Written by Bella | September 11th, 2019

Sedang berbahagia menjalin hubungan cinta bersama kekasih yang dikenali sebagai Mr E, pelakon Ruhainies bersikap terbuka mempamerkan kemesraan mereka di media sosial. Memuji betapa romantik cinta hatinya itu membuatkan dia terasa amat disayangi.

ruhainies

Baru-baru ini kekasihnya sanggup membawa sepinggan nasi kandar masuk ke dalam kereta dan menyuap Ruhainies makan. Memang ‘feeling’ habis bila dimanjakan dan dapat makan dalam kereta mewah Ferrari pula tu. Makin berbunga-bunga hati Ruhainies.

ruhainieskekasih ruhainies

Namun, disebalik momen manis itu, rata-rata netizen mula melabelkan Ruhainies seorang yang mengada.

Orang lain mengada juga tapi tak ada

susahkan ‘boyfriend’ macam ini

ruhainies mengadaruhainies kekasihruhainies

Ramainya ‘bitter’, sakit hati sangat ke

tu?

ruhainies ferrari

Ruhainies menyifatkan netizen yang mengecamnya sebenarnya cemburu melihat kemesraannya dengan kekasih.

Harapnya Ruhainies dan Mr E kekal romantik dan saling mencintai sebegini sehingga selamanya. Dah bolehcepat-cepat halalkan hubungan, tak ada lah orang nak kecam lagi ye dak?

49 responses to Ruhainies Dilabel Mengada, Kekasih Suap Makan Nasi Kandar Dalam Kereta Ferrari

  1. nopi puaka sekali says:

    pompuan ni alahai… budak non city gayat dapat pakwe pakai ferrari, muke dia and gatya dia tulis english pon mcm apa ntah,, low class level.. ade ati nak hinggap mamat ferrari, if mamat ni ade ferrari dahlama kahwin ngan kau la.. ko apa pon takde….setakat spm je.. pastu berlakon pon so so,, je…elok ko jual bakso kat imbi ni

    94

    0
    • Brunes says:

      hEw kEn I nOt LuV dAt FeRraRi.. gigih cover muka bf tapi ferrari tu nak tayang juga. lowclass sangat kau dik, sangat menyerlah di posting ini. bluekkkk menyusah lelaki hado kau ni, netizen bukan jealous dik kau boleh naik ferrari.. netizen MENYAMPAH kau sakai cam payau

      87

      0
    • zuan says:

      kan…. itu bukan romantik or manja, itu namanya bodoh dan menjadi kadam suruhan. celah mananya artis 1st class dok buat mcm tu

      70

      0
      • Brunes says:

        yelah.. fazura yang ada kereta mewah kepunyaan sendiri segan nak tunjuk kan kat socmed, dia rilek je drive around pakai myvi dia.. inikan pula artist murahan sakai, muka sulam bedak, dapat bag dior macam kera dapat bunga.. aduh aduh, boleh tak attitude kampung tu hide sikit. aku serious CRINGE tengok hahahaaha gelak material!!! tak payah lah nak menunjuk sangat, serious tak impressed!

        11

        0
  2. Watever says:

    Tk hbs hbs lg ke cite pasal pompuan ni.asal cite die je pasal jantan ..Pompuan batak duit…sombong btl ko punya statement kan…tunggu skit hari nnt br ko tau langit tu tinggi ke rendah…tu bln thp mengada dah..tu menggeletis tahap ulat beluncas….

    76

    0
  3. Anonymous says:

    guys, let us watch and see….

    68

    0
  4. Anonymous says:

    takkan la selekeh masa dating dgn bf..kekwat jer tu.
    takut bf kena caras kang. citer bohong sgt kan.

    71

    0
  5. hameeees says:

    tkot org viral lg la tu muke bf x sbrp ensem nsb poket penuh blh la manja2 gitew lps tu post kt ig smbil crop muke bf .. sian life

    56

    0
  6. miowmiow says:

    x pyh beria sgt laaa pmpuan oi.. orang yg kahwin pon blh cerai takat ko yg bf gf x de ikatan ni jgn x lama pts sudah laa..

    57

    0
  7. Bij plis says:

    Jijik perangai

    8

    0
  8. Anonymous says:

    hahaha ni jnis nk siang ikan mmpoih xnk

    5

    0
  9. Aji says:

    Ape agaknye perasaan bf dia tu ekkk? Nk mkn tp xnk kluar kete. Udahlah bwk kan mknan msok dlm kete pas2 kene suap pulak.. Mcm ade gf cacat pulak.. Ehhh hangin aku baca..

    63

    0
  10. aih says:

    untung ada pant*t… lelaki tunduk semata2 nak letak muka kat situ semua demi vagina.. sampai nak bagi makan dalam kereta pun ada…

    5

    1
  11. FC says:

    Sure sure, enjoy while you can .. let’s see what happens after marriage, good luck Ruhainies lol!

    50

    0
  12. syaitoonnnn says:

    alahaiiiii pompuan oii..org xde jeles la tgk ko mesra2 mcm tu…org naik meluat nak muntah dgn perangai mengada2 gedik puki nak mnunjuk manja tuh bodohhh..ko sweet2 la dulu skrg..pasalnye ko pon x pnh lagi kawen n x rasa life slps kawen tu mcm mana..so skrg ni..ko acah2 la manja dulu..tak payah bangga sgt yea..bofen ko layan mcm ni bofen org len x layan mcm tu..ko jgn igt hari ni dia suap ko nasik, smp bebile dia suap ko nasikkk…hari ni suap nasik, esok2 suap penerajang pon ada yaaa…retis dan bodoh berpisah tiadaaaaa

    51

    0
  13. kakikucinghitam says:

    agaknya lapar sgt sampai keluar x sempat pakai bra kut… tu yg terpaksa mkn dlm kete.. hunozonnnn gaiisss

    11

    0
  14. Anonymous says:

    Deni segak sngat eh…?? Beshe2 ja tngok dy….makeup xckop tebai tula yg selekehnya kot ?

    0

    0
    • Watever says:

      Make up tebal pun still nmpk selekeh gak.muka dg nmpk kedut sana sini..org ckp kalo muka byk kedut sblm kaweb..fhm fhm je la sndiri..dh barai la tu

      0

      4
  15. Anonymous says:

    Deni segak sngat eh…?? Beshe2 ja tngok dy….makeup xckop tebai tula yg selekehnya kot ?

    0

    1
  16. anon says:

    FAMILY LELAKI NI TAK SEGAN KE DAPAT BAKAL MNANTU GITU NYA GAYA ??? SEDEHHHHHHHHHHH

    70

    0
  17. homomi says:

    ruhainies ni die perasan manja perasan cantik.. cantik la dah kalo mekap tebal sekati kalo tepuk blh jd jerebu..

    12

    0
  18. Anonymous says:

    aku doakan tak jadi kahwin or tunang baru padan muka si minah kg.com mekap tebal ni hahaha dah lah tak lawa mana cam bodoh

    5

    0
  19. Anonymous says:

    jantan ni takde family ke? awal2 betina ni dah mengeletis tak tentu pasal. Kalau aku jadi family jantan ni mmg tak hingin nak terima dlm keluarga.
    Menyemak jek…
    Tengokla nanti … jantan tu belum dapat ngko mmgla sanggup melayan.
    Nanti jantan tu dah bosan…dan masa tu trsedar ko ni mengedik tahap org bodoh taulah nasib ko

    69

    0
  20. tipahhhhh says:

    malu selekeh ke, malu nak makan nasik kandaq tepi jalan? alahai geletis betol la.. tgh berciinta ni kentut ko pon bau perfume chanel, da dapat nnti pandai2 la ko nak hedopppppp… tu retis anak org kaya, kawen dgn pompuan kaya pun nafekah rm 500 je weyhhhh. Ferrari pon loan bank lagik kekwat xsudah enko ye ruhenis. toksah berangan sgtttt..

    12

    0
  21. Anonymous says:

    Logo ferrari tu tak nak cover sekali ke ?

    63

    0
  22. Anonymous says:

    Nanti dah kawin baru die tahu kentut tu memang busuk.. Belajar dari kes nabila dan sharnaaz

    5

    0
  23. Akak Kantin says:

    Kalau kau selekeh pun kau dah ade boypren kan..Pedulikan lah orang sekeliling…Ko bukan popular pun…Dah ade boypren kaya..ape lagi ko nak hadap…Kalau depan boypren ko boleh selekeh..kenape x dengan public…heewwww…hewwwww…tak paham aku dengan kau ni…Attention Seekers..

    7

    0
  24. ** says:

    LANGIT TIDAK SELALU CERAH DIK. SIMPAN SIKIT MOMENT PERIBADI. TITLE CELEBRITY DOESN’T ALWAYS PERMIT YOU TO SHARE EVERY SINGLE PRIVATE MOMENTS . TIADA SIAPA YANG CEMBURU ATAU BITTER. KALAU TAK NAK ORANG MENGATA JANGAN MENJEMPUT KATA NISTA.

    12

    0
  25. Bitter says:

    Owh makan nasi jgkla dia ni???

    5

    0
  26. Maya says:

    Lepas nih break up ker..cerai ke.. drama dalam Ferrari lagi ya… Gosh !!!

    28

    0
  27. wina says:

    ruhainies,

    1- bf dh mampu sgt. kawen je laa terus. nape still nk usung ko sana sini tp xnk commit dgn ko?

    2- ko amik laa pengajaran dr artis2 lain. brp ramai artis yg berkepit bagai nk rak sblm kawen, igt lps kawen loving tu bersambung, alih2 naik mahkamah syariah.

    3- kalau dia bawak perodua je, ko xkan amik gambar mkn nasik smpai nampak logo kereta kan? kt situ pon dh tau pompuan jns apa ko ni

    15

    0
  28. IcePop says:

    This girl cannot believe her luck lah! Ari tu acah2 Dato Red tak menjadi. Tetiba dapat mamat kaya raya drive Ferrari. Her dream came true. She can die happy lah!

    7

    0
  29. Anonymous says:

    Cara2 utk pemes

    0

    0
  30. Whateverrrr says:

    1 je nak ckp…dia belum dpt kau lagi mmg la sweet muwit lautan api sanggup ku redahi…gitu. lepas kawen aku nak tengok suwit ke sour haha…takyah la no tunjuk bagai mcmla org lain x penah bercinta. Semoga jodoh pjg la ye. Kbai.

    3

    0
  31. Anonymous says:

    bodoh!

    3

    0
  32. paradise says:

    bodoh!

    3

    0
  33. Anonymous says:

    Bitch, nobody gives a damn whether youre hungry or dying.

    2

    0
  34. paradise says:

    disgusting eeewwww…weird n pity for u urrrrgggggghhhhh..vomit i terus!!!

    2

    0
  35. anonymous says:

    statement belagak nak mampos,over coonfident walaupun belum ada apa2,jantan tu nak tunggu nonok kau je la kalau dah dpt tiber tak sedap performance out abis la kau bodoh ,ditinggalkannya,motifnyer kau confident lawa but you so dumb,hadiah dia kasi kau pon tak wow sangat ,sampai sekarang keta pon tak dapat lagi

    4

    0
  36. my says:

    hi,sorry nak tanya to Ruhainies…bf u tu dah potong kuku tak? dia suapkan u tu dah cuci tangan tak? i ni bukan ape klau i ni penggeli..klau kat umah i pun mmang minta suap tapi i make sure my huby tersayang cuci tangan n potong kuku..bila i mkn kat luar selalu jugak my huby suapkan tpi i mke sure sudu garpu pisau i msti minta order air panas tuk rendam n i lap le tuk kbersihan di jaga bersama ehehehhe i manja jugak kat my huby n i pun suapkn jugak kat my huby tpi KEBERSIHAN LOH MSTI DIJAGA BERSAMA! sbab cinta krna Allah penting tuk smua trlindung n d jamin smata2 Allah dunia akhirat. tq

    10

    0
  37. no jealousy,pls says:

    im not jealous of her..sorry she’s not my taste at all..makeup tebal mnampakkan muka tua,klau i screenshot muka dia nampak bkedut n keras,tak sweet tak comel pun..tpi klau i compare makeup NORA DANISH N NEELOFA wooowww they’r beautiful from inside n outside even jauh or dekat still nmpak maintain natural..y i compare them bcoz they are famous n talented than RUHAINIES..oh my gosh u are so humpty dumpty..can i vomit on this statement? whatever garrlsss shame on u

    8

    0
  38. V says:

    Mana perkataan “London” dlm post ni?

    4

    0
  39. bodoh ruha says:

    bodoh

    0

    0
  40. Anonymous says:

    emm layann jer laa..Bf dia..belum dapat….dah dapat…nanti tulang ayam dia bagi…adoii laa…dah..dah..nexttttttttttt… #diadapatkorangyaghangat

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Semoga sempat bernikah.

    0

    0
  42. anonymous says:

    marah tau kak lopa & auntie nora di comparekan dgn minah seret ni macam tak sesuai jatuh kasta diorang,lebih layak kot kalau compare dgn kila fairytale & faranabila wannabe ….sesuai gitewww

    0

    0
  43. Anonymous says:

    tak yah bitter sangat la dik .. contoh dok ada dah ni depan mata . Sharnaaz duk kehulu heliaq dgn bini dulu pas tu kawen 2 thun nak cerai …anak chef wan dgn kakak emma maembong tu uishhh msa duk buat MLM sama2 dlu sakan pelok smp kuman pun x blh lalu .. lpas tu xdan apa beranak sorg cerai pi dahhhh… hang ni suap2 esok laki tinggai reyau kata x buleh meringut dah lama ..laki x bagi .. hilang selera aku tgok hang ni belen

    0

    0
  44. Anonymous says:

    selekeh kenapa. . seluar kau koyak ke dik smpai tak nk keluar kereta

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini