Sambut Hari Jadi, Fathia Latiff Dikecam Berpakaian Terlalu Seksi

Hiburan

Sambut Hari Jadi, Fathia Latiff Dikecam Berpakaian Terlalu Seksi

Menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 32 baru-baru ini,  pelakon Fathia Latiff telah berkongsi beberapa foto di akaun Instagram.

fathia latiff tayang dadafathia latiff seksi

Advertisement

Masih dihantui dengan persepsi tentang kontroversinya sebelum ini, foto-foto yang dikongsikan Fathia ketika sambutan hari jadinya itu menjadi bualan hangat netizen.

fathia latiff dikecam terlalu seksifathia latiffhari jadi fathia latifffathia latiff seksifathia latiff

Rata-rata netizen mengkritik penampilan Fathia yang dikatakan terlalu seksi, menggayakan pakaian yang menampakkan bahagian dadanya. Pendek kata, memang mencolok mata.

Sebelum ini, Fathia sudah pun memberitahu betapa beliau sangat selesa dengan dirinya sekarang. Tidak kisah dengan kritikan dan kecaman. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat dirinya agar satu hari nanti Fathia akan berubah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. Bukan Saudara Fathia

    September 4, 2019 at 1:43 pm

    Korang nie yg pi kecam buat apa? Mengabih ann bogheh yorr.. Nielah yg die nak selama nie… Xkan xpaham lagi kot? Korang bagi nasihat baik ker, buruk ker… Mesti ader jer jawapan die… Die peduli apa… janji rating carian google dan followers naik dan bertambah … So populariti die sebagai “attention seeker artist” sudah successed setakat ini yakni dengan bantuan kita secara x sengaja …

  2. Brunes

    September 4, 2019 at 1:33 pm

    attention seeker, dulu elok je dia ni.. pandai cover setan. sekarang dan selevel zarina anjoulie dah macam schizo, banyak telan pil ni 2 ekor ni, memang sekawan kan

  3. badri setan

    September 4, 2019 at 12:45 pm

    leher dia ni something sgt. kalo tgk ig dia leher dia..pelik jeee

  4. Anonymous

    September 4, 2019 at 12:20 pm

    org malaysia mmg takut/paranoia nengok tetek.

  5. Anonymous

    September 4, 2019 at 11:37 am

    Lantak ke dia lah..kami ni xder kerja lain ke Nara oi? Gosip yg tak berkesudahan…jawapan bukan terletak pd netizen.

Loading...