December 10th, 2019

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon popular menerusi beberapa filem aksi iaitu Hairul Azreen. Luarannya sahaja nampak ganas dan macho, tetapi sebenarnya dalam hati ada taman penuh dengan bunga-bunga kasih sayang dan cinta.  Ewah..

hairul azreen wira

Baru-baru ini, isterinya Hanis Zalikha memuji sikap Hairul yang begitu rajin menguruskan anak-anak mereka.

Sanggup bangun awal pagi, berjaga sepanjang malam demi menjaga anak kedua mereka Alisa Aisyah yang kini berusia tujuh bulan. Hanis menganggap suaminya itu adalah wira sebenar dalam keluarga mereka.

hairul azreen wira
Foto dua beranak itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Mereka memuji kecomelan wajah Alisa yang tersenyum ceria.

Hanis dan Hairul mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015 dan menimang cahaya mata pertama pada tahun 2016 iaitu Yusuf Iskandar yang kini berusia tiga tahun.


10 responses to “Sanggup Bangun Jam 4 Pagi Jaga Anak, Hanis Zalikha Anggap Suami Wira”

  1. Anonymous says:

    euwww…menyampah…lantak ko ler hanis zalikha oiiiii… yang penting aku tak suka tgok laki nye poyo sgt…poyo konon2 berlakon cite aksi…hello…dulu org tgok cite paskal…sbb jalan citenye pasal paskal tu sendiri…now wira ? sorry…tak berminat…dgn berpeluk jantan betina…dan org tak berminat bila tau ko heronye…
    Serius 2 orang pelakon yang aku rasa poyo… dia ni dan shahrul ridzwan…

  2. garam says:

    Itu perkara biasala, bukan laki ko sorang. Takyah la nak war-warkan.

  3. tanpa nama says:

    setuju mak jem

  4. mak jemmmms says:

    Semua bapa pun wira sbb bangun malam jaga salin pampers anak, tolong mandikan anak, tolong suapkan anak…tinggal lagi orang xcerita je…

  5. Anonymous says:

    igt laki kau je ke bgn tgh malam jaga ank?

Loading...