“Sakinah Bahagia, Dah Berkenalan Dengan 9 Anak Tiri” – Sharifah Shahirah

Hiburan

“Sakinah Bahagia, Dah Berkenalan Dengan 9 Anak Tiri” – Sharifah Shahirah

Penyampai radio Sinar FM, Sharifah Shahirah atau Shiera, menyifatkan adik iparnya, Cyril Kongo, suami baharu kepada Sharifah Sakinah, sebagai seorang yang baik dan menghormati orang tua.

Shiera menjelaskan bahawa perkahwinan adiknya dengan lelaki kacukan Vietnam-Perancis itu mendapat restu penuh daripada ibu mereka serta seluruh keluarga.

Advertisement

Kami sekeluarga dah beberapa kali jumpa Cyril. Dia sangat hormat pada mak saya. Ibu pun restu perkahwinan mereka.

kekasih sharifah sakinah

Shiera turut meluahkan rasa syukur melihat Sakinah kini bahagia dan sudah mula berkongsi kehidupan peribadi di media sosial. Menurutnya, Sakinah juga telah berjumpa keluarga suami termasuk sembilan anak tiri.

Saya pesan padanya supaya layan anak tiri elok-elok. Tak perlu berebut apa-apa.

Terdahulu, Sakinah menjadi bualan selepas dikaitkan dengan gosip berkahwin secara rahsia. Namun, dia akhirnya memuat naik foto bersama Cyril yang juga pelukis grafiti terkenal berpangkalan di Bali.

sharifah sakinah
2025-06-13 10:38:33

"Laki Saya Kuat 'Nganjing' Saya" - Sharifah Sakinah Akhrinya Dedah Wajah Suami Baru

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...