Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ryzal Jaafar & Adrea Abdullah Dituduh Minum Arak

Pelakon Ryzal Jaafar dan Adrea Abdullah telah dituduh meminum arak sewaktu bersosial bersama rakan mereka.  Berita tersebut jelas mendapat perhatian ramai kerana umum sedia maklum bahawa air arak diharamkan bagi orang Muslim.Pelbagai kritikan yang diterima oleh mereka berdua selepas gosip tersebut tersebar.

Walaubagaimanapun, menerusi muat naik terbaru Adrea di akaun Instagram miliknya, beliau telah menjelaskan situasi serta perkara sebenar mengenai kontroversi yang melanda dirinya dan Ryzal.

Advertisement

Bulan2 puasa org buat dosa free memfitnah. Demi Allah, Adrea & @ryzal_jaafar, tak minum arak ye. Harap Maklum. Ni gambar wrap party karaoke film CE1, 6 tahun lepas ni. Diorang serve chill juice Dari Buffett redbox Lah. Ish ish ish.suka hati je nak buat cerita. Seriously? Some Malays really got no life & nothing to do but spread rumours. Even when I was in Bali, Singapore, Pattaya, Melbourne, Gold Coast, I didn’t touch alcohol. Whatever. People who knows me would know the truth. Suke suki guna gambar ni buat cerite. Dosa sesama manusia Allah tak ampun tau. Kene datang jumpe kami minta maaf sebab buat fitnah. #justsaying #whatever #nolife #kenapamalayuygsukagossip #buatfitnahsesukahati #Allahknows #tambahdosa #manusiatakdelife

Biasalah memang ramai orang yang suka membuat andaian masing-masing tanpa usul periksa. Lepas tu nanti macam-macamlah diorang komen kan? Namun, artis memang tidak dapat lari daripada kontroversi, ada sahaja pihak yang akan memerhati setiap kesalahan yang mereka lakukan.

Sumber Berita: Instagram Adrea Abdullah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top