Sambungan Kisah Nor Azita Osman

Trending

Sambungan Kisah Nor Azita Osman

nor azita osman

Ada seorang penghantar email yang hantar gambar ini kepada kami. Katanya suami Nor Azita nie yang hantar kepada admin page benci Nor Azita. Seram gak baca emailnya. Takut kami dibuatnya.

Advertisement

Apa pendapat korang?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

165 Comments

  1. Kerry

    April 9, 2014 at 1:34 pm

    Such a purifier has multiple functions, from which you can benefit a lot.
    Thousands of people bought the wrong air purifiers every year and suffered the consequences.
    They take up much less power and therefore marginal electric charges.

  2. anak jati johor

    December 22, 2011 at 3:18 pm

    cm gampang jek 2 eko ni….aq anak jati johor..tak puas hti mai la johor….tngk sape kuat sape tak…suke2 je nk ktok johor…….

  3. Si Pembela Johor.

    November 18, 2011 at 3:36 pm

    laki bodoh…. bini bodoh..
    dua2 cibai cm babi…
    hahahaha…
    mampos la dia kastam ke ape….
    lau dah cibai tahap gampang tue.. gampang gak….

  4. Mrcthxog

    July 4, 2011 at 4:49 pm

    werewolf tattoo designs,

  5. Johorean

    July 4, 2011 at 3:50 pm

    tuju lagu apapun tak boleh baik layan haaaaaaaaaa semput dalam manisnya kurma ini. apapun cuba try dtg Johor, tengok sape yang kena sape. mari lawan bugis2 kat sini mariiiii

Loading...