January 29th, 2020

Baru-baru ini kecoh apabila Nur Sajat dan pasangannya, Coach Yin masing-masing memuat naik entri di Instagram Story seakan memberikan gambaran berlakunya perbalahan antara mereka. Timbul pelbagai spekulasi mengatakan mereka berdua sedang bergaduh sehingga naik tangan dan Sajat juga ada memuat naik foto kononnya dia dipukul sehingga tubuhnya lebam.

coach yin belasah sajat

Ramai juga tertanya mengenai status hubungan percintaan mereka berdua. Dah putus atau “gaduh-gaduh manja”?

sajat tayang teman lelaki baru

Segala persoalan terjawab apabila Sajat baru-baru ini menayang kekasih barunya yang kacak. Memang ‘high taste’ betul, memilih seorang lelaki dari Lebanon.

Kekasih baru Sajat

teman lelaki sajat

 

sajat

sajat

Memang kacak teman lelaki baru Sajat, seorang model terkenal dan merupakan Mr Photogenic Lebanon.

Coach Yin mengamuk?

teman lelaki sajat

Bercinta selama tiga tahun, memang agak sukar untuk melupakan seseorang yang pernah bertakhta di hati. Menerusi akaun Instagram, Coach Yin tampil memberikan reaksi terhadap cinta baharu Sajat.

Meskipun agak kecewa, Coach Yin bagaimanapun memberitahu dia kini lebih lebih tenang serta bahagia hidup solo.

Amboi, cepat betul Sajat ‘move on’ dan melupakan cinta hatinya yang dahulu. Ternyata kecantikannya mampu menggoda dan menawan hati jejaka di luar sana. Dapat “tangkap” lelaki antarabangsa.

12 responses to “Sajat Tayang Teman Lelaki Baru Kacak, Coach Yin Mengamuk?”

  1. aku pun jahil gak.. says:

    semoga sajat dberikan hidayah.. dgn apa yg berlaku kt dunia sekarang ne.. mmg spatutnya kita2 ne lebihkan amalan utk bekalan di sana nanti.. sajat ne antara golongan yg tk makan nasihat dek kita manusia biasa ne.. nak kena yg atas tu jugak tegur dia.. cukup2lah agungkan dia.. makian cercaan kita ne sebenarny buat dia lagi terdorong nak buat apa yg dia buat skrg.. doakan dia berubah sudah.. dia sndr tau sbnrnya jauh lubuk hati tu dia ase kosong..

  2. Anonymous says:

    Coach Yin ..kesian dah la tak tau beza life and live ….
    Perbezaan antara pondan n betina pun tak boleh gak ….

    Bodoh semula jadi anak ikan ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini