Written by AbangNara | June 26th, 2013

Apabila umur sudah mencecah 29 tahun, pastinya ramai orang tertanya-tanya bilakah anda akan mendirikan rumahtangga. Agaknya itulah yang terjadi kepada Yana Samsudin sehingga khabar angin dirinya sudah bertiup kencang dihebohkan. Ternyata khabar angin itu adalah palsu semata-mata.
yana samsudin dan tunangKhabar angin itu tersebar apabila Yana dan jejaka di dalam gambar di atas hadir bersama-sama ke sebuah majlis korporat di Shah Alam baru-baru ini. Yana yang dihubungi Harian Metro melahirkan rasa peliknya bagaimana cerita tersebut boleh timbul. Kata Yana:-

Belum ada sesiapa pun datang merisik atau menghantar tanda pada keluarga saya. Saya sendiri pun tak tahu bagaimana cerita itu timbul. Saya antara artis yang diundang untuk memeriahkan majlis berkenaan. Saya sendiri tidak tahu menahu mana orang dapat cerita saya ada hubungan dengan lelaki dalam gambar itu.

Kami tidak ada apa-apa hubu­ngan istimewa seperti yang digosipkan orang itu. Saya juga tidak ada apa-apa lagi nak komen mengenai perkara itu. Insya-Allah, kalau ada apa-apa cerita saya nak bertunang atau berkahwin, pasti saya mengundang pihak media untuk merakamkan detik bersejarah itu nanti

yana samsudin dan tunang

Biasalah kalau gadis cantik menarik tertarik macam Yana pasti akan timbul gosip-gosip sebegini. Anggap sahaja itu sebagai doa buat Yana untuk cepat-cepat menamatkan zaman bujang. Pasti ramai yang ternanti-nanti pertunangan dan perkahwinan sebenar anda. Sama-samalah kita doakan.
ephyraP.S: Mahukan kulit jadi lebih halus, cerah dan berseri? Inginkan badan yang lebih bertenaga? Impikan rambut yang lebih kuat dan lembut? Anda boleh dapatkan kesemuanya dengan supplemen Ephyra ini. Terbukti berkesan seawal 10 hari. Untuk tempahan dan pertanyaan, anda boleh LIKE Facebook Ocean2U, layari www.oceanlife2u.com, email ke [email protected] atau telefon terus ke 03-4141-7889.

42 responses to Saya Belum Bertunang – Yana Samsudin

  1. pemburu 1st says:

    yehaaaaa…aku 1 st lagi la….hip hip horeyyyy

    0

    0
  2. pemburu 1st says:

    yehaaaa..aku 1st lagi la…yehaaaa..hip hip horey..

    0

    0
  3. sal?xpuas hati?? says:

    aritu de nampak si yana nie kat pasar malam ngn PA die kot..cntik sgt & x sombong dgn pminat yg nak ambil pic ngn die wlpn sesak2 ngn owg ramai..

    0

    0
    • Firash says:

      Yana i love you… .mri kita khwin wakakaka .. Sebenarnya saya suami yana… .wakakakaka

      0

      0
  4. Safiyyah Hanzalah says:

    susah gak jadi retis yer.. nasib aku tak bercita2 jd retis…huhu..

    just saying :)

    0

    0
  5. lady succubus says:

    Euuwwwww kalau si bulu Heiqal Benzema nie .. geli lah !!! Harapkan bapak tiri jeks yang kaya.. semua perempuan dia nak tackle.. guna duit .. ish si bulu ni.

    0

    0
    • LINA says:

      Surah Al-Qalam ayat 10 – 11 tafsirnya:

      “Dan janganlah kamu menurut kemahuan orang yang selalu bersumpah, lagi yang hina, yang suka mencaci, lagi yang suka menyebarkan fitnah hasutan.”

      Diriwayatkan daripada Khuzaifah Radiallahuanhu, beliau mendengar Rasulullah SAW bersabda maksudnya:

      “Tidak masuk syurga orang yang suka memfitnah (mengadu domba).” (Hadis riwayat Imam Muslim).

      0

      0
  6. Firash says:

    Yana i love you… .mri kita khwin wakakaka .. Sebenarnya saya suami yana… .wakakakaka

    0

    0
  7. mulut puaka says:

    bakal2 ANDALUSIA + ANDARTU ni… keh keh keh.. ko nak simpan buret ko smpai kecut macam raja azmi ke??????????????

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      eh kau ni mulot puakaaaaa jangan la cakap cngitu pasal minah jambu pon smpai skarang lm kawin tauuuuu !! minah jambu dh 26taon asek asek keja keja keja sampai nk cari mateair pon tk ada time ! kau ada tk jantan yg hensem2 rekomen la ngan minah jambuuuu… ni no hp 83365147 jangan lupa kol tau !!

      0

      0
      • mulut puaka says:

        ko xpe sbb ko jambu sentiasa minah jambu kan kan kan… ala bunkface no 1 tu kan ada….ko x try ke? hihihihi

        0

        0
  8. garfield says:

    alah…itu member dia la ..xder la kot si yana tu nk couple dengan dier..
    ish3

    0

    0
  9. yani says:

    yana ..takler tinggi mana pon..bantut je aku tgk ~ i love u fasha sandha !

    0

    0
  10. Fedra Perez says:

    Tengok citer “Surat dari langit biru”..terus minat kat Yana ni..tp sblum ni suam2 kuku je. Mmg pandai berlakon minah ni.

    0

    0
  11. Lalala says:

    Yes that’s her fiancée, that guy named haikal is a friend of my husband

    0

    0
  12. lady succubus taik says:

    aq tau haikal ni… dye terel main bola siulll.. slalu score gol cun2.. a’a dye ex hanis zalikha… aq rasa x slh dye nk knalan dgn sesape selagi jodoh dye lum smpai.. jodoh di tgn Tuhan kn? ke jodoh di tgn ko lady succu-budusss? pas2 kn, ko xde bulu ke? hehek

    0

    0
  13. LINA says:

    Surah Al Hujuraat ayat 12, sbb: Hai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan purba-sangka (kecurigaan), karena sebagian dari purba-sangka itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah menggunjingkan satu sama lain. Adakah seorang diantara kamu yang suka memakan daging saudaranya yang sudah mati? Maka tentulah kamu merasa jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima Taubat lagi Maha Penyayang.

    Hadits dari shahih Imam Muslim rahimahullah (kitab Al-Birr was-Salat iwal-Adab), sbb: Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu berkata: Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda: “Tahukah kalian, apa itu ghibah?.” Mereka menjawab: “Allah dan RasulNya lebih mengetahui.” Beliau bersabda: “Ghibah adalah menceritakan tentang saudaramu apa yang tidak ia suka.” Ada yang bertanya: “Bagaimana jika apa yang aku katakan benar-benar ada padanya?” Beliau menjawab: “Jika padanya memang ada apa yang engkau katakan, maka engkau telah mengghibahinya dan jika tidak ada padanya maka itu adalah fitnah.”

    0

    0