September 10th, 2019

Netizen kalau bab memberikan komen pedas memang padu habis. Kata-kata yang dilemparkan memang ‘deep’, menusuk terus ke dalam hati. Seperti baru-baru ini ada netizen yang memberikan komen pedas bak cili padi mempertikaikan logik serta keberkesanan produk minyak kurus Hanis Zalikha.

digi cili padi

Sebelum itu, berita ini dibawakan khas oleh Digi CILI PADI yang memberikan data dengan bayaran kurang RM 1 untuk satu hari. Boleh menggunakan pelbagai aplikasi kegemaran anda seperti YouTube, Facebook, Instagram, main game atau dengar muzik TANPA HAD. Maksimum sosial, maksimum muzik dan maksimum gaming dengan internet berkelajuan tinggi.

Berbalik kepada gosip hangat Hanis Zalikha, ramai yang tahu beliau baru-baru ini telah memperkenalkan produk kecantikan terbaru, Cakenis Petite Oil. Katanya, boleh memecahkan lemak terkumpul di bahagian badan seperti  perut, pinggul dan lengan serta mampu mengawal nafsu makan. Dengar macam menarik, tetapi rata-rata netizen mempersoalkan fakta bagaimana dengan sapuan sahaja boleh mengawal nafsu makan?

Sapu minyak kat kulit boleh kawal

nafsu makan?

Nak buat duit pun beragak lah

Mungkin netizen tidak mahu sesetengah selebriti ‘syok sendiri’ dengan mengeluarkan produk yang hanya mengaut keuntungan sahaja. Apa-apa pun, fikir positif sahaja produk Hanis dapat membantu pengguna kekal langsing, selebihnya adalah hasil usaha anda sendiri.

Jangan lupa untuk menggunakan Digi CILI PADI untuk terus membaca gosip panas dan terkini di BeautifulNara.


48 responses to “Sapu Minyak Ke Kulit Boleh Kawal Nafsu Makan? – Netizen Pertikai Produk Minyak Kurus Hanis Zalikha”

  1. Anonymous says:

    orang lepas bersalin, dalam pantang, mak2 still suruh pakai bengkung. tu tak apa kan.. yg mana perut masih buncit lps bersalin pun still disuruh pakai bengkung..

  2. Alia says:

    Nk kaya jgn bodohkan org kat luar ni…artis2 malaysia byk tipu dr segi kecantikan.diorg pergi spa buat muka buang lemak pastu juai produk kononyaaa….i guna petua ni i guna petua tu..i keluarkan produk ni sbb tu i cantik…..bodoh…..nk membongak biar pakai akai…..org yg beli produk pun org yg susah yg percaya ckp kau…tak kesian ke every single cent diorg nk dpt. Diorg kaya jadi jutawan sbb juai produk yg murah pastu untung bukan main lagi

  3. Anonymous says:

    si hanis ni bukan makan kangkung je kee sbb tu kurus.

Loading...