June 20th, 2019

Penerbit popular, Datuk A. Aida baru-baru ini mengesahkan sudah bercerai dengan suaminya pelakon Ariff Aziz pada 25 April lalu selepas hanya sepuluh bulan melayari bahtera perkahwinan.

Menurut A. Aida, dia redha dengan perceraiannya itu kerana tiada lagi persefahaman antara mereka dan dia tidak mungkin akan memberikan peluang kedua kepada bekas suaminya.

Terbaru, Ariff menerusi Insta Story memberikan bayangan seakan dia juga tidak sudi untuk merujuk kembali bersama A. Aida. Malah, dia turut membuat memek muka meloyakan bila berbicara soal rujuk.

Terdahulu, A. Aida akui tempoh perkenalan yang singkat sebelum mengenali hati budi masing-masing dengan lebih mendalam mungkin salah satu faktor perkahwinannya dengan Ariff runtuh.

120 responses to “Rujuk? Aku Nak Muntah – Ariff Aziz Buat Muka Meloyakan”

  1. Anonymous says:

    A.aida tenang dan matang je bila ditanya psl penceraian dia… takde dia menyalahkan sesiapa atau provokasi. Tak mcm mamat separuh masak ni… rasa hot stuff ke kau… ramai lagi lelaki lagi hensem dan budiman… bukan telur separuh masak mcm mamat ni… alahaiiiii

  2. Childish Gambeeno says:

    nak muntah ? kau jugak yg kawin dan tido dengan dia. Konek kau jugak yg ada bekas dia. Sudah la, muka macam Bangla bangsat ada hati nak Eksyen.

    Actually, come to think of it, kau nak muntah sebab dia takde Konek kan? sebab kau suka jenis jenis tu je. Jolok jubo seronok la kan ?

    Loser

  3. kelantit says:

    what the fuck.. so childish

  4. Anonymous says:

    suka hati je nak kutuk bekas isteri. mcm ni la lelaki melayu. bila dah tak nak mcm-mcm dia kata bekas isteri. bila nak dulu, semua baik belaka. boleh tak korang ni matang sikit! dah tak nak dah la, tak payah nak buruk-burukkan. professional sikit. mat saleh hollywood pun tahu nak jaga aib pasangan diorg bila cerai-berai. bodoh punya jantan. perasan hensem, bangla lagi hensem. pastu pompuan2 melayu yg gatal mesej2 jantan nie, apa yang dia ada? fikirlah la sikit. nampak sangat dia nie x guna kalau tak mcm mana boleh cerai lepas 10 bulan.

    • Anonymous says:

      semenjak ada org cuba mengoda, lemak tocang dia dh naik, mulalah berkata, bagus juga aku cerai, rupanya byk org suka, suka kpala hotak kau.

      Semenjak ko menikah dgn dia, baru kamu tahu ada kewujudan kau, ingatkan yg dlm tv berlakon tu mmg bangla. Rupanya kau ye.

    • faraj says:

      Dah ko cari ada rupa. Dulu knp x carik lebai PAS. Kompirm kaki ko selangkah ke syurga… wakaka..

    • melly says:

      setuju…. ckup la untuk x mnjwab soalan atau jwab tak je.. mcm la hnsem sgt.. nk uwek2 kan org

    • Anonymous says:

      wekkkkkkkkkk..wekkkkkkk..kan org ye..
      suatu hari org lain yg ludah baru tahu..

    • Get real says:

      Betul saya setuju sgt. Nampak sgt jantan mentaliti low class. Hensem? Mcm ni hensem? Oh buta ke org melayu ni. Kalau muka mcm paolo dybala ye itu hensem. No personaliti at all. Just keep.quiet, no need to give.stupid.comments.to ppl u dont even know. Apa jenis jantan mcm ni kutuk ex wife

  5. Ibu says:

    kurang matang post sebegini, tak kira lah salah pihak sesapa pun kerana setiap pasangan suami isteri pasti ada kekurangan masing2 & tak perlulah ditulis sebegini, buruk baik pun pernah hidup bersama, harap dia delete demi jaga maruah masing masing