Written by Bella | May 9th, 2019

Pelakon Ruhainies begitu terbuka mengenai kisah percintaannya dengan teman lelaki dikenali sebagai Mr E yang merupakan ahli perniagaan, menetap di London serta mempunyai tiga cawangan butik di tanah air. Ruhainies sering berkata buah hatinya itu seorang yang penyayang dan macam-macam lagi.

Bagaimanapun, ramai yang tertanya kenapa Ruhainies sehingga hari ini masih lagi tidak mendedahkan wajah kekasihnya itu?

Menurut Ruhainies beliau belum bersedia untuk memperkenalkan teman lelakinya kepada umum kerana risau jejaka itu akan terkena tempias popularitinya.

Nak kata sorok boyfriend tu tidaklah, sebab saya selalu keluar bersama dia. Cuma, saya belum bersedia untuk kenalkan dia kepada peminat. Lagipun kehidupan seorang selebriti ini, kemana sahaja kita pergi, apa sahaja kita lakukan orang akan perhati. Saya tak mahu dia rasa perkara sama.

Sebelum ini saya tak pernah buat kenyataan ada boyfriend. Tetapi kali ini, saya anggap dia seorang yang sangat istimewa dan betul-betul serius dalam hubungan ini. Kami jujur sesam sendiri, berkongsi apa yang dilakukan setiap hari, kami juga ada merancang untuk ke fasa seterusnya.

Kita doakan yang terbaik dan semoga hubungan Ruhainies dan Mr E berkekalan sehingga ke jenjang pelamin.

Sumber Berita : mStar Online

36 responses to Ruhainies Belum Sedia Dedah Wajah Kekasih, Takut Kena Tempias Populariti

  1. Mak esah ada aku kesah says:

    Hmm. Tempias populariti? Ko popular ke?

    133

    0
    • Eye on it says:

      Omg is this even still relevant??!
      Dah la sendu, gamba edit 360 cam all the time, trying too hard nak show off ala2 org kaya, risau bf kena tempias lahai konon.
      Dik, kalau kau betul nak jaga sgt bf tu, kau akan buat mcm raja ilya, ramona zamzam, lama nodin, simpan bf diam2, cple diam, tau2 dah kawin dah. Tu baru betul!
      Bukan bimbo mcm kau

      81

      0
  2. Anonymous says:

    hahaha femes ke ko dik…

    48

    0
  3. hahha says:

    ewww.. populariti??? what kind of ur thinking

    35

    0
  4. burit says:

    annoying nya kau ni. kenapa ? takut kena rampas? kalau tidak sedia dedah, jangan tayang langsung lah! akal mana akal?

    42

    0
  5. jurgen klopp says:

    eh awak tak pupular pon

    37

    0
  6. Anonymous says:

    HENSEM

    0

    12
  7. Anonymous says:

    Popular ke sampai nk kne tempias tu?haha…tutup gambar dpn dgn emoticon…tp dlm cermin nmpk gak muke..

    69

    0
  8. Anon says:

    Popular ke sampai nk kne tempias tu?haha…tutup gambar dpn dgn emoticon…tp dlm cermin nmpk gak muke..

    21

    0
  9. Take Care says:

    Cara dia ambil gambar obvious sgt $$$. Orang perempuan kalau yang classy, takde nye jakun upload gambar kereta and etc everytime HAHA. Buat nak gelak je.

    59

    0
  10. Anonymous says:

    Penyanyang????urmmm…..silap2 bkn penyayang tp player….hahahaha…..

    10

    0
  11. faraj says:

    wakakaka ..mcm lah dia femes…

    16

    0
  12. haih says:

    ruhainies eh.. tempias populariti? popular sebab bakat tkpe lah dik.. kot stakat popular dengan kontroversi.. betul la ksian kat pakwe kamu tu.. kalau taknak tyg, jgn tyg terus.. kalau nk tyg pun tunggu lah sok2 dah nikah.. nak buat apa pun kitorang da tak kisah lg mndoakan kebahagiaan kamu dik.. tp ye lah, kot tk tayang tk tau la pulak kamu dpt bf kaya kan.. eh.. ke tu sbnrnya intention kamu??

    13

    0
  13. Mm says:

    Lol menetap di London? Hey I duk London ni pun dah suku abad, tak tau pun siapa dia

    31

    0
  14. Sajer jer nak share says:

    Ngaku jer dik noi awak yang terhegeh2 lebih. Mamat tu cuma anggap awak touch n go jer. Baru setakat kawan enta yer enta tak bf awak dah angkut satu kampung gie celebrate Christmas n shopping sakan d london n bapa plak siap mabuk kat sana. Walau saya bukan menetap sekadar student saya rasa malu awak n family rendahkan harga diri sekadar nak manarik lelaki yg mata melilau tu. Carilah lelaki yang boleh membimbing dan mendoakan ibubapa kita serta sederhana tu adalah zamrud kehidupan.

    24

    0
  15. Watever says:

    Skang ni bf die de butik pe y femes sgt.siap stay london bagai.tk hbs hbs mention de 3 butik femes.smpai ke sudah tk tau pe bisnes butik bf ko tu dik oi…..

    21

    0
  16. Anonymous says:

    Sapo minah kampung dan miskin ni? Dah la tak cun, pelik pulak tu.

    13

    0
  17. Anonymous says:

    lol popular ke dia ni… tak kenal pun

    5

    0
  18. Vv says:

    Menyampah since tgk video dia kena angkat bajet2 manja hahaha tgk gmbr dia pun aduhai mcm yg sakai sgt. Poor Girl

    11

    0
  19. makcik kentang says:

    Eh ruhainies ni sape ? berlakon cerita apa je

    5

    0
  20. bong cit says:

    tempias ke takut kena caras…nmpk sipi2 dlm cermin cm iras adib laki si izara…ala ko pun dh sendu xyah la bajet glamer

    9

    0
  21. Anonymous says:

    taknak bf kena rampas tapi sakan upload naik ferrari lah lambo lah dapat bunge emas lah, gi travel sakan 1 europe lah aduhhh pastu upload pic bf sipi2 sbb xnak dedahkan siapa wth??

    12

    0
  22. unknown says:

    semak!

    2

    0
  23. wekkkkkkk says:

    u x nk tunjuk ke, atau pkwe yg x mahu, mcm tak ikhlas je dgn ko, masih mencari psgn yg sesuai dlm hatinya.
    kalau dia ikhlas, janda anak 5 pun dia x kisah kalau nk jdikn bini..

    9

    0
  24. faraj says:

    Aduiiiii,, Shirt Collar tebal tu , mesti pakistan jual Carpet..!! kalau anak Tokey karpet takder nya Shirt Collar tebal2 gitu….!!!

    3

    0
  25. akuler says:

    bf dia ni klu x silap co-founder the cosry. g la tengok kt IG the cosry,rasanya ada je gambo dia.

    3

    0
  26. ruhanis sakai says:

    kisah plak…hahahaaaaa

    1

    0
  27. puakatebingbiru says:

    populariti???like seriuosly bitch???
    “kali ni bebetul serius..bla bla bla”.. mestilah nak serius..kena payung bnyk kn…sebelum ni semua yg biashe biashe aje…ni dpt “hartawan” kenalah jaga..sebab sendu dlm industri kn..kenalah kawin org kaya..nnti sape nk layan taste ala ala hollywood star..dasar mata duitan, bimbo..pooddaaaahhh

    5

    0
  28. wooly wolly says:

    Sorry terbaca headline… sapa dia ni? penyanyi ke pelakon?

    2

    0
  29. amal says:

    dia sedar tak ade cermin belakang tu and nampak muka laki tu???

    1

    0
  30. Gatai says:

    Pisau cukir cap kepala naga
    Razor blade cap kepala boya

    1

    0
  31. Anonymous says:

    Sapa dia ni tak kenal pun.. bajet popular je

    1

    0
  32. miss_Oppssssssssss says:

    Dear Ruhainies….

    Serious aku xpernah tgk drama ko…. aku kenal pun pasal beautiful nara ni gak, kisah frenzon ko dulu…..

    ahahahhahahaha

    0

    0

Leave a Comment

Optional