Saya Akan Sahut Cabaran Neelofa Untuk Tampilkan Bukti – Anzalna

Hiburan

Saya Akan Sahut Cabaran Neelofa Untuk Tampilkan Bukti – Anzalna

Menerusi BiPop semalam, Anzalna akhirnya menyahut cabaran Neelofa untuk mengemukakan bukti atas segala dakwaan yang telah dikatakan sebelum ini. Untuk makluman, Neelofa di dalam sidang media yang diadakan telah menghantar notis tuntutan supaya Anzalna menunjukkan bukti yang Neelofa mereka Facebook Page “Kami Benci Anzalna” dan tulisan menghina Anzalna di Facebook keluarga Neelofa.

anzalna bukti

Advertisement

Anzalna yang ditemuramah oleh Zubir berkata:-

Kini, saya perlu bekerjasama dengan SKMM untuk menemui penjelasan dan memperkukuhkan bukti berhubung semua dakwaan saya terhadap Lofa tempoh hari. Bagi saya, apa yang didedahkan menerusi BiPop tempoh hari adalah cerita betul, saya ada bukti. Cuma, beri saya waktu, insya-Allah dengan kerjasama SKMM akan memudahkan lagi proses penemuan bukti FB yang diminta pihak Lofa.

Abang Nara agak pelik sebab sebelum ini rasanya Anzalna kata ada “print screen” semua bukti-bukti yang telah didedahkan. Secara jujur Abang Nara rasa memang agak sukar untuk mendapatkan identiti pihak yang mereka Facebook Page tertentu. Kata Anzalna lagi:-

Saya akan sahut tuntutan mahupun cabaran pihak Lofa supaya saya memberi penjelasan, sekali gus menampilkan bukti yang diminta. Mudah-mudahan dengan kerjama SKMM segala bukti yang sudah dihilangkan mampu dikembalikan. Saya yakin dengan kemampuan SKMM dalam menangani masalah ini. Saya akan minta peguam untuk menghubungi SKMM supaya penjelasan bukti yang mereka(pihak Lofa) tuntut mampu diberikan dalam jangk masa yang ditetapkan. Saya akan berusaha sehingga bukti itu ditampilkan.

Hmmmmmm. Secara jujur, Abang Nara rasa SKMM mungkin dapat membantu tetapi tak pasti mereka dapat membantu sehingga ke tahap mendapatkan identiti si pencipta FB page. Mungkin ada di antara anda yang pandai IT boleh memberikan sedikit penerangan tentang hal ini. Kepada Anzalna, semoga berjaya mendapatkan bukti-bukti untuk menunjukkan anda berada di pihak yang benar.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...