January 4th, 2016

Rasanya semua orang tahu bahawa aktres Rozita Che Wan mempunyai kehidupan yang cukup mewah. Malah, tidak dapat dinafikan beliau sering memanjakan anak-anaknya dengan barangan yang mahal.

Baru-baru ini mereka sekeluarga telah bercuti di Paris dan anaknya Ammar Effendy sempat memuat naik foto beliau membeli belah di negara tersebut. Namun, kapsyen yang beliau sertakan bersama foto berkenaan di Instagram telah mengundang salah faham sehingga menimbulkan rasa tidak puas hati dikalangan pengguna media sosial.

Whoever said money cant buy happiness simply didnt know where to shop.

Ada yang menasihati agar Che Ta mengajar anak-anaknya untuk tidak terlalu bangga dengan kemewahan yang ada kerana ia bukan hasil titik peluh mereka sendiri.

Sedar ia sudah menjadi satu isu yang sudah viral, Che Ta ada meninggalkan komen didalam foto anaknya itu dimana beliau meminta agar orang ramai tidak dengki dengan Ammar. Walaubagaimanapun komen itu telah dipadam.

Tidak salah sebenarnya untuk sekali sekala menerima teguran daripada orang ramai, kalau betul pun mampu untuk berbelanja besar di luar negara  keep it low profile sudahlah agar tidak membuatkan mana-mana pihak tersinggung.

The fact is, money really cant buy happiness.  Satu hari nanti pasti anda akan tahu apa maksudnya.


Comments are closed.

Loading...