi ramai2 dlm satu bilik…

      • Jayden says:

        Pergi check balik siapa parents sharnaaz dia ni dari awal berlakon aku rasa org tahu dia ni anak dato. Tapi netizen nk salahkan dia pasal penceraian ni mmg tak patutlaa nabila tu kawin 2 kali kot? Bukan ade rekod baik pon nabila tu ramai jugak kata mulut puaka la baran la so please la stop salahkan satu pihak bila ego menguasai mcm ni la agaknya kesiannn jebat dah la comeii !!

        • apa yg ko merepek ni setannnn? says:

          inilah salahnya..bapak je datuk wei….anak?
          x semestinya anak datok semua tu berjenis…successful.
          bapak ko datok …dia kasi harta karun, duit berguni selonggok kat kau ker?

        • Anonymous says:

          mungkin sebab tak jaga solat.. sebab tu rumah tangga bermasalah.. dua2pihak kena cek balik mana yg kurang..

  5. Anonymous says:

    tu laaaa sblm kawin asal bergambr jer mesti ber gesel2 dada… asek tergesel tet*k… berkat tuh skit2 hilang…. tinggal sebumbung plak dgn ipar duai mulut puaka tuh… ingat bole masuk dgn mulut hansuang family lopak… rupanya hujan panas jugerrr….

  6. Anonymous says:

    Bila berjodoh dengan wanita yang powerful, you cannot be powerless. She is beautiful, rich, famous and almost perfect, she won’t wait for you. If you cant keep it up, you will be left behind. Moga Allah rahmati ke duanya, dengan kebahagiaan dunia akhirat.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini