February 27th, 2018

Malam tadi, usahawan dan pelakon Neelofa telah melancarkan koleksi tudung terbaru di bawah jenama Naelofar Hijab iaitu #BeLofa di sebuah kelab malam terkenal.

Akibatnya, dia teruk dikecam di media sosial. Walaupun ada yang memahami keputusannya, majoriti bependapat tudung tidak sepatutnya dilancarkan di kelab malam.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Kepada Berita Harian, Neelofa memberitahu yang dia tidak peduli apa yang dikatakan Netizen:

Saya membuat keputusan untuk tidak mempedulikan lagi kritikan orang ramai berhubung mana-mana perkara, yang penting saya tahu apa yang dilakukan.

Lokasi dipilih sesuai dengan tema selepas menyenarai pendek beberapa tempat. Kalau pilih tempat lain, saya perlu keluarkan wang lapan kali ganda bagi memenuhi kehendak tema.

Sampai bila pun takkan habis kalau terus melayan kecaman netizen. Jadi tahun ini, saya memilih untuk tidak ambil peduli lagi kata-kata orang

Majlis itu telah dihadiri oleh ahli keluarga Neelofa serta agen-agen jualan tudungnya dianggap satu kejayaan bagi pihaknya. – beautifulnara.com


181 responses to “Sampai Bila Takkan Habis Kalau Layan Kecaman Netizen – Neelofa”

 1. Hajjah MiloFa says:

  Wardina dh bersuara. Sinis dan padat. I likeeee

 2. Suara Netizen says:

  BOLEH KAMI TAHU KENAPA ? i think if you can justify the relevance to netizen.. ktorg faham. Ktorg takde la judgy sangat.

 3. Apa nk jadi... says:

  Maaflah kalau komen ni nmpk kasar…. Tapi sedih dgn perangai org islam skrg ni.

  Kalau dibiarkan jgn terkejut satu hr ni ada usahawan jual telekong dikelab… Tilawah alquran dikelab…. Promosi arak di masjid… Tengok wayang pajak di masjid & surau.
  Bila ada yg mulakan… Adalah yg mengikut.

  10a hanya pada paper… Tapi ilmu kosong didada…. Akal kurang berfungsi dikepala.

 4. Anonymous says:

  Dah fhm knp fattah amin x pilih makcik sorg ni,dah kaya raya lupa diri..

 5. noNo says:

  boikot jer produk dari Naelofar ni..

Loading...