Written by AbangNara | August 8th, 2016

Akhirnya, setelah sekian lama menanti, empunya badan, Saharul Ridzwan telah tampil membuat pengesahan tentang desas-desus tarikh perkahwinannya dengan Qaabila Deena Amir. Seperti yang pernah Abang Nara tulis dahulu, Saharul dan Qaabila bakal diijabkabulkan pada 16 September ini di sebuah masjid di Putrajaya secara tertutup . Berita gembira ini telah dimaklumkan oleh Saharul di dalam satu sidang media sebentar tadi.

saharul ridzwa qaabila deena emir

Untuk anda yang tidak tahu, Qaabila Deena Amir merupakan merupakan pemilik butik Wrap yang menjual pakaian muslimah. Kalau tak silap, Qaabila Deenar juga merupakan seorang model pakaian muslimah. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Saharul memilih untuk merahsiakan jumlah wang hantaran kerana berasakan ianya merupakan sesuatu yang cukup sentimental kepada mereka. Kepada para peminat Saharul, satu majlis resepsi khas akan dilakukan pada 18/9/2016 di sebuah lokasi yang akan diumumkan kemudian.

saharul ridzwa qaabila deena emir

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena Amir. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar. Lagi beberapa gambar Qaabila Deena Amir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


saharul ridzwa qaabila deena emir

saharul ridzwa qaabila deena emir
saharul ridzwa qaabila deena emir

saharul ridzwa qaabila deena emir
saharul ridzwa qaabila deena emir
saharul ridzwa qaabila deena emir
saharul ridzwa qaabila deena emir
saharul ridzwa qaabila deena emir

30 responses to Saharul Ridzwan Sahkan Bakal Nikahi Qaabila Deena Emir 16 September Ini

    • kak mon says:

      cantiknya bini dia…memang putih semulajadi ke putih kena suntik ni??

      0

      0
      • Anonymous says:

        Pernah jumpa bakal isteri dia dedepan kat moodrepublik raya ari tu. Takdelah lawa macam dalam gambar tu. Kalau jumpa tepi jalan mesti korang tak cam. Pape pun tahniah korang berdua.

        0

        0
        • Cakoi says:

          Setuju… penah ternampak dgn saharul ni hari tu.. takde la seputih or selawa dlm gambar. Ada org mmg “mkn gambar” bak kata org tua. Biasa2 je dia kat luar. Dlm gambar je iras wardina.

          0

          0
        • aku says:

          uihuiiii..terlalu banyak bahan kimia kat muka…next!!

          0

          0
    • minah jambu - safety first says:

      cantek pompan ni model ke pe ni jambu betol…! untong ridzwan dapat bini cute..tapi bila u dh kawin ngan pompan cantek ni nanti u nak kena nasehat kan dia jangan main bowling pakai jubbah tau pakai pakaian yg sewaktu dengan nye ok..! semoga bahgia n semoga di murah kan rezeki…

      0

      0
  1. first says:

    FIRST!!!!!!!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Cantik btol bkal isteri dia… ank2 dorg kompom comel

    0

    0
  3. jija says:

    terserlah kecemburuan

    0

    0
  4. Anonymous says:

    senduu. next!

    0

    0
  5. just my 2 cents says:

    dah agak dah sr ni akan khwin ngan deena. dulupun dia rapat ngan mia utk lupakan deena then pergi mekah doa minta petunjuk . deena muncul dalam mimpi dia sbb tu lah dia terus delete gamba2 mia dgn alasan hati perempuan dah tamat and so on . sbb tu lah bila balik malaysia je, sr ni dingin ngan mia . at first, kesian jugak la dgn mia walaupun x minat dia but then now im happy for both of them. sr ddah nk kawen and mia pun ngan miji skrg. semoga berbahagia korg :) ignore haters yang x support rs korg tu yeee

    0

    0
  6. NEXTplis says:

    selagi x smpi 16 sept.. selagi tu la Nara post citer psl depa nk kawen .. naik jemu plk bace benda yg same .. xde ke citer yg panas lg Nara..asik citer artis yg same je..mkin lme mkin boring BN .. BN sm UMNO lbih kurg same je..suke Up citer yg same ahahhaa

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    sekali imbas dari tepi macam izzara pon ada…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Mcm ak ni..dlm gmbr x cantik..bila jumpa live bru cantik

    0

    0
  9. Jiji says:

    nape la anak dara sekarang suka nor selfie gambar dedekat gitu…jaga jaga skit mata ajnabi yg melihat…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    y ad org tu mkn gambo..bla kat gambo bukan main lawa gile…bla jumpa..hmmmmmm mls le nk ckp..indah kabar dari rupa..ap pn moga sgalanya d permudhkn wat dia org hingga ke jinjang pelamin…aminnn..

    0

    0
  11. QQ says:

    muka mcm mamak ni kuat jeles.. SR ni putar belit je..bkn tunang la, bukan bekas kekasih la.. propa je lebih.. sepadan la tu deena tu. tahniah sangat!!!!

    0

    0
  12. kakinakkaki says:

    makan gambar ke tak makan gambar ke kiranya dia dalam kategori cantik la jgk. tgk hidung mancung terletak gitu. ada2 je la yg jeles nk komen huh

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kebanyakan model muslimah mmg semua gitu. Tengokla macam mira pilzah farahanim tu. Dalam gambar kemain lawa. Jumpa dedepan Allah hampir tak kenal.

      0

      0
    • Khalida says:

      Tak jeles pun.. biasa la tu, pompuan mana yg tak edit gambar tambah2 lagi gambar yg diambil oleh jurufoto. Lagikan gambar yg kita snap sendiri pun kita edit sebelum letak kat fb or ig… kan. Nothing to be ashamed of kalau org kata kita tak secantik dlm gmbr sbb skrg ni ada berbagai apps or software bleh guna untuk mencantikkan gambar.. google je nama penuh dia.. ada gambar yg tak edit. Takde la tak cantik, tapi biasa2 je.

      0

      0
  13. qqqq says:

    Selagi tak kahwin, citer SR ni je..berapa banyak sah sah je ni.. aku dok kira hampir 6 kali dok ucap tahniah kt SR ni.. tahniah lagi SR Dan DE.. jgn propa attention seeker sangat dua dua ni.. yg penting, jgn dok putar belit citer je.. lama lama org menyampah termasuk aku

    0

    0
  14. cintalepaskawenlasangat says:

    kekonon suci sesuci embun pagi la ni eh….. biar muka buruk asal hati bersih… jangan muka ajet2 suci tapi hipokrit tahap dewa….. hari tu citer lain.. hari ni citer lain…. kisah cincin simpan 4 thn tu dah hilang pulak ke… kisah perang di IG tu pun dah hilang jugak… dasar pelakon… kat mana2 pun nak berlakon…. phuii…..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Takde laa cantek mane punnn. sesuai sangat laaa tu! hari tu bukan main lagi perang IG malukann Mia Ahmad. puas hati dah ni? Miji lagi hensemmmm dari SR nihh. ambik lah kau SR tu deena oii..takde Mia nak herannn. tunggu plak Nara post gambaa diaorg ni kawennnn….hhhaaaaaa…glammmmm kee idokkkk..kite tunggu

    0

    0
  16. Anon says:

    Ramainya peminat mia komen kat sini. Hahahaha…

    0

    0
  17. Squad says:

    Bosannya asik ulang cerita yg sama. Berapa byk kali nk announce??? Next story pls

    0

    0
  18. Kesah tak kesah says:

    Dulu private je IG Deena ni.. sejak tersebar kad kahwin dia tu, dia lah bakal isteri SR terus public.. followers naik mendadak.. bnyk hint yg diorang ni dah kembali bersama dari awal tahun tu, hint2 tu pun dari Deena ni jgk..post delete, post delete, post delete… lpstu fans bertelagah kt IG SR. sbb SR berahsia.. fans petik nama heroin ni, heroin ni, bila fans nasihat, salahkan fans balik.. skrg ni tak pyh delete dah kann… umur 28 dgn 27 dah… matang sikit jgn jadi mcm budak budak la, nak berahsia tak kena cara..nak jadi mak bapak dah nanti.. Apa apa pun tahniah korang berdua.. Moga bahagia hingga ke syurga…

    0

    0
    • kurma says:

      betul sangat..
      memang sepadan la dua orang ni..dua2 kuat propa..
      kita fans bukan la hadap sangat depa ni tp meluat tgk cakap putar belit.

      0

      0
  19. just talking says:

    komen haters…nmpk mcm mnyampah sgt dgn dorg berdua ni.. tp selok belok ig dorg, semua hafal kan.. hahaha.. aku suka je dgn kapel ni.. sejuk mata memandang. nyway congratz… #bukanpeminathatiperempuan

    0

    0
  20. nasi dagang says:

    alahhhhh….. artis ni mmg poyo la, aku dulu suka la jugak dia dr zaman romi cinta julia lagi tp sejak duk keluarkan statement berbelit ni rasa menyampah plak, dia boleh tipu fans yg baru kenal dia tp sorry la kalau dia nak tipu fans yg ikuti kisah dia dr dulu lagi ni….. dia couple dgn deena ni sebelum hero remaja lagi n segala komen dia dekat ig deena masih ada, i love u , i miss u la semua masih ada, konon bukan ex dia…. habis tu statement cincin yg dipulangkan balik tu apa? puuiiiiiii….. dr mula2 dia keluarkan statement kata berpisah dengan deena dah 4 tahun pun tipu sbb gambar beraya dengan deena tahun 2014 ada dlm google……. aku harap saharul bertaubat la sebelum terlambat sbb dia dah berbohong dengan 1.5M followers dia….. #fikir2kanlahdanselamatbertaubat

    0

    0
  21. artispoyo says:

    nanti ABPBH perlu buat anugerah artis menipu kerana SAHARUL RIDZWAN layak dapat trofi tu….. hahaha

    0

    0