Written by Bella | March 5th, 2018

Zaman sekarang, ramai orang yang ingin jadi viral tidak kisahlah dikenali dengan kisah yang baik ataupun sebaliknya. Semuanya kerana populariti. Macam-macam cara yang mereka lakukan untuk menarik perhatian ramai.

Kali ini, penyanyi Atilia Haron pula menjadi sebutan gara-gara sanggup memuat naik foto menunjukkan tatu di bahagian perutnya dengan kaspyen meminta peminat berhenti berbalah mengenai isu pelancaran tudung di Zouk dan viralkan dirinya pula.

Walaupun tatu tersebut adalah palsu dan edit semata-mata, netizen tetap mengecam beliau. Menurut mereka, Atilia seorang artis sendu yang ingin mencari publsiti murahan.

Mungkin juga ia strategi pemasaran Atilia agar kelas yoga beliau lebih dikenali dan tidak mustahil beliau ingin bergurau juga. Namun isu seperti tatu ini menyentuh sensitiviti agama Islam dan tidak semua orang boleh menerimanya.

19 responses to Sanggup Buat Tatu Palsu Untuk Viral, Atilia Haron Dikecam Netizen

  1. benci orang hipokrit says:

    Atilia Haron…Selama ni trying hard to be classy. Tapi bila buat benda macam ni nampak macam tak cerdik pun ada. For whatever reason la Atilia, tak perlu la nak viralkan diri sendiri dengan benda tak berfaedah macam ni. Kalau betul nak famous, lebih baik famous sebab bakat bukan sebab benda macam ni.

    20

    0
  2. Tutup Rambut dan Perut says:

    Atilia,try pakai tuudng LOFA walaupun x patuh syariah..tutup juga rambut …utk tutup perut pergi butik muslimah YATT HAMZAH,ABBY ABDI ada jual juga….elok Abby bagi sebijik dekat dia ni.

    1

    2
  3. Ex-Amnet Forumer says:

    Perut flat, itu jer yang nampak elok. Dia ni kalo buat tattoo asli pun tak heran.

    3

    0
  4. Sambal belacan says:

    Aduhai artis malaysia skrg ni mcam2 hal. Kalau ada benda positif sila post byk sikit ye abang nara. Sedih la skrg byk artis malaysia with their cheap publicity.

    3

    0
  5. pengutuk 1Malaysia says:

    well done atilia…
    sangkaan mu berjaya ..suruh anjing menyalak…
    hahaha…lawak.
    golongan netizen jenis anjing..terus menyalak .. mengaung2.

    netizen yang seperti anjing menyalak.

    4

    5
    • Tak bodoh says:

      Org xmnyalak kalo die xwt kje bangang..ni yg nazim kte hdup artis ni cm dlm sgkar,tkongkong..pstu stress sorg2..pe jadah nk stress kalo dorg sndri yg up status bangang cmni?bile kne tempelak ngn netizen tau plak mrh..tp da ko g up status cmni spe soh..huh

      8

      1
      • Random says:

        orang mcm kau la di anggap sebagai netizen..cuba lek2 chill je..
        korang tak tau ke konsep zaman sekarang? yang bangang,yang pelik, yang extraordinary ni lah akan viral..makes it much more worth to be talked about..rather than baik2..tunjuk bakat semulajadi..etc etc..get perspective!

        2

        0
  6. Anonymous says:

    Takkan nak tunggu sampai kena kat diri benda yg benar2 terkesan…jagalah apa yg boleh sebaiknya.hidup xselamanya.mati itu pasti.berpada2 bersedahana..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nara xde gosip psl alicia amin ke?makin teruk gambarnye

    0

    1
    • Anonymous says:

      Kalau siar pasal Alicia Amin nanti netizen pakat tanya sapa dia ni? Artis ke? Popular ke? Berlakon ceta apa? Kalau tak tau tu buat diam2 je lah…

      1

      0
  8. Ketiak Lover says:

    Atilia, ketiak you sangat putih and licin. Pandai you jaga ketiak, I likeeee

    2

    3
  9. mikel ong ong gedek gedek says:

    sanggup dikecam dgn menjadi bodoh asalkan org bercerita…kesian..sekian

    1

    0
  10. nok gebuzzz says:

    abis mak dia pon x berubah,lagikan anak…anak beranak ni perasan diva.konon mak dia tu artis veterennnn,bangga giler la..dah tua pon nak pki sendat mcm nangka..ishhh!!

    2

    2
  11. saya says:

    yoga pun x elok kan….

    1

    2

Leave a Comment

Optional