March 7th, 2019

Wajah tampan pada lelaki memang digilai ramai tetapi menjadi bonus adalah sikap dan keperibadian yang baik. Seperti Remy Ishak, beliau tetap menjalakan tanggungjawab menunaikan solat meskipun mempunyai jadual penggambaran yang padat.

Terbaru, seorang pengguna Twitter berkongsi pengalaman beliau solat jemaah dengan Remy di sebuah surau pusat membeli belah.

Individu tersebut tidak menyangka bahawa makmumnya ketika itu adalah Remy. Menurutnya lagi, Remy sangat kusyuk dan mengambil masa lebih daripada tiga minit untuk berdoa.

Pastinya Remy memang pujaan hati ramai gadis-gadis diluar sana. Boleh dijadikan contoh yang baik juga buat masyarakat. Sesibuk mana pun, jangan lupa solat.

Sumber Berita : Twitter


30 responses to “Sangat Kusyuk Dan Berdoa Lebih 3 Minit – Lelaki Ini Kongsi Detik Solat Jemaah Dengan Remy Ishak”

  1. annoy says:

    sejujurnya, aku annoy gilerrrrrr tengok org pegang hp atas sejadah.. !!

  2. anonymous says:

    berdoa yang paling afdal adalah di dalam solat :-

    1. sewaktu sujud
    2. sebelum memberi salam

  3. zaza says:

    Patotla..abang imam pon ahli geng bawang flat seri perak!

    • Anonymous says:

      seri johor jirannya, seri pinang di sebelahnya, sri terengganu di luar sikit dkt jln dato senu.

  4. aku says:

    ala…benda baik apa salahnya kita bgtau. solat tu wapon kewajipan tapi tak semua TAHU ia WAJIb. so bila ada yg buat..tambahan pula artis..elok la kita war2kan. bukan apa, segan sikit artis2 lain . maybe dgn viralnya perbuatan & sikap baik remy ni akan jd ikutan & membuka ruang untuk artis2 lebih mengubah halluan ke arah kebaikan. benda baik sokong lah wahai netizen. tak perlu la dibahaskan ..atau dikecam. artis buat jahat kecam (mmg patut la) tapi ni artis buat baik pon takkan nak kecam. come on la, bagi skit space utk artis2 ni bernapas ok.jgn lupa diorang pon manusia biasa mcm kita yg punya masalah sendiri.

    • ezze says:

      betol.takpe pon war-warkan even ini mmg KEWAJIPAN.macam mn kita war-warkan benda macam tiktok bagai tu yg budak2 ikot,mcm tu kita kena war-warkan bnd mcm ni.mn tau,dia tak pernah solat.tp tgk artis kegemaran dia solat,dia pon berubah tunaikan solat..asik bg budak-budak ikot trend yg sampah,apa kata bg budak2 ikot mcm ni

  5. Alanice says:

    Imam ape kau ni u all, riak

Loading...