Written by AbangNara | October 24th, 2013

Ya hari ini ialah hari Pekin Ibrahim, Uqasha Senrose dan Sharnaaz Ahmad. Abang Nara agak terlambat untuk berkongsi info terkini dengan anda semua. Hari ini menerusi Kosmo, Pekin mengakui hubungannya dengan Uqasha sudah tamat dan dia mempunyai bukti bekas tunangnya itu menjalin hubungan sulit dengan Sharnaaz. Macam dalam filem kan?

uqasha senrose pekin sharnaaz

Kalau Abang Nara jadi Pekin, confirm hati sayu, pilu dan pedih. Mana taknya, tunang tercinta buat hubungan sulit. Menariknya menurut Pekin, ini bukan kali pertama Uqasha melakukan perkara serupa. Kata Pekin:-

Pada mulanya memang ada sedikit perselisihan faham kecil yang berlaku antara kami berdua dan bagi saya ia merupakan suatu perkara yang normal dalam sesebuah hubungan itu.

Namun begitu, saya tidak menyangka pula dia tiba-tiba mengambil keputusan untuk menjalinkan hubungan dengan Sharnaaz Ahmad dan sudah tentu ia suatu perkara yang sukar untuk diterima.

Ya, saya memang ada semua bukti yang menunjukkan Uqasha ada menjalinkan sulit dengan Sharnaaz. Jadi, dia tidak perlu menafikan mengenai perkara tersebut.

Lagipun, ia bukan kali pertama dia berperangai sedemikian dan ini sudah masuk kali yang ketiga. Sebelum ini saya masih mampu memaafkan dirinya tetapi untuk kali ini saya rasa lebih baik kami berpisah sahaja.

uqasha

Malah Pekin juga sudah menyampaikan pesanannya kepada Sharnaaz agar menjaga Uqasha elok-elok sekiranya memang benar mereka berdua bercinta. Kata Pekin lagi:-

Saya sudah bertekad untuk tidak lagi menerima dirinya setelah apa yang berlaku sekarang ini dan beranggapan tiada jodoh antara kami.

Saya juga berpesan kepada Sharnaaz supaya menjaga Uqasha sebaik-baiknya kalau mereka memang benar-benar bercinta.

Secara jujurnya saya memang berasa sangat kecewa kerana sepanjang menjalinkan hubungan dengannya, saya tidak pernah bersikap curang.

Sepanjang kami bersama, saya berusaha untuk menjadi lelaki yang terbaik kerana saya serius mahu mengambilnya menjadi isteri saya.

uqasha

Tak apalah Pekin. Lebih baik putus ketika dalam pertunangan daripada bercerai-berai ketika sudah bergelar suami isteri. Jadikan ini sebagai pengajaran. Jangan letakkan kepercayaan 100% kepada tunang, kekasih, awek atau isteri anda. Abang Nara percaya ramai lagi gadis-gadis di luar sana yang sudi menjadi kekasih Pekin. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

117 responses to Saya Ada Bukti Uqasha Jalin Hubungan Sulit Dengan Sharnaaz – Pekin Ibrahim

  1. Adriana says:

    abang nara ada no fon Pekin tak…………..
    Meh ……saya ngorat dia plak.

    0

    0
    • amoi says:

      Sharnaaz perampas???har har har…laku jugak muka bangla tu eh…

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        waduhhhh…demo gi cari mamat bangla tu bakpo uqashaa weii..ore kapung kitooo tu..demo ni..nok kato bodo maroh….soh2 bangla tu kaki maroh…adoii cam mano laa leh terpikat…puiiii~

        0

        0
        • mizz cerry says:

          Tahniah pekin kerana berjaya menilai cinta sebenar uqasha terhadap ko sebelum ko ambil dia sebagai bini ..sesungguhnya wang + kecantikan + glamor masih belum mampu untuk menjamin perasaan cinta yang kekal..

          0

          0
        • lolita says:

          wow….hubungan sulit sampi kelamin ke? hihih
          tak ade ape nak diheran kan…setakat pompuan macam uqasha bersepah
          tengok jela gmbar comolot ngn nabil
          gambar tersentil tali bra pink dgn nabil semua
          tak heran la ko makan hati berulam jantung pekin oii
          ^^

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Ini semua cinta monyet,,
          piirahhh…klik me..

          0

          0
      • Che Ki says:

        memangpun peking, che ki ada bukti janda kau kapel dengan canai ahmad ni. mesra che ki tengok kat Sunway hari tu~

        0

        0
        • lynn says:

          email lah bukti tu ke nara. biar nampak siapa yg salah. tak mengabiskan tenaga dia dok nafi je kan.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        Jalin hubungan ngn Aku la plak,
        aku hensem, klik me…

        0

        0
    • lynn says:

      uqasha ni, mentang2 muka lawa dia nak main2 kan lelaki lah. muka lawa tak kan kekal dik oii. kalau lah sekiranya diuji dgn eksiden, muka rosak, ada ke org nak kan kau? aku rasa pekin yg baik hati ni je nak terima kau. kau je yg tak nak hargai dia.

      susah nak cari lelaki yg betul2 nak jadikan perempuan isteri seikhlas pekin zaman sekarang ni.

      1

      0
      • dena says:

        xtahu kenapa tp aku tak rasa shahnaaz nk kan uqasha…

        waktu tu duorang ni ade problem n maybe shahnaz cuba utk jadi ‘a shoulder to cry on’ ataupun mmg pompuan ni jenis suka ramai jantan…sbb ni bkn 1st time kan?

        aku dah slalu tgok kes mcm ni tjadi kepada bukan artis…so sbb dorang bkn retis mmg selamatlah kan…dating ngn skandal kt tempat lain sapa ade kenal pun..tp silap besar la bila retis nk buat perangai mcm ni… mesti dia malu kan?

        0

        0
    • Shhh says:

      i like Pekin…apa lah uqasha ni…dri satu hal ke satu hal ko buat…dulu ko hancurkan hubungan nabil dgn irma (walaupun mereka dh bhagia dgn pasangan masing2)…buat hal dgn david teoh…muka jer cntik..tpi bodo…ko ni terdesak nak popular…tgk adik ko..bukan sahaja berbakat…cntik seiring….dia tk kisah lambat popular…blja dgn adik tu…ppn mcm ni mmg tk lama dalam industri..da lelaki yg serious dgn ko pun ko tk nk…

      P/S: sama2lah kita doakan semoga penjenayah yg merompak bank dn membunuh staf tersebut dpt ditangkap dgn segera..Al Fatiha buat keluarga mangsa…

      0

      0
    • batgirl says:

      Skang ni takde maknanye bertunang ke tidak..
      Orang main belasah je.. Moralnya, cepat2 lah kawen ok..

      0

      0
    • amin says:

      mcm ni lah pekin…aku x tau nk komen apa..tp aku doakn ko akan dpt jodoh yg plg mulia dan solehah…amiin…

      0

      0
    • cucur says:

      ruginye uqasha curang ngan pekin……tenang je pekin terima dugaan…xmelatah walaupun dh bnyak kali uqasha curang….sabar ye pekin….lelaki baik untk pmpuan yg baik….

      0

      0
    • noni says:

      nk tunggu nelydia senrose putus ngan qi pulakkk

      0

      0
    • Dupa Cendana says:

      hahhahaha ingat x masa deme bercinta dulu cer kome2 semua list ayat2 cinta deme… hehehhe

      0

      0
  2. MekGemukGedempol says:

    choiiii…first!!

    0

    0
  3. pening says:

    mane satu betul ni???

    0

    0
  4. kak siti jemah says:

    lepas nie makan penampar & penumbuk shanaz la ko uqashoitttt ooooiii ..

    0

    0
  5. cleopatra says:

    sesuai sangat ler tu…jap g curang dgn sharnaz pulak..dunia2

    0

    0
    • xoxo says:

      lepas curang ngan shahnaz. pastu kene sepak terajang ngan sharnaz plak.. bagus2.. rasakan ko uqasha.. miang sgt.. byk x ko buat hal

      0

      0
      • Anonymous says:

        napa x mkn penumbuk je si shanaz nie..pekin nie pon kan ker boleh tahan panas barannya..bru cam citer industan berebut awek..tp klu stakat awek murahan nie x yah la nk susah berebut n sakitkan badan..lepaskan je..cari lain yang lagi baik..ok bro

        0

        0
  6. Anonymous says:

    putuskan sajalah pertunangan itu kalau itu jalan yg terbaik bro.. belum kawin, tunang ko dah bukak ruang untuk jantan lain, nampak sangat dia tak hadap ko sangat. daripada bercerai berai, duk sesakkan kes kat mahkamah syariah n surat2 kabo, baik ko tinggalkan je pompuan dahi jendol tu. hari ni dia buat ko, kalau ko nak bertahan sangat, dia akan buat lagi. tapi kalau ko ambik tindakan bijak, ko frust sekali ni jelah di sebabkan dia.. tak pe bro, esok2 pompuan tu akan dapat balasan jugak..

    0

    0
  7. nisha says:

    la… dengan Sharnaaz ker.. xade org lain ker… adesss.. semoga pekim ibrahim jumpa dgn wanita yg lebih menghargai cinta dan kasih sayang dia apa adanya… move on pekim..

    -nisha-

    0

    0
  8. Anonymous says:

    x pe pekin kita peminat .wanita melayu terakhir ada..

    0

    0
  9. xoxo says:

    kan aku dah kata yg uqasha ni memang gataii.. elok2 pekin dh ubah perangai sbb awak.. pompuan ni ambil kesempatan berkali2 pulak… ish ish… shahnaz… kalo aku jd hang x yahla buat bini pompuan mcm ni, sikit2 cinta lokasi.. iman x tetap, uqasha…. setia pd yg 1 plzz.

    0

    0
  10. saya ok jer!! says:

    haha. dah kehulur ke hilir. bercuti sesama bagai. sempat pulak nak curang dengan artis lain. cari publisiti pulak… tak faham. tak tengok ke kes shila hamzah dengan si sharnaz ni. tak takot ke nanti ke macam mana shilla kena, hmm. entahlaa.

    0

    0
  11. ahmad says:

    shahnaz???…ermm..no komen

    0

    0
  12. yippi says:

    You are posting comments too quickly. Slow down. whatthe??

    0

    0
    • trollolooll says:

      bahasa lain: “anda terlalu gelojoh utk komen, sila bwk bertenang” hahahahaha…

      0

      0
      • mak mentua says:

        dia bersemangat nk komen tu pasal itik peking ni hahahahaaaaaa……..sakit perut ketawa hahahahahahaahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaa

        0

        0
    • Anonymous says:

      sebelum engko pos engko kene copy dulu takut ko pos berjela2 buat penat tangan engko jer.haha

      0

      0
  13. Akuadalahaku says:

    Jodoh pertemuan semua di tangan TUHAN… Jgn berputus asa dalam mencari cinta sejati :)

    0

    0
  14. macammacam says:

    Dulu kemain si pekin sayang sgt dengan uqasha ni. Nak kawen cepat2…tapi bila dah bertunang macm tu pule.

    Maka, teladan ye kawan-kawan. Kawen dengan seseorang bukan lah kerana kecantikan semata-mata. Kahwin kerana agama pada wanita itu, nescaya selamat hidupmu dunia akhirat :)

    0

    0
  15. dina says:

    ala..uqasha tu kan dah bekas nabil rajalawak..dulu siap ada pic bercium ngan nabil..cuba search di google…kan pernah kantaoii ngan irma..takpelah pekin dia bukan terbaik untuk mu ..tuhan nak bagi yg terbaik pekin..pasrah jela

    0

    0
  16. Dunia Artis says:

    Artis sendu ppuan ni… berlagak DIVA plk! bru berlakon brp drama je punnnn dah miang sgttt..

    0

    0
  17. kak bedah says:

    Cheap whore…wat do u expect frm this kind of woman pekin
    Masa ko kutip dulu dh tau kes dia kissing dgn nabil kn
    elok lah hang dgn sharnaaz tu uqasha kena cm shila kena bru ade akal.
    n tq uqasha.aku bleh masuk line pasnih,shooohh shooohh

    0

    0
  18. NUMBER ONEE !! says:

    kesian si Pekin nii dulu dgn Ayu rodah keje tnggal sebab nakkan Zaquan yg sexy mexy tuu .now kene tnggl lagi sbb bekas tunang nkkan si bangla kaki pukul!!! Bongok si Uqasha ni ape die tak tau ke Shila Amzah kene tibai dgn mamat bangla ni dlu .stupid =,=

    0

    0
  19. mak jemah says:

    once a bitch always a bitch~

    0

    0
  20. bakal bini pekin says:

    pekin.xyahla uqasha tu.kalau dah berkali2 dia main kayu tiga sah2 pmpuan xelok..berhati lalang. gatai sungguh hang ni uqasha noh. dah jadi tunang orang pun menyempat lagi. dah jadi bini orang cena pulak? pikiaq sat.

    0

    0
  21. bedah says:

    ni kalo kawin dgn shahnaz..maunya kna sepak terajang si uqasha ni,mau taknya jadi zombie..

    0

    0
  22. paukaya says:

    ssyik kene tipu je kamu ni…hahahahhahahaa

    0

    1
  23. Anonymous says:

    Dah agak dr awal lg, die playing game aje….pekin syok sendiri, uqasha ni msh mude lagi, cantik, putih, tinggi, style tinggilah.. die dan adek die nellydia senrose tak sepadan pon, dapat kekasih berserabai, mcm tak ade jantan laen, inikan si sahnaaz pula nak di cari ganti

    0

    0
  24. markonah says:

    dulu comolot ngan nabil.. pastu romen2 ngan pekin.. pasni peluk2 plak ngan shaarnaz

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Dah agak dr awal lg, die playing game aje….pekin syok sendiri, uqasha ni msh mude lagi, cantik, putih, tinggi, style tinggilah.. die dan adek die nellydia senrose tak sepadan pon, dapat kekasih berserabai, mcm tak ade jantan laen, inikan mcm sahnaaz pula nak di jadikan ganti, apelah nak jd dgn perempuan ni , jatuh dr mulut singa ke mulut buaya

    0

    0
  26. Diandra says:

    Betul tu if Im not mistaken uqasha ni pernah ada kontroversi dengan nabil. Bersabar yer pekin Allah dah beri pertunjuk jadi buatlah keputusan yang baik demi masa depan yang lebih baik. Semoga pekin mendapat jodoh perempuan yang baik-baik shj :)

    0

    0
  27. lola82 says:

    What u give …u get back 1day uqasha….. simple as dat… :)

    0

    0
  28. pink says:

    sbab muka cantik kot dia ble buat camtu..
    please remind.. what u give u get back…

    0

    0
  29. sengaluqasya says:

    x rasa pun salah sharnaaz…
    tapi kalo btui dia dengan sharnaaz, wajar la orang macam uqasya ni makan pelempang sharnaaz…
    saya peminat sharnaaz tapi langsung x minat uqasha…

    0

    0
  30. lalalililulu says:

    tula dlu david teo xbg bercinta gedik nk bcinta…david teo buang je uqasha nih…memalukan aihhh artis mig wlpn sendu xle kn kontrobasi truk sgt yg wawa tu kontrobasi sal kawin je xpela…halal ni hmmmm…pk2 ye david teo

    0

    0
  31. aku lagi dan kamu says:

    uqasyok, kalau nak cerai pekin pon cari la elok sikit naa.. xda ka laki kat atas dunia ni?? pekin elok je ak nengok, memang x reti hargai lol..xpe pekin, u deserve to get more better than her… smile no worries :) … popuan bahaya ni wat bini, nnt 24hr duk pikiaq dia jaa manjang, bkn sbb syg..tapi perangai uwawa….

    0

    0
  32. love pekin says:

    Sabar pekin, lebih baik putus sekarang dari cerai bila dah kawin nanti ye dokk. Allah dah tunjuk awal2 lagi. Uqasha tu muda lagi, mmg xkan serius selagi belum puas berfoya-foya. Bangga kot kalau ada list ex bopren panjang berjela.puii! What goes around comes around beb.ingat tu! Kau makan penyepak sharnaaz baru kau ada akal! Haha

    I love you pekin!

    0

    0
  33. bini matyo says:

    pnh tserempak ngn pekin…kt lua sgt hensem..kulit putihh bersih je..love u pekin..hehehe

    0

    0
  34. betik says:

    kalau nk cari yg cantek je mmg gini lah jadinyer…

    0

    0
  35. kasabian says:

    cari lah yang ko bleh bimbing n tunjuk ajar pekin…
    ni duk harapkan budak yg baca buku teks skolah pon blom abes lg..biar dia ‘main2’ ngn budak skolah jer…

    0

    0
  36. Mirai Suenaga says:

    Kau jaga2 Uqasha. Kena tempeleng dengan bulu tu, mau pecah pipi kau yang besar tu. Tak pasal2 cacat seumur hidup

    0

    0
  37. meee.. says:

    this is exactly why David Teo tak galakkan artis dia bercinta…

    0

    0
  38. puteri nor says:

    Begitu la rasanya pekin…dulu ko curang dengan gilfren sebab gilakan uqasha..now what u give, u get back….u also not perfect….

    0

    0
  39. […] ini menerusi Kosmo Pekin mengakui hubungannya dengan Uqasha sudah tamat dan dia mempunyai bukti Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bukti, Dengan, Hubungan, Ibrahim, Jalin, PEKIN, […]

    0

    0
  40. gedebuih says:

    jenis betina gatal bijik kelentit..tak boleh bersorang, nak beramai..

    0

    0
  41. helljay says:

    padan muke..dulu beria sgt!!

    0

    0
  42. hish says:

    Haaaa..ni lagi sorang betina biang.
    Uqasha ni takde la lawa.harap putih je. MUKA MACAM ORANG TUA

    Mamat muka bangla ni jugak yang kau nak.

    0

    0
  43. maira amerra says:

    gapo dio? kat blog rotikaya uqasha mengeluarkan stment mgatakan dia putus sebab sikap baran pekin ibrahim? hahaha.. lawak la kau ni uqasha.. xpayah nak buat muka sedih kau la luar nampak sedih tapi dalam perghhh heppy gila kot? benci retis macam kau uqasha

    0

    0
  44. ungu violet says:

    sebab tu dlm islam menyarankan memlilih pasangan dari segi AGAMA nye..kalau agama ok dan tiptop, solat xtnggal, menutup aurat, patuh perintah Allah dan rasul, insyaAllah hubungan diredhai..wallahua’alam

    1

    0
  45. AAK says:

    Uqasha2.. X insaf2. Dulu kes dengan Nabil.. Pas2 ni dengan Pekin lak..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    lps nie kluar plak gosip sharnaaz dan pekin bertumbuk……

    0

    0
  47. Ungkacacat says:

    Dulu, heboh2 kata nak kahwin bagai. tidur tak lena, makan tak kenyang. Skali putus.. Hurm.. tengok muka minah ni pun memang dah tau bukan jenis yang setia pada yang satu. Ramai lagi pompuan yang setia kat luar sana Pekin. Tak yah la nak hadap sangat ngan pompuan gatei ni…

    0

    0
  48. cik mek molek says:

    ahhhhh semuaaa propaaa je….

    last2…. salah faham sbb uqasha jumpa sharnaz sbb nk bncang suprise bday pekin. (kenyataan pekin sendiri)

    okayyy kita semua dah kne troll…. lololo…. dah jommmm pegi makan!!!

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Tak baik tuduh sebarangan. Selalunya mesti ada sebab dan akibat disebalik apa yang berlaku. Masa bertunang ni la pasangan dapat rasakan samada mereka ada persefahaman atau tidak. Sebelum terikat sebagai suami isteri, lebih baik putus secara baik. Nak kawin jangan hanya pandang pada rupa. Persefahaman itu penting. Semuanya ada kaitan dengan perasaan. Kita tidak boleh tunding jari menyalahkan seseorang hanya kerena nampak mereka berjalan sama. Uqasha belum tentu curang dan Pekin pun belum tentu betul. Jadi masing2 ada kelemahan. Hanya yang empunya diri tau apa yang telah berlaku sebenarnya. Yang penting jangan cepat percaya cakap orang2 yang ingin melihat mereka berpisah. Fahamilah pasangan masing2 dan jadi la pendengar yang baik.

    Cuma ingat la bahawa jodoh pertemuan dan ajal maut semua ketentuan Allah. Jika jodoh Pekin dengan Uqasha kuat, maka berkahwin la mereka. Jika tersurat Shaanaz yang panas baran tu jodoh Uqasha, apa juga gosip dan fitnah yang dilemparkan , mereka tetap akan berkahwin .

    0

    0
  50. buzybody says:

    pekin pon ckp ” kalau”,.ak pon cm ingt uqasha da kaitan n irma n nabil dlu,.ad jugk org komen,.btol la yek ape yg ak ingtkn,.hehe..
    ape pon,i dont like this girl,.sbb ntah tang mne lakonan mnyerlah,.gossip je lebih,.keek pon ntah kegedikan terserlah,.sorry jauh beza n nelydia,..
    sian sharnazz,.klu pekin kta da bukti sdgkn dy kta kalau diorg bncinta.hahha,.statement mngelirukan,.ak xrse sharnazz mint girl gedik,.laki pns brn suke awek bijak n mnje,.dri cntik n mgada,..peace….

    0

    0
    • Tupperware says:

      @buzybody, tak faham dengan komen kamu. Bahasa dirojakkan, ejaan ke laut. Budak-budak zaman sekarang memang semua tak tahu mengeja ye? Aku jadi “ak”, dia jadi “dye”. Ini bukannya twitter nak eja pendek-pendek, bahasa biar jelas!

      0

      0
  51. Anonymous says:

    tgk dlm oh bulan pekin kata salah paham plk uqasha ngan shahnaz wat surprise besday . pastu ckp blum tunang lagi..mn satu btol la.ini smue poyo.

    0

    0
  52. Peminat says:

    Pekin dengan Uqasha. Selalu aku tertukar mana satu nama laki, mana satu nama perempuan. Pening2

    0

    0
  53. der says:

    lagu tema utk pekin…
    sandiwara cinta..

    0

    0
  54. mia says:

    hoh!!! nape komen pekin x same yg dlm oh bulan. Oh bulan tulis pekin salah fhm ngn shanaz sbb sbnrnye uqasha ngn shanaz nk buat suprise birthday party kt pekin.. pening aku mmbaca yg mane satu betul..

    0

    0
  55. buzybody says:

    ekeele,[email protected],.u nak begang pehal,.xphm xpyh phm,..saya nk komen bukan wat article,..sukehati nk taip mcm short form rojak ke ape,.xsuke abaikan,.xpyah nk complaint2,..pi main jauh2,..haahha
    p/s : cni ruangan komen untuk isu uqasha n pekin not for me and others!
    (bikin wa sentap je,..wa spm dpt A1 bahasa malaysia),
    aku dh terbiase guna “ak” sape xfaham means aku,i,saya….
    Assalammualaikum

    0

    0
  56. Anonymous says:

    Pening david teo.. satu2 artis dia buat hal. Macam kes erra ngan awie dulu, sebenarnya erra byk curang ngan awie. Skandal ngan kerabat. Dah berkali maafkan, buat lagi. Last2 kena tinggal, tapi paper kata awie yg curang.. semua artis sama, nak test market waktu muda.. dah tua tak laku baru sedar

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Muka acam Shahnas pun laku , aku tengok muka dia pun aku tak nak , bukan takat muka bangla potong kelapa sawit lebih teruk dari tu,…

    0

    0
  58. terkejut says:

    mana ada putus pun diorang nie..katernyer salah faham aje pun adoiiii….kat oh bulan

    0

    0
  59. pekan says:

    ok la tu dorang tak jadi…pekin ni aku tgok muka jenis family man..tak sesuai lah ngan uqasha ni…aku memang tak suke die ni sangat since kes ngan nabil dulu…waima photoshop ke hapa ke,memang aku tak suke die ni..kalau muke die belakon memang suam2 kuku je aku layan citer tu…walaupun die bukan heroin nye

    0

    0
  60. saya says:

    Bermula lah babak mengaib aib sesama sendri… yg sudah sudah.. nanti makin memanjang…. Pekin… kalau ko seorang lelaki yg baik ko tk perlu nk cerita kan tu smua..ini dah sah2 ko pun sama ngan dia tk de beza nye…dia ckp dia dia ckp dia…dan ko uqasha ko tu anak dara jaga lah diri dan maruah… ape2 pun semoga korang selesai secara sendri…

    0

    0
  61. Anonymous says:

    dara lg ker……..

    0

    0
  62. Anonymous says:

    Budak2 sekarang bilak dah nak, nak tunang cepat2 tengok cantek asset selambak aja dah nak chop. Lepas tu kalau dah tak nak tu jam juga tak nak. Pasal dua2 dah tahu rahsia luar dalam jadi putus pun putus lah macam aku pun dah dapat gitu. Yang rugi kita perempuan. Cuba jadi macam si Mawar nak amek gambar berdua pun segan dan malu. Itu yang buat Fizo mati2an hendakan Mawar. Aku bukan nya saudara ke apa dengan Mawar..tapi itu lah budak2 jaman sekarang nak buat macamanaa. Nak dengan Nabil tinggal kat Condo Nabil. Tujam umor Uqasha baru 18…sekarang 21…tak tau dah berapa banyak dok apa2lah.

    Sorry Uqasha. Lepas ni jaga2 lah diri tu sikit eh dek!

    0

    0
  63. Anonymous says:

    Pekin kalau nak cari jangan terus buat bini. Lihat latar belakang the best for you is to goggle. You google nabil and Irma putus…belambak gambar Uqasha dengan Nabil. Pakaiannya gitu..you boleh tahu apa jenis apa Uqasha ni. Sekejap dengan Air Asia tak ada yang ganteng agaknya…Staffnya pun bajet2 jugak

    Tengok Fizo macam manapun asset si kakak Anzalina dia tak straight jump and bertunang, go slow…Pasti ada yang terbaik buat you, insyallah.

    Tengok you serious dah nak tamatkan zaman bujang…berdoalah dek mohon
    supaya yang terbaik buat you

    0

    0
  64. layann aje la.. says:

    pasni kita tunggu video clip ombak bertam drp uqasha

    0

    0
  65. lily says:

    Moga blajar dr kesilapan, yg cantik meletups blum pasti membahagiakan. Agama dan hatinyalah sebenar2 penyejuk hati dlm rumahtangga. Biarlah pilih yg sederhana tpi pandai jg maruah diri sbg tunangan org drpd yg cantik maut tpi hati selalu panas membara sbb suka curang.

    0

    0
  66. mimosa says:

    Alaa…Uqasha cantek, biarlah dia nak berkawan dulu ramai2. Buat ape nak terikat dgn sorang je. Rugi….Bila dah kawin nanti kene mengadap muka laki je tiap2 hari. lf men can sow their wild oats, perempuan pun nak merasa jugak. Hidup cume sekali aje. You are only young once. You go girl, enjoy yourself as long as you want sebelum settle down. Tapi you just enjoy yourself, dont get hook-up with this mamat, sharnaz. Alah, kalau mcm Pekin tu, Uqasha petik jari, seribu yg datang. Frankly masa dia org bertunang hari tu, aku dah rase mcm tak padan je. Sepatutnya Uqasha dapat yg lebih lagi dari tu, yelah org cantik kan.

    0

    0
  67. nananana says:

    Kalau perasan selendang yang mak cik belakang pekin ngan uqasha kat gambar pertama sama dengan selendang yang uqasha pakai kat leher dekat gambar ketiga

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mata tajam betul ah si nananana. Mungkin itu emak dia kot…. Kan adek berade
      dengan pelakon Rosnah M Noor juga.

      Kalau betul itu emak dia, macam tak kisah anak pakain dedah dedah gitu pimpin tangan lagi.

      Bagus lah tak menjadi….Pekin nak dapat yang lebih baik lah kata Allah…..

      Peace Uqasha. Tak yah berlakonlah kalau niatnya nak keluar dengan jantan ni jantan tu

      0

      0
  68. expramugarimenyundal says:

    blakon kayu sgt!!! top2 bcinta ngn pekin!! sblum ni dh mnyundal ngn bf org @ plawak tu! ko ingt ni masih dunia pramugari ko ker?? sama bangang ngn sarnaz, gud!!

    0

    0
  69. Anonymous says:

    pastu parti hari jadi plak dah
    sungguh kepala bana

    0

    0
  70. PAS Selangor says:

    Pekin ni kalo x silap aku, abg kpd Izzue Islam kan?

    0

    0
  71. Linzy Longkang says:

    pekin tak serembesss sharnaaz kot yg ada track bad @@s nampak ganas seme macam tu pompuan cam uqasha nih pun tergila2 kat dia

    0

    0
  72. Aku la ni says:

    dgn mamat bangla tu pon uqasha bkenan ke…ciss

    0

    0
  73. nicky anne says:

    harap je muka lawa tp.bukan main kayu tiga.dia memang tak sesuai bagi perkin but anyway to perkin banyak bersabar ada banyak perempuan melayu terakhir bg mu.

    0

    0
  74. Anonymous says:

    jd stewardess x cukup glamor, menggedik pun x kuar paper.. huhuhuh… better jd artis, gedik sikit terus famous!!! uqasha mcm taik!!!!!!!!!!

    0

    0
  75. Anonymous says:

    ah ah muka makcik tu, belakang pekin & uqasha mcam arwah mona fandey.

    Teleng kepala nya….macam makcik sewel

    0

    0
  76. Anonymous says:

    Share lah dengan kita buktinya Pekin. Jadi kita tahu tak yah sembunyi2.

    Tapi peminat pun nampak apa Sharnaz bertepok tampar dengan tunang orang.

    Kalau Uqasha maseh nak macam tu patutnya tidak usah bertunang dulu. You belum serious kan lagi muda.

    0

    0
  77. Anonymous says:

    Mungkin maksin tak bawah tudong, pinjam Uqasha punya tak?

    0

    0
  78. lalala says:

    itu adalah salah satu cara artis sendu nak naik…lpas ni ramai lah produser2 yg sendu ambik dia berlakon…aih lah dunia…org yg bagus xnmpk…org yg buat hal selalu cepat naik…mcm ne lah industri kiter nak naik…takuk lama jer…syabas

    0

    0
  79. milo beku says:

    entah apa ape family ni. serabai semua. tengok pakaian pon dah tau perangai macam mana. gam aje la artis cam ni.

    0

    0
  80. aiskacang says:

    Abang Nara,

    minta tolong jangan publish lagi gambar diorang yang no 1 tu. malulah. tak pun, please edit.

    0

    0