“Saya Akui ‘Rakan Sekerja’ Ada Beri Bunga..” – Amira Othman Tak Nafikan Fattah Amin Kawan Lelaki Paling Rapat

Hiburan

“Saya Akui ‘Rakan Sekerja’ Ada Beri Bunga..” – Amira Othman Tak Nafikan Fattah Amin Kawan Lelaki Paling Rapat

Melalui laporan mStar, pelakon dan penyanyi, Amira Othman yang baru-baru ini menerima rawatan di hospital mengakui bahawa dirinya menerima bunga daripada pelakon, Fattah Amin.

Akui Fattah Amin beri bunga

Menurut Amira atau nama sebenar, Nadia Amira Othman, pemberian bunga tersebut hanyalah sekadar ikatan persahabatan yang mendoakan agar dirinya cepat sembuh.

Advertisement

Saya mengakui ‘rakan sekerja’ (Fattah Amin) ada beri bunga. Memang Fattah ada berkongsi di Instagram (IG) tapi saya tidak tahu mengapa, itu kena tanya dia sendiri. Saya rasa biasalah tu kalau orang usik-usik kami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terkini (@era.je)

Apabila ditanya tentang hubungannya bersama Fattah, pelakon tersebut tidak menafikan bahawa aktor itu merupakan rakan lelaki yang paling rapat dengan dirinya dalam industri seni.

‘Fattah Amin memang rapat dengan saya..’

Kata Amira lagi, barangkali disebabkan populariti Fattah Amin, hubungan mereka sering menjadi perhatian ramai.

Sebab  Fattah yang popular, semua orang nak tahu tentang dia.

Sekadar info, Amira Othman dimasukkan ke hospital kerana mengalami keracunan makanan sehingga membuatkan tekanan darah menjadi rendah.

Ibu Fattah amin melawat amira othman
5 days ago

(VIDEO) "Dia Baik Dengan Ibu, Rugi Kalau Lepaskan.." - Giliran Ibu Fattah Amin Pula Melawat Amira Othman Di Hospital...

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Mstar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...