Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Rozita Che Wan Masih Belum Ada Calon Suami, Mahukan Lelaki Bujang

Kalau sebut nama Rozita Che Wan, pasti akan keluar cerita mengenai perkahwinannya. Sekejap ada gosip kata RCW dah kawin, sekejap kata bakal berkahwin tahun ini. Macam-macamlah cerita yang keluar. Kadang-kadang kesian juga kat Che’ Ta nie.

che ta

Advertisement

Namun hari ini RCW tampil di Kosmo memberitahu yang dirinya masih belum mempunyai calon suami. Gosipnya dengan lelaki bernama Bob adalah palsu semata-mata. Ini bermakna peluang untuk anda yang mengidamkan RCW masih terbuka luas. Namun anda perlu ada kriteria di bawah seperti yang dimahukan oleh Rozita Che Wan:-

Macam mana hendak kahwin jika calon pun belum ada. Hendak cari lelaki berduit memang senang, tetapi hendak cari lelaki yang baik, susah. Saya mahukan lelaki yang fleksibel dan tidak suka lelaki yang keras kepala. Saya juga tidak suka dengan lelaki yang sudah berkahwin.

Abang Nara suka part “saya juga tidak suka dengan lelaki yang suka berkahwin“. Ini bermakna anda yang masih bujang dan teruna di luar sana, peratusan anda adalah lebih tinggi untuk memikat hati Rozita Che Wan. Namun haruslah persiapkan diri daripada segi kewangan dan hati terlebih. Ada berani?

new

PS : Bosan pakai baju rupa sama ke kerja setiap hari? Jika inginkan kelainan berpakaian ke kerja, bolehlah melawat FB VANITYMASK untuk mendapatkan blouse fesyen terkini dari KOREA. Walaupun diimport terus dari Korea, blouse di sini semuanya harga bawah RM60. Kepada korang yang stylo, harem pants pun ada. Cepat, sementara stok masih ada~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 Comments

  1. peminat

    September 14, 2012 at 11:59 am

    dulu suka tengok lakonan rozita che wan nie…lama2 boring nyer…asyik2 pasal nak laki muda..nak yg berduit..dia pikir dia sempurna??? dah la… bukan nyer nak cakap besar.. gaji sy 5 digit very month.. sy pun x minat dgn cik ta nie..bagus la si fazura cun la lg..

    • marina

      October 3, 2012 at 10:31 pm

      fazura mmg cun pon,siap dpt couple dgn tengku mahkota johor lagi..yg dislike tu maybe peminat yg jeles dgn kecantikan fazura kot,hahahahaha

  2. Azroy

    September 14, 2012 at 8:47 am

    Perampuan gatal…i loikeeeeeeeee kah kah kah

  3. Zai

    September 14, 2012 at 8:34 am

    Yes, she maybe old and she is a widow. Depends on umur pengomen samada nak ckp dia tua ke muda. Generally, kalo pengomen tu jauh lebih muda dari dia, of course akan dikata cik Ta ni tua. Kalo pengomen tu jauh lebih tua, mungkin akan dikata cik Ta ni muda…Also, based on statement pendek yg nara publish ni, cik Ta cuma ckp dia xnak lelaki yang SUDAH berkahwin. Ini xbermakna cik Ta nak yang bujang xpernah kawin, yg teruna, yg muda aje..open up yr mind, maksudnya luas. There are si bujang xpernah kawin yg tidak lagi muda usianya, si bujang xpernah kawin yg sudah tidak lagi teruna, lelaki yg pernah berkahwin lalu status sekarang ialah duda etc etc….just my opinion..

  4. zaazaza

    September 14, 2012 at 8:27 am

    Buhsannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  5. Kukzzz

    September 14, 2012 at 7:52 am

    orang tua tak sedar diri

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama