October 23rd, 2019

Sedang hangat bercinta dengan jejaka dikenali sebagai Mr E, kisah Ruhainies dan kekasihnya itu sering menjadi perhatian ramai. Betapa bertuahnya pelakon wanita itu disayangi dan dimanjakan penuh kasih sayang.

ruhainies

Hampir tiga tahun menyulam cinta, Ruhainies akui kisah percintaan mereka juga turut mempunyai dugaan sama seperti pasangan lain.

Meskipun tidak pernah mendedahkan siapa Mr E, ramai juga wanita yang sering mendekati dan menggoda teman lelakinya. Malah, ada juga dikalangan artis yang mahu mencuba memancing hati kekasihnya itu.

kekasih ruhainies

Tipulah kalau bercinta tidak ada dugaan. Saya pun macam orang lain juga, ada pancaroba dalam perhubungan.

Ada juga orang yang cuba kacau kekasih saya. Buat saya lebih keliru, dalam kalangan artis pun ada yang mencuba nasib. Apabila jumpa depan mata, pijak semut pun tak mati. Belakang saya, mereka galak mencuba. Konsep saya mudah saja, kalau yakin boleh dapat, cubalah.

ruhainies

Bagaimanapun, buat masa ini mereka tidak tergesa-gesa untuk berkahwin memandangkan usia mereka masih muda.  Ruhainies juga ingin memberikan ruang kepada kakaknya, Risteena Munim untuk bernikah terlebih dahulu.

Sumber Berita : Harian Metro


23 responses to “Ruhainies Dedah Rakan Artis Cuba Goda Kekasihnya”

 1. Anti pelakon propa acah2 kontroversi says:

  Minah ni duk cakap pasal boyfriend..bakal dilamar bagai. Job??? Macam mana nak survive dalam industri ni. kualiti lakonan pun kelaut dalam

 2. Anonymous says:

  Kesian lelaki tu pun bodoh2 ikut arahan Ruhainies. Susahnya bergambar nak sembunyikan muka. Nak betul ikut telunjuk retis nak kaya.

 3. Tipah says:

  halaah halahh halahhhhhhhhhhhhhhh

 4. Anonymous says:

  amboi, yakin betul ruhainies ni ya. Kang ada yg cuba melepas baru dia tau, suami org pun boleh kena ambik ini pulak kekasih je.

 5. POLAK says:

  NEXT!!!!

Loading...