Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ruhainies Dilabel Mengada, Kekasih Suap Makan Nasi Kandar Dalam Kereta Ferrari

ruhainies

Sedang berbahagia menjalin hubungan cinta bersama kekasih yang dikenali sebagai Mr E, pelakon Ruhainies bersikap terbuka mempamerkan kemesraan mereka di media sosial. Memuji betapa romantik cinta hatinya itu membuatkan dia terasa amat disayangi.

ruhainies

Advertisement

Baru-baru ini kekasihnya sanggup membawa sepinggan nasi kandar masuk ke dalam kereta dan menyuap Ruhainies makan. Memang ‘feeling’ habis bila dimanjakan dan dapat makan dalam kereta mewah Ferrari pula tu. Makin berbunga-bunga hati Ruhainies.

ruhainieskekasih ruhainies

Namun, disebalik momen manis itu, rata-rata netizen mula melabelkan Ruhainies seorang yang mengada.

Orang lain mengada juga tapi tak ada

susahkan ‘boyfriend’ macam ini

ruhainies mengadaruhainies kekasihruhainies

Advertisement

Ramainya ‘bitter’, sakit hati sangat ke

tu?

ruhainies ferrari

Ruhainies menyifatkan netizen yang mengecamnya sebenarnya cemburu melihat kemesraannya dengan kekasih.

Harapnya Ruhainies dan Mr E kekal romantik dan saling mencintai sebegini sehingga selamanya. Dah bolehcepat-cepat halalkan hubungan, tak ada lah orang nak kecam lagi ye dak?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 Comments

  1. Anonymous

    September 12, 2019 at 9:39 am

    emm layann jer laa..Bf dia..belum dapat….dah dapat…nanti tulang ayam dia bagi…adoii laa…dah..dah..nexttttttttttt… #diadapatkorangyaghangat

  2. bodoh ruha

    September 12, 2019 at 9:02 am

    bodoh

  3. V

    September 12, 2019 at 5:26 am

    Mana perkataan “London” dlm post ni?

  4. no jealousy,pls

    September 12, 2019 at 1:35 am

    im not jealous of her..sorry she’s not my taste at all..makeup tebal mnampakkan muka tua,klau i screenshot muka dia nampak bkedut n keras,tak sweet tak comel pun..tpi klau i compare makeup NORA DANISH N NEELOFA wooowww they’r beautiful from inside n outside even jauh or dekat still nmpak maintain natural..y i compare them bcoz they are famous n talented than RUHAINIES..oh my gosh u are so humpty dumpty..can i vomit on this statement? whatever garrlsss shame on u

  5. my

    September 12, 2019 at 1:21 am

    hi,sorry nak tanya to Ruhainies…bf u tu dah potong kuku tak? dia suapkan u tu dah cuci tangan tak? i ni bukan ape klau i ni penggeli..klau kat umah i pun mmang minta suap tapi i make sure my huby tersayang cuci tangan n potong kuku..bila i mkn kat luar selalu jugak my huby suapkan tpi i mke sure sudu garpu pisau i msti minta order air panas tuk rendam n i lap le tuk kbersihan di jaga bersama ehehehhe i manja jugak kat my huby n i pun suapkn jugak kat my huby tpi KEBERSIHAN LOH MSTI DIJAGA BERSAMA! sbab cinta krna Allah penting tuk smua trlindung n d jamin smata2 Allah dunia akhirat. tq

Loading...
To Top