Written by Bella | October 23rd, 2019

Sedang hangat bercinta dengan jejaka dikenali sebagai Mr E, kisah Ruhainies dan kekasihnya itu sering menjadi perhatian ramai. Betapa bertuahnya pelakon wanita itu disayangi dan dimanjakan penuh kasih sayang.

ruhainies

Hampir tiga tahun menyulam cinta, Ruhainies akui kisah percintaan mereka juga turut mempunyai dugaan sama seperti pasangan lain.

Meskipun tidak pernah mendedahkan siapa Mr E, ramai juga wanita yang sering mendekati dan menggoda teman lelakinya. Malah, ada juga dikalangan artis yang mahu mencuba memancing hati kekasihnya itu.

kekasih ruhainies

Tipulah kalau bercinta tidak ada dugaan. Saya pun macam orang lain juga, ada pancaroba dalam perhubungan.

Ada juga orang yang cuba kacau kekasih saya. Buat saya lebih keliru, dalam kalangan artis pun ada yang mencuba nasib. Apabila jumpa depan mata, pijak semut pun tak mati. Belakang saya, mereka galak mencuba. Konsep saya mudah saja, kalau yakin boleh dapat, cubalah.

ruhainies

Bagaimanapun, buat masa ini mereka tidak tergesa-gesa untuk berkahwin memandangkan usia mereka masih muda.  Ruhainies juga ingin memberikan ruang kepada kakaknya, Risteena Munim untuk bernikah terlebih dahulu.

Sumber Berita : Harian Metro

23 responses to Ruhainies Dedah Rakan Artis Cuba Goda Kekasihnya

  1. Anonymous says:

    amboi, yakin betul ruhainies ni ya. Kang ada yg cuba melepas baru dia tau, suami org pun boleh kena ambik ini pulak kekasih je.

  2. Tipah says:

    halaah halahh halahhhhhhhhhhhhhhh

  3. Anonymous says:

    Kesian lelaki tu pun bodoh2 ikut arahan Ruhainies. Susahnya bergambar nak sembunyikan muka. Nak betul ikut telunjuk retis nak kaya.

  4. Anti pelakon propa acah2 kontroversi says:

    Minah ni duk cakap pasal boyfriend..bakal dilamar bagai. Job??? Macam mana nak survive dalam industri ni. kualiti lakonan pun kelaut dalam

  5. Anonymous says:

    halahhhhh halaahhhhh aku jarang nk komen pasal
    retis tp nyekiknya aku dgn ruhainies retis sendu ni.. Mcm dia paling lawa dlm malaysia ni.. ohh please lahh ?

  6. I ama country girl ..and doesn't care lah says:

    Anon 12.40 …mcm ni lah ….

    Bagi aku lah …. You can take the girl out from the kampung but you cant take kampong out from the girl…

    Mcm mana nak hip pun dia ne …terserlah muka kampung …

  7. Anonymous says:

    Hahahahhaha entah apa2

  8. Anonymous says:

    Sampah

  9. anonymous says:

    haiyooo ober konpiden ,,,kena cantas kang padan muka,kau tu biashe biashe je lain la Amelia Henderson ke kila fairy ke luarbiasa amat hokayy,kau muka tepung gomak perasan mcm Nora Danish konon puii

  10. Anonymous says:

    kata hari tu x nak citer pasal kekasih dah… bullsit!

  11. kakikucinghitam says:

    aikk rasanya baru sejam lepas xnk ckp psal bf…

  12. jurgen klopp says:

    aku sbgai warga lelaki tampan memohon bf dia cr lah awek lain nak buat bini.

  13. anon says:

    berlakon tak seberapa. pencapaian apa pun takde lagi sebagai artis. duk memanjang cerita kekasih dia itu ini. kawin tak jugak. kau jgn sampai nanti nasib jd mcm retis lain cerai berai bagai, laki bukan boleh percaya, berpada2lah.

  14. Anonymous says:

    tak payah job…. kena spedooo

  15. Anonymous says:

    PARA ARTIS… TOLONG LA MAI KACAU GODA SAT MARKA DIA NI… DOK SEMBANG SGT KNA LAMAR..

  16. Anonymous says:

    Alahai…takut orang post muka bf..skg ada yg nk kacau pulak..kwinlah cepat2..pas tu main jauh2

  17. Aaaaaaaaa says:

    Xtau knp instict aku rase yakin sgt pencaras2 tu boleh dpt sondol mamat ni…

    Silap hari bulan boleh menang besar…

  18. Anonymous says:

    Ye la ruhainessss kau sorang je la ada pakwe kaya romantik handsome (yang ni according to you la) dalam dunia ni.

  19. Cantik daripada Ruhainies says:

    Aku rasa dia ni la makhluk paling insecure sebenarnya. Sebab gigih amat sorok muka boyfriend. Kalau confident sangat dengan so-called concept kau tu, tayang jelah muka pastu tengok apa jadi ?

  20. NAAA says:

    KALAU YAKIN BOLEH DAPAT, CUBALAH? HAHHAA KO JGN MCM2 RUHAINIES. KANG ORG GUNA2 KAN PAKWE KO TU, TAHULA. MULUT JANGAN LANCANG SGT. AKU PN HAIRAN, PKWE MUKA BIASA JE. WLPN KO SIBUK BLUR2 KAN, LAIN LA MCM MUKA FARIS, SUAMI ELFIRA LOY. NSEM GAK. SNG CTE MCMNILA, BAIK KO DDUK DIAM2. NI 24/7 SETIAP MASA PSL BF KO. KAWIN NYA IDOK. FARAH NABILAH YG LG FEMES N BLAKON LG BEST DRI KO PN, TAU2 JE DH NK KWEN. YG KO..?ALAH2…

  21. mimi says:

    Have it ever crossed your mind yang kawan artis lain tu tak tau tu boyfriend u ke? dah u rahsia sangat kan. Maybe bf u yang tak mengaku dia bf ruhainies.. hehe

  22. FA says:

    Aku sampai sekarang sumpah tak tahu kau ni artis dalam bidang apa . Kalau pelakon cerita apa kalau penyanyi lagu apa . Kenal kau pun dari gosip gini lah ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini