Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saksikan Majlis Pernikahan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Secara Langsung

Hanya tinggal lebih kurang 3 jam lagi sebelum Scha Al Yahya akan bergelar isteri kepada Awal Ashaari. Kali ini anda semua akan dapat menyaksikan detik-detik manis pengantin baru ini kerana pihak Astro akan menyiarkan majlis pernikahan mereka secara langsung di Astro Ria (104) dan Astro Awani (501).

siaran langsung scha awal

Advertisement

Siaran langsung tersebut akan bermula pada jam 9 malam sehingga 9.30 malam. Abang Nara akan turut pergi ke majlis pernikahan Scha dan Awal untuk membuat liputan secara live. Jika anda ingin mengikuti perkembangan terkini, bolehlah follow Twitter BeautifulNara.

Sama-sama kita doakan majlis pernikahan mereka berdua akan berjalan dengan lancar. Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. Pingback: Saksikan Majlis Pernikahan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Secara Langsung | HatiBlogger [dot] Com

    • minta maaf ya

      May 7, 2012 at 4:09 pm

      pui!! mana ada . penipu

  2. duan

    May 5, 2012 at 9:08 pm

    nak print baju kunjungi blog kami

  3. nyah bus stop

    May 5, 2012 at 11:14 am

    meluat aku dg scha ni..perangai mcm budak bodoh!!

    fasha lagi cantik dan bijak!

  4. maripossa

    May 5, 2012 at 7:51 am

    Frust giler tgu dpn tv nk tgk live..xder pun..astro x inform pun kata siaran d btl kan…hampeh….

  5. atlashukry

    May 5, 2012 at 6:52 am

    Maaf krew teknikal ada masalah utk wat liputan kehkeh!!! atau terlupa nak wat liputan hahaha…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top