Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ruhainies Sudah Biasa Berjauhan Dengan Teman Lelaki

ruhainies berjauhan teman lelaki

Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini, pastinya ada pasangan bercinta yang sangat merindui kekasih mereka, iyalah sudah tidak boleh berjumpa dan bermanja. Meskipun sudah lama tidak berjumpa teman lelakinya ketika PKP, Ruhainies bagaimanapun berkata ia tidak menjadi masalah buat mereka.

ruhainies teman lelaki

Advertisement

Katanya, dia sudah terbiasa dengan situasi tersebut memandangkan mereka memang sejak awal lagi bercinta jarak jauh berikutan kekasihnya itu sebelum ini menetap di London. Namun Ruhainies berkata, kekasihnya kini sudah menetap di Kuala Lumpur.

Mestilah rindu dekat buah hati tapi mungkin sebab kami dah biasa Long Distance Relationship jadi apabila tempoh PKP ini tak terasa sangat. Sebelum ini pun kami berjauhan, dia bekerja di London dan saya di Malaysia, jadi ia bukan isu besar bagi kami.

ruhainies berjauhan teman lelaki

Sekarang ini dia sudah menetap bersama keluarga di Kuala Lumpur tapi disebabkan PKP, duduk rumah sahaja. Tapi cara kami lepaskan rindu, setiap hari kami buat panggilan video, telefon dan berborak sampai malam. Jadi memang tak ada masalah langsung!.

Dalam pada itu, Ruhainies berkata perlaksanaan PKP ini ada hikmah buatnya kerana kini dia boleh meluangkan masa bersama semua ahli keluarga. Malah, dia juga tidak sabar untuk menyambut Ramadhan kerana mereka semua dapat kumpul bersama dan tentunya ia tahun yang paling bermakna buat mereka sekeluarga.

Advertisement

ruhainies berjauhan teman lelaki

Zaman sekarang ini, kekasih boleh ada dengan kita 24 jam. Boleh sahaja buat panggilan video dan meluahkan rasa rindu yang tidak terhingga.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Lulu Yuyu

    April 23, 2020 at 8:34 am

    Eleh dia ni.. Mcm dia sorg jak bercinta dlm dunia ni. Semua nak tayang

  2. Anonymous

    April 21, 2020 at 10:22 am

    Bercinta biasalah smua indah…mmla smua boleh accept..dah kawen esok.. ttba twist..”u slalu xde ngn i”,”kita berauhan,i dont think this relationship is working!!” “I dont trust you”..Pufftt drama lah…

  3. anonymous

    April 20, 2020 at 12:52 pm

    hoii tino perasan ko diamm la…utohhh

  4. Kak Enab

    April 20, 2020 at 12:04 pm

    Fuiyoooo….cinta bagai nsk rak, tunggu jer balak ko cari gatal ngan betina lain nak komen kena btg idung ko yg suka menayang kisah cinta monyet ko untuk tatapan semua

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top