March 25th, 2019

Minggu lalu, usahawan terkenal Nur Sajat dimasukkan hospital. Menurut pembantu peribadinya, Sajat terken penyakit misteri yang mengakibatkan beliau tidak sedarkan diri dan berada dalam keadaan lemah.

Semmalam, pembantu peribadinya memuat naik video perkembangan terbaru Sajat yang sudah pun dibenarkan pulang ke rumah tetapi masih lagi belum sihat sepenuhnya.

Sajat hanya  terlantar di atas katil ditemani oleh ahli keluarganya termasuk anak-anak dan ibunya.

Ditanya mengenai keadaan anaknya itu, ibu Sajat tidak memberikan banyak komen dan hanya menjelaskan mungkin apa yang berlaku kerana sifat dengki orang lain terhadap Sajat. Bagaimanapun, beliau tidak mahu menuduh sesiapa.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, mereka seakan tidak percaya Sajat benar-benar jatuh sakit dan mengatakan ia mungkin sekadar gimik ataupun lakonan. Namun, masih ada juga yang simpati dengan keadaan Sajat dan mendoakan agar beliau lekas pulih.

Tidak dinafikan, apa yang dilakukan Sajat sebelum ini dan kontroversi berkaitan status sebenar jantinanya membuatkan orang ramai rasa bengang, tapi kalau bab sakit ini kami rasa kebanyakkan orang tidak akan menipu, apa-apa pun, kita doakan sahaja kesihatan Sajat kembali pulih.


39 responses to “Sajat Terkena Penyakit Misteri, Ibunya Kata Ramai Yang Dengki”

 1. joe says:

  demam je, cuaca panas…kalau buatan org, dia lambat sembuh bertahun tahun atau takkan sembuh…nanti demam dh kebah, aku nk tanya mak dia, mana pergi penyakit misteri tu? pergi shopping ke apa….tgk kat monitar, bp dia ok, semua ok…achey jongang pun sama hari tu, demam lama tak baik, skrg dah ok dia, mna pergi demam misteri si jongang tu? cuaca panas la…sikit2 misteri…pala tunkit kau

 2. sape2 says:

  btw, kalau sajat admitted masuk wad…….dia masuk wad lelaki ke wad pompuan.
  confuse jap….

 3. meluataku says:

  Mak sajat pun sama kuat propa..
  elok la bakap anak yg tak tukar jantina tu ha…

  Insaf la sajat oii..kau bukan sakit pun..
  elok je kau…

 4. Anonymous says:

  hahahaha…seriously, muka dia tak nampak pucat pun..
  kalau org lain sakit, muka mesti nampak pucat, tak bermaya, bibir kering dan sebagainya,

 5. Mami Malatops says:

  Awak selalu sumpah seranah org …rambut sama hitam hati lain2 dlm ramai2 yg awak seranah tu mungkin ada yg x puas hati…ape pun GWS Sajat.

Loading...