Written by Bella | September 4th, 2019

Menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 32 baru-baru ini,  pelakon Fathia Latiff telah berkongsi beberapa foto di akaun Instagram.

fathia latiff tayang dadafathia latiff seksi

Masih dihantui dengan persepsi tentang kontroversinya sebelum ini, foto-foto yang dikongsikan Fathia ketika sambutan hari jadinya itu menjadi bualan hangat netizen.

fathia latiff dikecam terlalu seksifathia latiffhari jadi fathia latifffathia latiff seksifathia latiff

Rata-rata netizen mengkritik penampilan Fathia yang dikatakan terlalu seksi, menggayakan pakaian yang menampakkan bahagian dadanya. Pendek kata, memang mencolok mata.

Sebelum ini, Fathia sudah pun memberitahu betapa beliau sangat selesa dengan dirinya sekarang. Tidak kisah dengan kritikan dan kecaman. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat dirinya agar satu hari nanti Fathia akan berubah.

18 responses to Sambut Hari Jadi, Fathia Latiff Dikecam Berpakaian Terlalu Seksi

  1. Anonymous says:

    aura hilang…mcm xde arah je…muka pun x berseri lagi dah kak ya.

    • Anonymous says:

      dengar nasihat kak ogy…

    • Pelik Kadang2 Mentaliti Melayu Kita Yg Dah Kronik says:

      biarlah dia dgn dunia dia. asalkan dia x nyusahkan netizen dan membawa kepincangan dlm masyarakat dah ler. private party dia kan…yg blogger2/warga net sibuk sgt tu dah knp? ada dia jemput laki korang ker?

      • Sajad says:

        dia punya bday… netizen yang panas normal le. netizen panas sbb mereka semua dah berhijrah. tits hanya untuk suami je sis. bila suami sendiri pun dah jemu x hingan nk nengok…mereka naik hantu. asset mereka sorang je yg nak tengok-somi. sbb tu mereka stress….x reti2.

      • nana says:

        aku lagi pelik dengan spesis manusia bebal batak like dan puji pujian manusia kt social media. korang pergi sekolah belajar sivik, belajar moral. yg mak ayah prihatin hantar gi sekolah agama biar besok besar pandai bezakan mana patut dibuat dan mana patut dicegah. tp zaman sekarang ni sanggup la tayang KEBODOHAN dan KEAIBAN macam manusia tak pernah DIAJAR. yg BEST tu, ada tukang back up. siap puji, siap like….pastu BANGGA, bila DITEGUR cara baik kena label acah2 ustajah. bila DIMAKI kena lebal pendosa. benda boleh simpan tak payah tayang, semua saham dosa, esok dh taubat nk buang susah. nama je private party tp tayang gambar kt public. NEW LEVEL OF STUPIDITY.

  2. Anonymous says:

    adik, semoga kembali ke arah yang lebih baik. akak doakan..

  3. Reset Minda says:

    Biarlah dia…tak tutup aurat antara dia dgn tuhan. Kita yg mengutuk ni, belum tentu diampunkan syurga terjamin. BN ni mcm batu api suruh org kecam.. jaga diri masing2 dah.

  4. gampang says:

    maka ramai la netizen pervert mula berceramah agama seperti zakar naik

  5. Anonymous says:

    kn penah tayang..

  6. Anonymous says:

    Lantak ke dia lah..kami ni xder kerja lain ke Nara oi? Gosip yg tak berkesudahan…jawapan bukan terletak pd netizen.

  7. Anonymous says:

    org malaysia mmg takut/paranoia nengok tetek.

  8. badri setan says:

    leher dia ni something sgt. kalo tgk ig dia leher dia..pelik jeee

  9. Brunes says:

    attention seeker, dulu elok je dia ni.. pandai cover setan. sekarang dan selevel zarina anjoulie dah macam schizo, banyak telan pil ni 2 ekor ni, memang sekawan kan

  10. Bukan Saudara Fathia says:

    Korang nie yg pi kecam buat apa? Mengabih ann bogheh yorr.. Nielah yg die nak selama nie… Xkan xpaham lagi kot? Korang bagi nasihat baik ker, buruk ker… Mesti ader jer jawapan die… Die peduli apa… janji rating carian google dan followers naik dan bertambah … So populariti die sebagai “attention seeker artist” sudah successed setakat ini yakni dengan bantuan kita secara x sengaja …

  11. s says:

    Fathia kena tinggalkan kawan2 dia yg bawa dia makin hanyut tu. InsyaAllah a turning point will arrive. just wait for it and #kipidap Fathia. love u

  12. anonymous says:

    jin tetek beego mengganas kembali !!

  13. Mamamia says:

    Seluar pn mcm edit buh kaler itam je..

  14. Lalishablackpinkpenter says:

    biar dia…dia sondal..tunjuk tek pun perkara biasa bagi dia ni kan pulak setakat baju tak cukup kain..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini