October 12th, 2009

rebecca nur islam

Ha. Nie dah kena tegur ngan ayah sendiri tak insap jugak ta tau la. Semua orang pun tau betapa seksinya si Rebecca Nur Islam nie bila bergambar. Memang sangat tak sesuai dengan nama dia yang Islamik tue. Dulu kami ada kongsikan gambar agak seksi Rebecca Nur Islam. Mungkin si ayah Rebecca baru tertengok tue yang dia sound anak dia jangan menyeksi sangat. Dosa kang dia jugak yang tanggung.

Yang tak boleh blah masa kami tengah syok melayan Melodi semalam, ada statement dari Rebecca yang berbunyi begini:-

[note]Bukan salah saya mak bapak saya kasik nama Rebecca Nur  Islam tu, Rebecca mmg sexy, tapi sexy saya pun saya tahu menjaga MARUAH KELUARGA dan batas batas agama[/note]

Rasa-rasa kalau ayah dia bagi pelempang 10 20 das ke pipi gebu dia tue wajar tak? Agak kurang sopan statement si Rebecca nie pada pandangan kami. Kesian kat mak ayah dia penat pikir siang malam nak bagi nama elok-elok. Tengok-tengok anak wat kenyataan camnie.

Mungkin betul jugak kot sebenarnya tak adalah seksi sangat si Rebecca nie. Mungkin pakaian dia nie bagi orang-orang moden biasa-biasa jer. Kami yang agak kekampungan nie, yang beli baju pun kat pasar malam jer memang la bila tengok si Rebecca pakai camnie ternampak seksi gitu. Padahal biasa-biasa jer bagi orang-orang kaya moden. Tak gitu?

Lagi gambar-gambar Rebecca Nur Islam yang berpakaian seksi tetapi masih menjaga maruah keluarga dan batas-batas agama dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


.

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam


Comments are closed.

Loading...