Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ruhainies Buat Kejutan Hari Jadi Kekasih, Siap Bawa Naik Helikopter

ruhainies kekasih

Sebelum ini, ada juga yang kata “bosan” asyik dengar cerita cinta Ruhainies. Tidak apa lah, kita layan sahaja dan bagi peluang untuk pasangan yang perasaan asmara cinta sedang hangat membara ini untuk menzahirkan (menayang) kemesraan mereka.

ruhainies kekasih

Advertisement

Terbaru, Ruhainies menerusi akaun Instagramnya berkongsi momen indah dan penuh romantik saat dirinya meraikan hari jadi kekasih hati, Elf Johan dengan menaiki helikopter.

Ruhainies turut berkongsi beberapa potongan video yang memaparkan momen mereka bersiar-siar di ruang udara Kuala Lumpur menerusi Instagram Story.

‘Sweet’ habis, siap naik helikopter

ruhainies kekasih helikopter ruhainies bawa kekasih naik helikopter ruhainies kekasih

Advertisement

Makan malam romantik

ruhainies

Bagaimanapun, sehingga kini pelakon wanita itu masih merahsiakan lagi wajah kekasih hatinya.

Dah selalu nikmati saat romantik, bila agaknya hendak berkahwin? Jangan tunggu lama-lama, kalau dah ada hubungan yang halal lebih seronok untuk berkasih sayang.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. Anonymous

    February 11, 2020 at 3:58 pm

    aku baru pikir ape ko pikir wei…..

  2. Anonymous

    February 11, 2020 at 3:36 pm

    boyfriend die ni tak panas ke asyik pakai coat? tahu la nak tunjuk kaya. kalau dah kaya betul2 tak payah tunjuk org dah tahu kaya. ni mesti tak berapa kaya sgt. birthday ruhainies pon bagi dior je. poyo je ni patut nak kat ruhainies sendu ni

  3. Girl

    February 11, 2020 at 2:55 pm

    Aku x cemburu tapi cuma satu je aku nak tanya… Kakak & adik bagi kekasih cuim tangan, peluk & dukung bagai mak ayah x marah ke? Publish dosa free tak rasa apa-apa ke? Tanya je :)

  4. Anonymous

    February 11, 2020 at 2:54 pm

    gosip dia dengan BF lagi BANYAK dr drama/filem dia .Mcm ni punya retis pon korang bg publisiti. Baik ko rang gi intai Kak Miss nak berlakon semula. sape kak miss? emmm pelakon versatile mcm tu mana korang kenal sbb dok layan si ruhainies ni jer.

  5. nmnm

    February 11, 2020 at 2:35 pm

    ko senyum mcm tu kenapa? atau gigi ko x cantik?

Loading...
To Top