Rusuhan Di Little India Singapore (14 GAMBAR)

Trending

Rusuhan Di Little India Singapore (14 GAMBAR)

Kejadian dikatakan tercetus apabila sebuah bas melanggar seorang hingga meninggal dan bus berkenaan dibakar oleh mereka. Dikhabarkan juga mereka yang merusuh merupakan warga negara Bangladesh. Dianggarkan lebih 400 orang yang terlibat dalam rusuhan berkenaan dan 5 kereta polis dan 1 ambulance dirosakkan.

riot 2

Advertisement

riot 3

riot 4

riot 5

riot 6

riot 7

Advertisement

riot 8

riot 9

riot 10

riot 11

riot 12

1

2

riot 1

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    December 10, 2013 at 8:36 pm

    bpp[][p][][ fuckkkkkk

  2. sotong hitam

    December 10, 2013 at 8:42 am

    saya pernah kesana dgn menaiki teksi dan bila driver teksi hon pat bangla yg jalan di tengah2 jln raya sambil menggunakan telipon bimbit, si bangla tak terima lalu menepok teksi yg saya naik…saya naik takut, tetapi apek teksi tu cool, saya tanye kenapa apek cool dan tak marah, die jawab ‘sebab wa tak mau kene blanket party (keroyok)’. Sebelum keluar dari teksi apek ingatkan saya supaya berhati2 dan jgn buat masaalah di kawasan itu.

  3. wardu

    December 9, 2013 at 8:57 pm

    singap0rean blh dkatakn bdsiplin,0rg luar yg slalu wat pasal.area little india mmg ramai wrga asing..di0rg ni mlintas jln mcm kambing lepas kandang.sy bckp bdsarkn pglaman sy melalui jln itu swktu bkerja disana dulu.weekend mmg mcm lautan mnusia…gelap je suasana hehe

  4. Mimi

    December 9, 2013 at 3:10 pm

    Malaysia patut ambil iktibar…

Loading...