Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sajat Tayang Teman Lelaki Baru Kacak, Coach Yin Mengamuk?

teman lelaki sajat

Baru-baru ini kecoh apabila Nur Sajat dan pasangannya, Coach Yin masing-masing memuat naik entri di Instagram Story seakan memberikan gambaran berlakunya perbalahan antara mereka. Timbul pelbagai spekulasi mengatakan mereka berdua sedang bergaduh sehingga naik tangan dan Sajat juga ada memuat naik foto kononnya dia dipukul sehingga tubuhnya lebam.

coach yin belasah sajat

Advertisement

Ramai juga tertanya mengenai status hubungan percintaan mereka berdua. Dah putus atau “gaduh-gaduh manja”?

sajat tayang teman lelaki baru

Segala persoalan terjawab apabila Sajat baru-baru ini menayang kekasih barunya yang kacak. Memang ‘high taste’ betul, memilih seorang lelaki dari Lebanon.

Kekasih baru Sajat

Advertisement

teman lelaki sajat

 

sajat

sajat

Memang kacak teman lelaki baru Sajat, seorang model terkenal dan merupakan Mr Photogenic Lebanon.

Coach Yin mengamuk?

teman lelaki sajat

Bercinta selama tiga tahun, memang agak sukar untuk melupakan seseorang yang pernah bertakhta di hati. Menerusi akaun Instagram, Coach Yin tampil memberikan reaksi terhadap cinta baharu Sajat.

Meskipun agak kecewa, Coach Yin bagaimanapun memberitahu dia kini lebih lebih tenang serta bahagia hidup solo.

Advertisement

Amboi, cepat betul Sajat ‘move on’ dan melupakan cinta hatinya yang dahulu. Ternyata kecantikannya mampu menggoda dan menawan hati jejaka di luar sana. Dapat “tangkap” lelaki antarabangsa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. apa2 je lah

    January 29, 2020 at 3:12 pm

    Ni boyfriend for hire ni atau social escort

  2. Anonymous

    January 29, 2020 at 12:42 pm

    tgk muka pun tahu..muka lelaki..

  3. Anonymous

    January 29, 2020 at 11:24 am

    Hanya mereka yg tahu…

  4. Anonymous

    January 29, 2020 at 10:59 am

    Pondan ni sama drama dgn pondan lagi sekor tu ..bapuk yg ada binii ngong tu

  5. tipahhhhhh

    January 29, 2020 at 10:30 am

    Jantan sama jantan bercinta, frust si jantan cari jantan lain, jantan yg kena tinggal berani plak main nama Tuhan. Gila.

Loading...
To Top