Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sambut Bunga Di Bridal Shower Nelydia, Uqasha Senrose Nafi Ikut Budaya Barat

Baru sahaja meraikan adiknya, Nelydia Senrose dalam satu majlis ‘bridal shower’ baru-baru ini, aksi pelakon Uqasha Senrose yang menyambut bunga yang dibaling oleh Nelydia menjadi buah mulut netizen dan  menerima pelbagai kritikan termasuklah terlalu ingin mengikut budaya barat.

Advertisement

Bagaimanapun, kata Uqasha ianya berlaku secara spontan dan hanya sekadar untuk suka-suka sahaja.

Tak sangka pula video yang dikongsikan itu mendapat perhatian daripada orang ramai. Kami semua bukan mengikut budaya asing, tapi perkara itu tidak dirancang daripada awal dan ia terjadi secara spontan saja.

Kalau diikutkan semua wanita yang berada di belakang tu sudah berpunya dan saya sahaja yang belum ada kekasih. Tak sangka pula saya yang dapat menangkap bunga itu dan mungkin itu adalah petanda bahawa saya juga akan berkahwin tidak lama lagi.

Mungkin juga tidak lama lagi Uqasha bakal bertemu dengan “Mr Right” beliau. Kita doakan yang baik-baik.

Sumber Berita : Astro Gempak 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. bawang hangus

    March 7, 2019 at 8:56 am

    mslhnya nak tau korg semua ni dara ke…oppppssss….hahaha…beria buat bridal shower bagai…

  2. Anonymous

    March 6, 2019 at 10:32 am

    baik diam jer adik beradik ni…. lagi byk ckp lagi byk netizen bising…

    netizen ni biasa laaaa cari modal nk kutuk…. padahal nk ikut betul2 cara Islam follow rules wajib nikah jer.. nk ikut kan sanding adat melayu pakai songket tp tgk laaa sume nk stail omputih baju lace… aduuaiiii bising jer netizen ni

  3. WeWa

    March 6, 2019 at 7:23 am

    Memekak lah korang netizen2 kaki bawangs ni… Baling bunga pun mau bising. Yang ada Melayu nak kawen berinai sampai siku ikut budaya India takde pula yang bising. Yang bersanding tayang bini, tukar baju sampai 7 kali, potong kek 7 tingkat yang sesah bukan budaya Melayu, bukan ajaran Islam, takde pula mau pi sound. Haishh… ni la kalau cherry picking.

Loading...
To Top