Written by Bella | June 20th, 2019

Penerbit popular, Datuk A. Aida baru-baru ini mengesahkan sudah bercerai dengan suaminya pelakon Ariff Aziz pada 25 April lalu selepas hanya sepuluh bulan melayari bahtera perkahwinan.

Menurut A. Aida, dia redha dengan perceraiannya itu kerana tiada lagi persefahaman antara mereka dan dia tidak mungkin akan memberikan peluang kedua kepada bekas suaminya.

Terbaru, Ariff menerusi Insta Story memberikan bayangan seakan dia juga tidak sudi untuk merujuk kembali bersama A. Aida. Malah, dia turut membuat memek muka meloyakan bila berbicara soal rujuk.

Terdahulu, A. Aida akui tempoh perkenalan yang singkat sebelum mengenali hati budi masing-masing dengan lebih mendalam mungkin salah satu faktor perkahwinannya dengan Ariff runtuh.

120 responses to Rujuk? Aku Nak Muntah – Ariff Aziz Buat Muka Meloyakan

  1. Akugtauje says:

    Da cerai da la.. X yah la canang satu dunia. Jaga aib masing2 udahlaaa..apa laaa korang dua ni.. Yg a.aida ni.. Ko tu dah bkali kawen x kan x bljr dr ksilapan umhtgga yg lepas. Bkn nk ckp even bks laki ko si ameng tu dulu ada kes dadah pun.. Msh lagi elok umhtgga dia yg dia bina dgn isteri yg baru. Muhasabah la diri. Yg ko lak arif apa yg ko lalui ni bljarla dr pngalaman. Ko buat loya ke apa ke.. Xde sp paksa ko kawen dgn a.aida ni dulu. Ko yg cari. Ko yg nak. Prangai ko mcm ni.. Org blh judge ko camne.. So baik2 diam. Da cerai da.. Xpayah nk lawan ego msing2.

  2. Anonymous says:

    Aku yg loya tengok muka bangla ni… who does he thinks he is? Kabonye kawen dgn ai.aida sbb nk kikis reta a.aida tp cik kak tu tak bodo… bila bangla xdpt apa yg dia hajati so dia nk bla… merempat mamat ni

    • Anonymous says:

      lpas ni berdikari atas diri sendirilah, x ada produser nak ambil belakon, join jual sayur di psr borong selayang…

  3. Merah says:

    Meluat nya tgk jantan ni..smnjak kna kasi duda hot terus overrrr..ko tu klu bukan kawin a aida xdenye netizenx knl ko ..btw geng arif ni mmg smua llaki pok betina kaya ..mcm haris baba ..kawin ank jutawan tapi nasib baik muda wlupun hodoh…pastu sjenis suka tyg harta bini..nmpk sgt kawin sbb hrta

  4. Anonymous says:

    Baik Join PAS Dan UMNGOK Nanti Boleh Masuk Syurga Pada Masa Sama Jadi Penganalisa Video Lucah Di Socmed. Hidup Ketuanan Melayu!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini