Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sapu Minyak Ke Kulit Boleh Kawal Nafsu Makan? – Netizen Pertikai Produk Minyak Kurus Hanis Zalikha

hanis zalikha

Netizen kalau bab memberikan komen pedas memang padu habis. Kata-kata yang dilemparkan memang ‘deep’, menusuk terus ke dalam hati. Seperti baru-baru ini ada netizen yang memberikan komen pedas bak cili padi mempertikaikan logik serta keberkesanan produk minyak kurus Hanis Zalikha.

digi cili padi

Sebelum itu, berita ini dibawakan khas oleh Digi CILI PADI yang memberikan data dengan bayaran kurang RM 1 untuk satu hari. Boleh menggunakan pelbagai aplikasi kegemaran anda seperti YouTube, Facebook, Instagram, main game atau dengar muzik TANPA HAD. Maksimum sosial, maksimum muzik dan maksimum gaming dengan internet berkelajuan tinggi.

Advertisement

Berbalik kepada gosip hangat Hanis Zalikha, ramai yang tahu beliau baru-baru ini telah memperkenalkan produk kecantikan terbaru, Cakenis Petite Oil. Katanya, boleh memecahkan lemak terkumpul di bahagian badan seperti  perut, pinggul dan lengan serta mampu mengawal nafsu makan. Dengar macam menarik, tetapi rata-rata netizen mempersoalkan fakta bagaimana dengan sapuan sahaja boleh mengawal nafsu makan?

Sapu minyak kat kulit boleh kawal

nafsu makan?

Nak buat duit pun beragak lah

Mungkin netizen tidak mahu sesetengah selebriti ‘syok sendiri’ dengan mengeluarkan produk yang hanya mengaut keuntungan sahaja. Apa-apa pun, fikir positif sahaja produk Hanis dapat membantu pengguna kekal langsing, selebihnya adalah hasil usaha anda sendiri.

Jangan lupa untuk menggunakan Digi CILI PADI untuk terus membaca gosip panas dan terkini di BeautifulNara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. anonymous

    September 11, 2019 at 7:44 am

    bodo

  2. Jemah

    September 11, 2019 at 1:00 am

    Sapu minyak serai wangi…setel

  3. Konfuse gak aku

    September 10, 2019 at 9:56 pm

    Aku tak tau la apa formula dia. Tapi setakat ni aku minum CocoTrim jer menjadi. Turun berat badan 10kg. Lagi 10kg nak buang ni.

    • Anonymous

      September 10, 2019 at 10:28 pm

      Minuman aku caya sapu2 ni kejap je. Dulu aku guna krim panas. Lama2 x koser dah la beratus habis demi krim. Baik senaman dan jaga pemakanan free je sis.

  4. Lala

    September 10, 2019 at 9:46 pm

    Entahh.. nak caye ke tak.. kalau minuman aku percaya.. sebab aku pernah guna cocotrim , 10kg jugak aku turun ?.

  5. Nana

    September 10, 2019 at 7:37 pm

    aku ingat pesan Dr Mike dekat youtube. kes dia sakit tekak and ada sorang makcik offer essential oil. then dia jawab kat makcik tu “saya tak makan sebarang supplement, dan bagaimana bau minyak essential oil boleh meresap dalam tissue tekak saya dan buat ianya baik? bau tak boleh merawat sel2 dalam badan”

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top