Written by Bella | October 12th, 2019

Kecoh apabila seorang wanita mendakwa dia kekasih gelap pelakon Amar Asyraf dan mereka menjalin hubungan cinta sejak setahun yang lalu sehingga merancang untuk berkahwin. Malah, wanita itu turut mendedahkan Amar sebenarnnya sudah mempunyai dua orang isteri.

amar asyraf

Susulan kontroversi cinta tiga segi itu, isteri pertama Amar iaitu Arna Salleh tampil menjelaskan perkara sebenar yang berlaku dalam rumah tangga mereka.

Menurut Arna, suaminya itu pernah mengakui sedang menjalin hubungan cinta dengan seorang wanita sekitar tahun 2015. Isteri mana yang tidak kecewa apabila suami berlaku curang dan mencintai wanita lain? Arna akui ketika itu dia sungguh rapuh dan pada masa yang sama terkejut dengan perbuatan suaminya.

isteri amar asyraf

Pernah satu ketika, orang ketiga itu berjanji tidak akan mengganggu rumah tangga Arna dan Amar lagi, bagaimanapun aktor itu pada tahun 2017 sekali lagi meminta izin untuk berkahwin dengan wanita yang sama.

Amar jalin cinta dengan wanita lain

bermula tahun 2015

isteri amar asyraf dedah kisah sebenaristeri amar asyrafamar asyrafamar asyrafarna salleh amar asyraf

Wanita ugut mahu bunuh diri, desak

Amar untuk kahwin

amar asyraf teman wanita amar asyrafamar asyrafamar asyrafisteri amar asyrafArna pernah diganggu oleh seorang wanita yang tidak dikenali, mendesaknya untuk mengizinkan Amar berkahwin lagi.

Menurut Arna, dia mengambil keputusan untuk mendedahkan perkara sebenar kerana dia mahu menjernihkan keadaan agar tiada masalah mahupun salah faham yang timbul membabitkan suaminya itu.

Sumber Berita : Arna Salleh

18 responses to Rumah Tangga ‘Diganggu’ Bermula Tahun 2015, Isteri Amar Asyraf Tampil Dedah Kisah Sebenar

  1. Anonymous says:

    Entah kenapa tapi apa yang aku dapat dari cerita ni macam si arna ni puji diri dia tinggi sangat

  2. abc says:

    What is more mindblown is u percaya cakap laki u. Story cam tu pun boleh terima, takpelah yg ni terlepas, ramai lagi ahli dari Persatuan Betina Perampas sedia untuk mengganti

  3. Anon says:

    It takes two to tango, idiot

  4. Anonymous says:

    Entah aku pun rasa dia puji diri sndr mcm bagus. biar kau mereput dgn amar tu. org cuba expose kejahatan laki kau yg kaki perempuan. tp kalau ckp perempuan tu yg gila. elok la lepas ni lebih ramai jd mangsa amar.

  5. Anonymous says:

    tgk dalam ig ramai yang kutuk perempuan tu.. zaman sekarang ni, kalau ada cinta tiga segi memang yang teruk kena kutuk adalah pihak perempuan perampas, yang lelaki pula elok je tak kena kutuk.. padahal sama2 menggatal, curang pula tu..

  6. Pemerhati says:

    Amar is so stupid. End of stories. Women besides him are just tools (fools), blind by his theatrically love.

  7. Anonymous says:

    the first wife ni sangat bodoh sekali….da tahu perangai laki miang and gatal dgn sex maniac,da ada dua isteri ta cukup na kawin lagi 3,amar- amar u pandai simpan ur secret eh muka je mcm innoncent mcm alim jee….tapi tahap gatal,miang yg tergaru garu sangat ke….first wife pi ask for a divoorce wen ur hubby habbit gila perempuan ni memang susah si amar ni buang dia,tetap tahap gatal yg mendalam dalam,wife get away frm him will u.

  8. Mira says:

    I thought she’s talking about the second wife. Why she didn’t mention Amar had the second wife and this girl was the third scandal? Sebab Amar suami baik dan bertanggungjawab? Bagus jadi lelaki, skandal sana sini, isteri pertama tetap puji suami, menangkan suami dan salahkan/kutuk perempuan lain. At the end of the day, PEREMPUAN SALAHKAN PEREMPUAN, in any cheating case.

  9. isteri teraniaya says:

    kau and laki kau sama jerr. mamposs je lahhh lelaki spesies menggatal macam niii. menyampah pula akuuu.
    and for you arna, takyah lah nak back up laki kau tuu!

  10. Perempuan jangan jadi bodoh sbb Jantan says:

    Huh! Kalau aku jadi isteri pertama Ammar murahan tu, aku takkan diam, aku takkan back up dan aku takkan tunggu lagi dah suami celaka tak guna tu… Kat sini, isteri pertama dia tu yg bodoh bangang sebab terpedaya dgn lakonan pura2 baik Ammar buaya tu kat family dia…Untuk pengetahuan perempuan2 sekalian, kalau dah suami tu jenis perangai gatal miang kepala butuh dia tu kerja nak tabur benih saja, tunggu la dia berapa puluh tahun sampai dia nak mampus pon, perangai dia tu takkan berubah selagi dia sendiri yg tak ubah perangai dia tu…So disebabkan Ammar gigolo murahan tu pon dah curang dgn dia berkali2, lebih baik dia angkat kaki blah dari Jantan celaka tu hidup sendiri dgn anak2…Kata independence kan… Tak guna hidup bersedih dan sakit hati semata2 jantan celaka gila tu..

  11. Anonymous says:

    sebenarnya yg padan muka tu kau sbb kena game bulat2 dgn laki kau . kesian, dah tua pn bodo.

  12. Anonymous says:

    Complicated!!!

  13. Crispicookie says:

    I tak tahan betul dgn org yg rasa threatened dgn wanita yg tak meroyan dan self assured. This woman reads like she went thru personal hell & came out of it strong and wiser. Dia boleh tgk suami dia yg curang itu dan tetap “Zen”, sbb she is at a good place now. This guy has his problems & his parents should have stepped in by now. I respect Arna as a strong lady who remained mature, despite loving a flawed man.

  14. Shah deraman says:

    Aku x fhm laa cerita minah ni….ko ckp je laa si ammar tu ade 2 bini…ko ade madu…y skandal amar ni mention psl 2nd wife ammar ttb y first wife meroyan ape hal…so y ammar mnta izin kawen lain tu siapa pulak??lps tu ttb ckp perempuan ni desak ammar kawen…ape bnde ni sial..adoiii…cerita pusing2 mcm keling laa…

  15. Anonymous says:

    Tak perlu nak jelas kan Panjang lebar …it is your choice …hadam je la…. BODOH….

  16. kaktus says:

    Sebenarnya berpunca dari si lelaki tu AMAR ni dh ada wife’s pn x cukup2 lagi. Sendiri cari masalah. Bila pecah tembelang perempuan jugak dipersalahkan….

  17. Anonymous says:

    its look here 1st wife yang kena game,,,husben play victim card..and apa nak heran,,he’s an actor anyway…

  18. Anonymous says:

    Respect Arna.
    Very matured.
    Leave the boy, he’s not ur level.
    Semoga Allah pelihara Arna Salleh, Taufiq dan Dian.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini