March 13th, 2015

Dilabel ‘gila seks’ kerana komen mereciknya terhadap gambar Kilafairy, Wak Doyok telah tampil membuat penjelasan tentang kontroversi yang melanda dirinya. Rupa-rupanya Wak Doyok sekadar bergurau. Ala, macam gurauan kita dengan rakan-rakan. Cuma gurauannya kali ini disalahtafsir sehingga menimbulkan rasa kurang senang orang ramai. Namun bagi Abang Nara, gurauan Wak Doyok ini tak kena tempat. Lebih-lebih lagi dengan statusnya sebagai seorang figura fesyen.
wak doyok Kata Wak Doyok:-

Saya sudah serik. Tak sangka pula gurauan itu disalah tafsirkan oleh orang lain. Padahal saya hanya bergurau komen macam itu pada gambar Kila seperti gurauan antara kawan. Tak sangka segelintir pihak salah anggap dan menjadikan ia masalah besar”

Sedangkan antara saya dan Kila memang kami tahu itu hanya usikan kawan. Bila dah jadi isu saya kena akur dengan kedudukan saya sebagai ikon masyarakat saya terima teguran orang dengan hati terbuka

wak doyok

Diharap Wak Doyok belajar daripada kesilapannya dan mengurang sedikit recikan yang acapkali terjadi. Hehehe. Dah jadi selebriti ini, bukan tingkah laku je harus dijaga, komen kat Instagram bukan kena hati-hati. Salah sikit memang padah jawapnya. Sumber Harian Metro.


Comments are closed.

Loading...