May 4th, 2012

Hanya tinggal lebih kurang 3 jam lagi sebelum Scha Al Yahya akan bergelar isteri kepada Awal Ashaari. Kali ini anda semua akan dapat menyaksikan detik-detik manis pengantin baru ini kerana pihak Astro akan menyiarkan majlis pernikahan mereka secara langsung di Astro Ria (104) dan Astro Awani (501).

siaran langsung scha awal

Siaran langsung tersebut akan bermula pada jam 9 malam sehingga 9.30 malam. Abang Nara akan turut pergi ke majlis pernikahan Scha dan Awal untuk membuat liputan secara live. Jika anda ingin mengikuti perkembangan terkini, bolehlah follow Twitter BeautifulNara.

Sama-sama kita doakan majlis pernikahan mereka berdua akan berjalan dengan lancar. Amin.


44 responses to “Saksikan Majlis Pernikahan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Secara Langsung”

  1. […] Hanya tinggal lebih kurang 3 jam lagi sebelum Scha Al Yahya akan bergelar isteri kepada Awal Ashaari. Kali ini anda semua akan dapat menyaksikan detik-detik manis pengantin baru ini kerana pihak Astro akan menyiarkan majlis pernikahan mereka secara langsung di … Continue reading → […]

  2. duan says:

    nak print baju kunjungi blog kami

  3. meluat aku dg scha ni..perangai mcm budak bodoh!!

    fasha lagi cantik dan bijak!

  4. maripossa says:

    Frust giler tgu dpn tv nk tgk live..xder pun..astro x inform pun kata siaran d btl kan…hampeh….

  5. atlashukry says:

    Maaf krew teknikal ada masalah utk wat liputan kehkeh!!! atau terlupa nak wat liputan hahaha…

Loading...