December 26th, 2016

Baru-baru ini kita tersenyum gembira buat Adi Putra yang khabarnya bakal menimang cahaya mata bersama isteri keduanya, Norshahida.  Bahkan Adi juga memberitahu beliau sudah berdebar menanti kelahiran anaknya nanti.

Namun, terkejut kami mendengar satu khabar angin mengatakan Norshahida sebenarnya keguguran ketika usia kandungan beliau mencecah lima minggu. Walaubagaimanapun, perkara ini dirahsiakan sedangkan keguguran itu berlaku beberapa bulan lalu.

Menurut sumber berkenaan kepada Raja Mawar menerusi sebuah ruangan di Bipop, rumah tangga Adi dan Norshahida juga sedang bergolak tetapi tidak pasti apakah punca utama masalah mereka berdua.

Hmmph, jika berita ini benar, kami harap Adi Putra dan Norshahida dapat menempuhi ujian didalam rumah tangga mereka dengan tabah.  Soal jodoh dan zuriat semuanya terletak di tangan Tuhan. Harapnya tuan empunya badan dapat tampil untuk menjelaskan perkara sebenar juga agar tiada spekulasi liar yang tercetus.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

Akhirnya, impian anda untuk bergaya dengan iPhone 7 bakal menjadi kenyataan. Tak perlu keluarkan sebarang duit untuk membelinya. Ingat lagi tak tentang applikasi MANIS yang pernah Abang Nara kongsikan dulu? Ala app yang boleh upload semua gambar resit pembelian korang tue. Diorang tengah nak hadiah 3 buah iPhone 7 kepada 3 pengguna bertuah yang melakukan 3 langkah di bawah ini.

1. Download applikasi MANIS di sini https://bnc.lt/AwKm/2WipxOYily
2. Gunakan applikasi MANIS ini sebanyak kali yang mungkin
3. Ajak mak/ayah/gf/bf/adik/abang/kakak anda untuk sama-sama download applikasi MANIS

Tak ada kena beli apa-apa, tak ada kena keluarkan duit sesen pun. Korang cuma perlu buat 3 langkah di atas dan terus ada peluang besar untuk dapatkan iPhone 7. Takkan tak nak kot? Abang Nara dah mula mengajak geng-geng di Facebook untuk download applikasi MANIS. Free iPhone sapa tak nak wei!!! Good luck and all the best.


Comments are closed.

Loading...