Sasha Saidin Enggan Komen Mengenai Penceraian

Hiburan

Sasha Saidin Enggan Komen Mengenai Penceraian

Semalam, Sasha Saidin telah dilihat mengambil borang penceraian di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur. Bagaimanapun Sasha yang ditemani oleh ibunya enggan memberi sebarang komen mengenai kehadirannya di situ kira-kira jam 10 pagi. Menurut Sasha, perkara tersebut terlalu peribadi untuk dikongsikan.

sasha saidin cerai

Advertisement

Berikut ialah kata-kata Sasha Saidin kepada wartawan Mstar Online:-

Saya hadir ke sini bagi menyelesaikan hal peribadi. Selebihnya, saya enggan komen lebih lanjut. Diharap anda (pihak media) faham dengan permintaan saya. Ia sangat peribadi untuk dijelaskan.

Abang Nara doakan agar kehadiran Sasha ke mahkamah tersebut tidak melibatkan permohonan penceraian dengan suaminya, Salyo Priyanto. Untuk makluman, Sasha dan Salyo telah pun berkahwin pada 2007 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang kini berusia 3 tahun. Diharap Sasha dapat menyelesaikan masalah peribadinya secepat mungkin dan terus menjalani kehidupan bahagia di samping suami dan anak tercinta.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

66 Comments

  1. Anonymous

    June 28, 2012 at 10:42 am

    dalam sehati berdansa dulu pun memang nampak si salyo ni macam berangin. si sasha yang banyak mengalah. emmm… entahler

  2. saya lagi

    June 28, 2012 at 10:28 am

    Perkawinan mmg tidak mudah dan senang. ia nya susah kerana menuntut kita utk melepaskan ego sbg seorg individual and must be willing to be a team player. Give and take…hormat menghormati…diplomasi semua kena ada. Masalah artis kita ni bukan spt masalah perkawinan masyarakat normal yg selalu dikekang oleh factor ekonomi —duit kureng. saya ni yg berstatus snr exec pon ada kekurangan duit pasal rege rumah teres takde yg bawah 300k.tetapi EGO dgn Populariti and status celebrity derang tu. Let me ask: apa keistimewaan dgn status celebrity kalu rumahtangga yg dibina tak penah nak kekal?? Tuhan mmg bagi Jodoh…umpama mendirikan masjid dan Tuuhan tak suka kalu rumah nyer –> Masjid dirobohkan.

  3. apa2 je la

    June 28, 2012 at 9:11 am

    sllnye kalo bercerai kali pertama mungkin org kata dah tak de jodoh…tp kalo dah kali ke dua ke tiga ke empat….mesti org kata si siteri or si suami yg kawim banyak tu yg bermasalah…dlm adat perkahwinan nie mmg nak kn byk sgt2 tolak ansur,persefahaman,n kalo org pempuan tu jgn lar nak meak up cantik2 luar umah jer…meak up la cantik2 dlm umah n seksi seksa la lbh2 kat dlm umah…spy suami seronok tengok isteri sendiri…lg satu la kan pesanan aku kat isteri2 yg berkerjaya nie…kalo korang penat mcm mn pun pd aku umah tu jgn la berdebu2 n kotor sakan…seminggu sekali ajak la cik suami duk bersihkan umah…nie pengalaman aku sendiri lar…kat opis kumain bercantik2,baju mewah2,kat umah bila suami ajak kemas umah alasan penat…pdhal sama2 nak kemas umah…jgn mcm tu buat la sama2 nanti bl lm2 asyik cik suami jer yg kemas umah sorang2 baik tambah cawangan cari bini yg rajin mengemas umah sama,kat opis aku nie ramai suami2 cari bini lain coz tak tahan dah 20 ke 30 thn duk jd mengemas sorang2 bini kata penat ujung minggu nak rehat…sama2 lar penat sama2 penat…pd pandangan aku lar…apa2 pun kene byk tolak ansur n saling memahami…

  4. g4m3m4l4y4

    June 28, 2012 at 12:12 am

    macam mana wartawan tau dia nak pegi amik borang cerai?

  5. akudanramarama

    June 27, 2012 at 8:32 pm

    Baik kita diam drpd bg komen mengarut yg xda apa2 input bahkan menambah dosa..kita xtahu apa sebenarnya yg terjadi..mungkin ada hikmahnya..Allah lebih mengetahui segalanya..kita manusia hanya perlu buat perkara yg disuruh berdoa dan tawakkal kpd Nya

Loading...