Written by Bella | September 11th, 2019

Sedang berbahagia menjalin hubungan cinta bersama kekasih yang dikenali sebagai Mr E, pelakon Ruhainies bersikap terbuka mempamerkan kemesraan mereka di media sosial. Memuji betapa romantik cinta hatinya itu membuatkan dia terasa amat disayangi.

ruhainies

Baru-baru ini kekasihnya sanggup membawa sepinggan nasi kandar masuk ke dalam kereta dan menyuap Ruhainies makan. Memang ‘feeling’ habis bila dimanjakan dan dapat makan dalam kereta mewah Ferrari pula tu. Makin berbunga-bunga hati Ruhainies.

ruhainieskekasih ruhainies

Namun, disebalik momen manis itu, rata-rata netizen mula melabelkan Ruhainies seorang yang mengada.

Orang lain mengada juga tapi tak ada

susahkan ‘boyfriend’ macam ini

ruhainies mengadaruhainies kekasihruhainies

Ramainya ‘bitter’, sakit hati sangat ke

tu?

ruhainies ferrari

Ruhainies menyifatkan netizen yang mengecamnya sebenarnya cemburu melihat kemesraannya dengan kekasih.

Harapnya Ruhainies dan Mr E kekal romantik dan saling mencintai sebegini sehingga selamanya. Dah bolehcepat-cepat halalkan hubungan, tak ada lah orang nak kecam lagi ye dak?

49 responses to Ruhainies Dilabel Mengada, Kekasih Suap Makan Nasi Kandar Dalam Kereta Ferrari

  1. Anonymous says:

    Bitch, nobody gives a damn whether youre hungry or dying.

  2. paradise says:

    disgusting eeewwww…weird n pity for u urrrrgggggghhhhh..vomit i terus!!!

  3. anonymous says:

    statement belagak nak mampos,over coonfident walaupun belum ada apa2,jantan tu nak tunggu nonok kau je la kalau dah dpt tiber tak sedap performance out abis la kau bodoh ,ditinggalkannya,motifnyer kau confident lawa but you so dumb,hadiah dia kasi kau pon tak wow sangat ,sampai sekarang keta pon tak dapat lagi

  4. my says:

    hi,sorry nak tanya to Ruhainies…bf u tu dah potong kuku tak? dia suapkan u tu dah cuci tangan tak? i ni bukan ape klau i ni penggeli..klau kat umah i pun mmang minta suap tapi i make sure my huby tersayang cuci tangan n potong kuku..bila i mkn kat luar selalu jugak my huby suapkan tpi i mke sure sudu garpu pisau i msti minta order air panas tuk rendam n i lap le tuk kbersihan di jaga bersama ehehehhe i manja jugak kat my huby n i pun suapkn jugak kat my huby tpi KEBERSIHAN LOH MSTI DIJAGA BERSAMA! sbab cinta krna Allah penting tuk smua trlindung n d jamin smata2 Allah dunia akhirat. tq

  5. no jealousy,pls says:

    im not jealous of her..sorry she’s not my taste at all..makeup tebal mnampakkan muka tua,klau i screenshot muka dia nampak bkedut n keras,tak sweet tak comel pun..tpi klau i compare makeup NORA DANISH N NEELOFA wooowww they’r beautiful from inside n outside even jauh or dekat still nmpak maintain natural..y i compare them bcoz they are famous n talented than RUHAINIES..oh my gosh u are so humpty dumpty..can i vomit on this statement? whatever garrlsss shame on u

  6. V says:

    Mana perkataan “London” dlm post ni?

  7. bodoh ruha says:

    bodoh

  8. Anonymous says:

    emm layann jer laa..Bf dia..belum dapat….dah dapat…nanti tulang ayam dia bagi…adoii laa…dah..dah..nexttttttttttt… #diadapatkorangyaghangat

  9. Anonymous says:

    Semoga sempat bernikah.

  10. anonymous says:

    marah tau kak lopa & auntie nora di comparekan dgn minah seret ni macam tak sesuai jatuh kasta diorang,lebih layak kot kalau compare dgn kila fairytale & faranabila wannabe ….sesuai gitewww

  11. Anonymous says:

    tak yah bitter sangat la dik .. contoh dok ada dah ni depan mata . Sharnaaz duk kehulu heliaq dgn bini dulu pas tu kawen 2 thun nak cerai …anak chef wan dgn kakak emma maembong tu uishhh msa duk buat MLM sama2 dlu sakan pelok smp kuman pun x blh lalu .. lpas tu xdan apa beranak sorg cerai pi dahhhh… hang ni suap2 esok laki tinggai reyau kata x buleh meringut dah lama ..laki x bagi .. hilang selera aku tgok hang ni belen

  12. Anonymous says:

    selekeh kenapa. . seluar kau koyak ke dik smpai tak nk keluar kereta

Tinggalkan Komen Anda Di Sini