August 17th, 2009

Rozita Che Wan memang cantik lebih-lebih lagi tang mata dia yang lentik tu. memang kami pon tau dia pakai bulu mata palsu, tapi taktau pulak bulu mata tu RM1 aja!!  Bagus lah Rozita Che Wan ni, tak perlu pakai mahal-mahal tapi boleh aje kelihatan cantik & menggoda.

Dia pon tak malu-malu nak mengaku yang bulu mata pakai buang tu hanya harga RM1 masa kena temuramah dalam Hot FM pagi ahad. Cuma kalau dia, RM1X30 hari = RM30 sebulan lah. Kalau kami, cuma RM1 untuk setahun sebab pakai time Hari Raya aje.

Lagi pengakuan yang dibuat oleh Rozita Che Wan ialah berat badan dia 50 kg. mak aih , ringannya, tu baru berat kepala ke perut kami tu. Tapi walaupun ringan gila, dia tetap makan nasi 2kali sehari. Wah memang menjadi idola idaman gadis Malaya. Bolehlah tiru macam Rozita Che Wan.

Cuma sampai sudah Rozita Che Wan tak ngaku pasal affair dia ngan Asrarudin. Bila kena  tanya, dia cover ngan gelak “Hehehehhehe” yang agak seram kalau dengar masa tengahmalam.


Comments are closed.

Loading...