Safawi Rasid Berang Digelar “Kaki Perempuan”

Hiburan

Safawi Rasid Berang Digelar “Kaki Perempuan”

Sehingga hari ini, masih ramai lagi yang memperkatakan mengenai isu membabitkan Safawi Rasid dan pelakon baru, Syifa Melvin di mana prestasi pemain bintang pasukan kelab bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) itu dikatakan menurun gara-gara gadis berkenaan yang didakwa memaksanya untuk berkahwin.

safawi rasid kaki perempuan

Advertisement

Teruk juga Syifa dikecam tetapi ada pula netizen mendedahkan dan menggelarkan Safawi seorang “kaki perempuan” kerana pernah dikaitkan dengan ramai wanita.

safawi rasid kaki perempuan

Netizen dakwa Safawi curang?

safawi rasid curang safawi rasid curang safawi rasid kaki perempuan

Advertisement

Ada netizen meluahkan rasa marah terhadap Safawi kerana mengadu kepada majikan mengenai masalah peribadinya. Malah, netizen itu mendakwa Safawi telah berlaku curang  tanpa pengetahuan Syifa.

Kenyataan itu ibarat mencurahkan minyak ke dalam api yang sedang membara sehingga memberi persepsi buruk dimana ramai yang menganggap pemain bola sepak itu sebagai “kaki perempuan”.

“Benda ni dah lepas, jangan kaitkan lagi” – Safawi 

safawi rasid kaki perempuan

Berang dengan kenyataan yang dikeluarkan sehingga memburukkan namanya, Safawi meluahkan rasa kesal apabila kisah lamanya diungkit kembali.

Terdahulu, Tunku Ismail Sultan Ibrahim mendedahkan fokus pemain itu hilang selepas dikatakan berdepan tekanan apabila didesak untuk berkahwin oleh teman wanitanya. Susulan itu, Safawi menerusi akaun Instagramnya memohon maaf kerana gagal menunjukkan prestasi yang baik musim ini. Dia berjanji dan tekad untuk kembali  “mengaum”.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    March 9, 2020 at 9:14 pm

    Padan muka! player kau yg tak perform, apahal nak salahkan perempuan? marah kat player kau la.. percaya sgt dekat player kau tu konon dipaksa kawin, tak pasal2 dapat dosa menfitnah orang.. lepas tu sindir2 kat socmed.. bila la agaknya nak matang anak raja sorang ni.. ampun tuanku

  2. Anonymous

    March 9, 2020 at 6:29 pm

    Mmg laa big boss backup…perangai big boss pun 2×5 dgn player dia…big boss pun ape kurg kaki perempuan jgk…sape y keje dkt hard rock cafe desaru tu tau laa cite…termasuk player2 jdt y dh ade bini ni…y belum ade bini pun sme apatah lg y ade bini…bini kek umah d0k ontok2 xtau ape laki buat kat blkg…kesian…y merosakkan player bkn awek tp tmj sndri…sogok duit dgn perempuan…ko tgk video terbaru jdt rasmikan jersi pun dh blh agak camne perangai diorg kat luar padang ni..

  3. Anonymous

    March 9, 2020 at 5:03 pm

    Dah la pawi enjoy ur career..xyah layan retis2 ni sume nk layan maintenance depa jer…cari perempuan yg boleh bimbing kamu..bkn kikis kemewahan kamu…think after 10 years kamu dimana..dan masih ker mereka setia kalo u xde apa2…stop la layan girl dahi pdg bola tu..sendu nau..

  4. Anonymous

    March 9, 2020 at 3:06 pm

    bila keluarkan statemnt kaki pmpn tau pulak nk mngamuk..dah mmg kaki pmpn pn..syifa melvin je tu ngok nk dgn laki cmni..couple dah mcm ni,nnt dah kawen ape tah yg dia buat xtau..klu aku la,dah lama tgglkn laki cmni..jenis lepas tengkuk sndri je

  5. Anonymous

    March 9, 2020 at 1:59 pm

    Muka mcm beruk

Loading...