June 20th, 2019

Penyanyi Sam Bunkface akhirnya tampil mengakui sudah bercerai dengan isterinya, penerbit rancangan, Aida Azira Hussin pada Januari lalu.

Perpisahan itu dibuat atas persetujuan bersama demi kebaikan kedua-dua belah pihak. Menerusi akaun Instagramnya, Sam tampil memohon maaf kepada orang ramai kerana merahsiakan berita perceraiannya itu selama beberapa bulan. Sam memerlukan masa yang sesuai untuk mengumumkan berita tersebut kerana ingin menjaga privasi dan perasaan keluarganya dan Aida.

Tambah Sam, meskipun tidak lagi bergelar suami isteri, hubungannya bersama Aida masih baik dan kekal berhubung antara satu sama lain bagi urusan anak mereka.

Terdahulu, Aida tampil mendedahkan dia dan Sam sudah bercerai pada hujung Januari lalu. Mahligai rumah tangga yang dibina hampir empat tahun itu musnah disebabkan tiada lagi persefahaman antara mereka.

Aida dan Sam mendirikan rumah tangga pada 25 April 2015. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq yang kini berusia dua tahun.


12 responses to “Sam Bunkface Minta Maaf Rahsiakan Perceraian”

 1. Anonymous says:

  Baik Join PAS Dan UMNGOK Nanti Boleh Masuk Syurga Pada Masa Sama Jadi Penganalisa Video Lucah Di Socmed. Hidup Ketuanan Melayu!

 2. Alanice says:

  Sbb rmbut bini die kerinting kn

 3. Anonymous says:

  mira filzah lawa

 4. Anonymous says:

  bini atau laki sng cari, teman shidup ssh nk cari..

 5. faraj says:

  lain kali tanya Ulama2 PAS…nk Cerai ke idok…!!! Ulama2 PAS Tahi Najib pun mereka Makan..!!! bini nk tambah tapi pemalas , tahu mintak duit org jerrr…!!! Kepada Ulama2 PAS yg konon kuat agama , saya cabar anda, Doa lah byk kan Tuhan Jolo anda supaya saya jadi Arnab…kalau esok saya ader Tulis lagi bermakna Doa Ulama2 PAS semua cam Gampang…tgk esok .saya jadi Arnab @ Ulama2 PAS jadi Khinzir..!!

Loading...