July 15th, 2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri Abang Nara ucapkan kepada semua pembaca BeautifulNara! Macam mana Raya anda? Seronok tak? Mesti kenyang perut makan lemang, ketupat, rendang dan kuih muih kan? Abang Nara tahun ini raya di KL je jadi kurang terasa kemeriahannya. Namun asalkan dapat beraya dengan isteri dan anak-anak, itu dah cukup sempurna buat Abang Nara.

 photo 1.jpg

Gambar sekeluarga di Hari Raya pertama hari tu

Hujung minggu ini Abang Nara akan sibuk memenuhi jemputan open house. Kena pilih nak pergi mana satu sebab banyak sangat jemputannya. Wife Abang Nara kelam kabut nak cari baju raya sedondon untuk dipakai sekeluarga masa pergi open house. Last minute buat decision. Nasib baiklah www.11street.my dengan tema “Meriah Lebaran” meraikan Aidilfiri sepanjang bulan Julai ini dengan pelbagai diskaun, tawaran dan promosi hebat.

 photo 2.jpg

Selaku pembeli setia di www.11street.my, memang promosi sempena Aidilfitri kali ini memang super duper awesome. Antara yang paling mencuri perhatian Abang Nara ialah:-

1. Kupon Raya yang tak ada limit, semua orang boleh download bila-bila masa!
 photo 3.jpg

Bermula 13 Julai sehingga 31 Julai, untuk memeriahkan lagi Aidilfitri anda, 11street memberikan kupon raya tanpa had kepada semua penggunanya. Maksudnya, semua orang boleh download 1 kupon sebab jumlah kupon tidak terhad. Beli baju raya boleh pakai kupon, beli pampers anak boleh pakai kupon, beli barang elektronik boleh pakai kupon. Senang cerita semua benda boleh pakai kupon. Maksimun diskaun boleh dapat sehingga 24%. Mak aih memang berbaloi-baloi, jangan lupa dapatkan kupon Raya korang.

2. Kupon penghantaran RM6 untuk Shocking 11

 photo 4.jpg

Shocking 11 ini memang feveret Abang Nara. Mana taknya, semua benda yang termasuk dalam Shocking 11 dijual pada harga RM11. Gila murah kan? Untuk menambahkan lagi ke’best’an Shocking 11, 11street menyediakan kupon penghantaran bernilai RM6 yang boleh dimuatturun setiap hari. Lepas tue kalau beli 3 produk di Shocking 11, boleh terus guna kupon penghantaran RM6 ni. RM11 darab 3 baru RM33. Murah sangat-sangat nie!!! Tapi kena download kupon nie cepat-cepat setiap hari sebab ia adalah terhad.

3. Sticker LINE Zizan Razak & Elizabeth Tan


Ok sila tengok video di atas. Comelnya sticker LINE Zizan Razak dan Elizabeth Tan (duta 11street) nie. Abang Nara yang jarang guna LINE pun terasa nak guna sekarang jugak. Kalau korang memang pengguna tegar LINE, silalah download sticker ini sekarang dan gunakannya sebanyak mungkin sebab ada peluang untuk memenangi hadiah-hadiah best daripada www.11street.my. Kawan-kawan korang mesti kagum sebab tetiba muka Zizan dan Lizzy terpampang di handphone diorang.

4. Koleksi baju Raya #LebaranLuster untuk kaum Hawa

 photo 5.jpg

Inilah yang wife Abang Nara begitu tekun membuat pilihan daripada siang tadi. Cantik-cantik koleksi fesyen Raya Lebaran Luster daripada 11street ini yang menampilkan rekaan daripada SyomirIzwa GUPTA, VARIANTE, Adam Liew Melbourne dan, Ruzz Gahara. Memang rambang mata dibuatnya. Kalau pakai masa pergi open house, memang confirm ramai yang akan memuji. Paling best ada diskaun 50% serta penghantaran percuma untuk koleksi VARIANTE dan Gupta PLUS dari SyomirIzwa. Memang confirm gaya Rraya anda akan meriah dengan koleksi Lebaran Luster 11street ini.

 photo 6.jpg

Power kan promosi Hari Raya Aidilfitri daripada 11street ini? Nasihat Abang Nara, kalau nak berbelanja sepanjang bulan Julai ini, silalah ke www.11street.my. Nak lagi best, download applikasi 11street di smartphone anda untuk dapatkan lebih diskaun dan promosi. Selamat mencuba!!


Comments are closed.

Loading...